-
13900 - 13801
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-10-01 12:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
fake rabona. 5 skill kell hozzá. Szerintem egyszerűbb ha megnézel róla egy videót de azért leírom:
L2/LT+lövőcsel+bal stick az ellentétes irányba mint amerre futsz. Nem egy bonyolult csel egyébként sőt kifejezetten kézre áll. A fake drag backet sokkal nehezebb volt megtanulnom
#13897K.J
Az az fake ramóna
-
K.J
senior tag
fake rabona. 5 skill kell hozzá. Szerintem egyszerűbb ha megnézel róla egy videót de azért leírom:
L2/LT+lövőcsel+bal stick az ellentétes irányba mint amerre futsz. Nem egy bonyolult csel egyébként sőt kifejezetten kézre áll. A fake drag backet sokkal nehezebb volt megtanulnom
#13897K.J
Az az fake ramóna
Kijavított ez a szar... naaa!
-
Nandinagy
addikt
#13897K.J
Az az fake ramóna
-
K.J
senior tag
-
Zimmi91
addikt
Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak róla. Alapvetően tetszik meg elégedett vagyok vele de!
-Egyrészt sok ziccert ront(mondjuk az utóbbi 2 napban mindenkim és a védekezésem is esik szét szóval a netemmel van valami)
-Másrészt nálam iszonyat bal lábas amit nem értek mert elméletben jobb lábas. Ehhez képest ballal iszonyat erővel lövi a labdákat míg jobbal mindent kihagy a tekerésen kivül
Előny:
-Dribbling(meglepően jó) [link] . Tényleg nagyon jó a cselezése nem úgy mint mondjuk Podolskinak akinél sír a labda konkrétan.
-Tekerés. Ez olyan Szoboszlai+Henry szint. Tényleg bárhonnan bármikor képes betekerni.
-Passz. Dalglishnál fényévekkel jobb passzolásban így Kenny kikerült szélre egy félidőre Reus meg csatárban.
-Fizika. Sokan mondjátok, hogy nem számít a fizika meg hasonlók, de én szeretem ha 80+-os fizikája van egy csatárnak mert sokkal nehezebb fellökni. Ezért sok "átfolyós" gólja van. Pont ezért akarok egy Sanet is mert játszottam már ellene és brutális volt mikor Brunoval ütközött aztán úgy kellett felkaparni a földről Brunot

Hozzáteszem 7 chemen van nálam szóval ez is okozhatja a problémákat de alapvetően megvagyok vele elégedve. Neki egy középső cam poszt állna jól de nálam egyébként mind szélen mind csatárban jó.
Ma elvileg fog jönni egy Emre Can szóval Akanjival meg Benderrel gyerekjáték beépíteni.A legelső cselnek mi a neve amivel megkezded a cselsorozatot és hogyan kell csinálni?!
Meg hányas SM kell hozzá?! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nandinagy
addikt
Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak róla. Alapvetően tetszik meg elégedett vagyok vele de!
-Egyrészt sok ziccert ront(mondjuk az utóbbi 2 napban mindenkim és a védekezésem is esik szét szóval a netemmel van valami)
-Másrészt nálam iszonyat bal lábas amit nem értek mert elméletben jobb lábas. Ehhez képest ballal iszonyat erővel lövi a labdákat míg jobbal mindent kihagy a tekerésen kivül
Előny:
-Dribbling(meglepően jó) [link] . Tényleg nagyon jó a cselezése nem úgy mint mondjuk Podolskinak akinél sír a labda konkrétan.
-Tekerés. Ez olyan Szoboszlai+Henry szint. Tényleg bárhonnan bármikor képes betekerni.
-Passz. Dalglishnál fényévekkel jobb passzolásban így Kenny kikerült szélre egy félidőre Reus meg csatárban.
-Fizika. Sokan mondjátok, hogy nem számít a fizika meg hasonlók, de én szeretem ha 80+-os fizikája van egy csatárnak mert sokkal nehezebb fellökni. Ezért sok "átfolyós" gólja van. Pont ezért akarok egy Sanet is mert játszottam már ellene és brutális volt mikor Brunoval ütközött aztán úgy kellett felkaparni a földről Brunot

Hozzáteszem 7 chemen van nálam szóval ez is okozhatja a problémákat de alapvetően megvagyok vele elégedve. Neki egy középső cam poszt állna jól de nálam egyébként mind szélen mind csatárban jó.
Ma elvileg fog jönni egy Emre Can szóval Akanjival meg Benderrel gyerekjáték beépíteni. -
freddyadu
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Én inkább kockáztatnék. Ez a Blanc piacon 500k körül mozog.
Legalább ez a része legyen fun.
Én a 83+-os és a 82+-os tokent vettem ki, emellé jön még a Mid vagy Prime pakk. Tökmindegy ki jön belőle. Max szerencsém lesz és kezdő lesz.Kristóf, ezt neked küldöm sok szeretettel, FC FodderZ
:
Mandanda lemaradt a közös fotóról :(Na, hát én is tökre ugyanígy gondolkodok, ettől játék a játék.
Viszont ha jönne Blanc, és eladnám Kessiét (szerelmem, kb. miatta vettem meg a játékot
) meg eladnám if Romagnolit is, akkor jöhetne Smalling és akkor valami ilyesmi lenne: https://www.futbin.com/21/squad/7349708 -
elod22
senior tag
Valaki közületek kirakta Reus-t? Inception és más streamer eléggé dicsérte, de mégis egy nem profi játékos véleménye jobban érdekelne.

-
thebigK
addikt
Én a 83+-os és a 82+-os tokent vettem ki, emellé jön még a Mid vagy Prime pakk. Tökmindegy ki jön belőle. Max szerencsém lesz és kezdő lesz.Kristóf, ezt neked küldöm sok szeretettel, FC FodderZ
:
Mandanda lemaradt a közös fotóról :( -
Kristof_94
nagyúr
:
Mandanda lemaradt a közös fotóról :(Na ez nem rossz, jöhetne egy jó ikon sbc vagy moments pick!

Nekem is gyűlnek! Van még 1,5 millám, az mehet is a 81+ pickbe.
-
eM'82
addikt
:
Mandanda lemaradt a közös fotóról :( -
bubuska10
senior tag
-
|AP|
veterán
hát igen, ismerős.
Hozz létre egy csapatot a tokeneknek és legközelebb pakold őket mindig bele. Akkor szólni fog, mielőtt beküldöd az sbc-t -
bubuska10
senior tag
De ez is nonszensz, hogy ilyen esetekben nem állítják vissza, miközben képesek rá. Ugyan úgy, ahogy még mindig nincs egy duplicate tárolóhely 50-100 lapnak. Itt ki lehetne küszöbölni a tradereket is azzal, hogy csak untrade lapot rakhatnál oda. Nevetséges...
Köszi, de szerintem jogos és kivételesen nekik van igazuk, hiszen végtére is én tettem bele. Meg voltam róla győződve, hogy nem pakoltam be őket, hát tanultam belőle. Persze elég kellemetlen érzés.
-
Fifaisshit
őstag
-
dkaro
őstag
Szerintem poén volt. Gula jó nagy gólokat lőtt, egyik meccsen mesterhármas meg egy chip shot is volt
-
Nandinagy
addikt
De ez is nonszensz, hogy ilyen esetekben nem állítják vissza, miközben képesek rá. Ugyan úgy, ahogy még mindig nincs egy duplicate tárolóhely 50-100 lapnak. Itt ki lehetne küszöbölni a tradereket is azzal, hogy csak untrade lapot rakhatnál oda. Nevetséges...
Valamennyire érthető. Ennyi erővel vissza kellene állítani azt az sbct is amibe bele lett rakva.. De az abból kapott pack játékosai kitudja mibe lettek rakva.. stb.. stb..
#13881Aguinaga
Nem játszottam a játékmóddal de kifejezetten funnak tűnik
Nem csak neked bénák a kapusok hanem az ellenfélnek is szóval kicsit roncsderbi jellege van. -
gjoe
addikt
Most reggel akartam megcsinálni, de állandóan kidob a server. Másnál is van gond?
Nálam van petr cech remélem ő teszi a dolgát. -
Aguinaga
őstag
Csináltam jó pár 81+ upot, összességében nem adják túl jól, rengeteg a 81-82-es lap. Szokott adni nagyobbat is, de az általában 84-85-ös.
Viszont ezeknek az objective lapoknak egy kicsit ki lehetne tolni a megszerzési határidejét. Mandanda, Dann, Huntelaar, nincs idő mindre. Bár utóbbit már hagyom, pedig egy 90-es lap állati jó fodder lett volna. De holnap WL és jó lenne már pénteken behúzni pár győzelmet.Ezt a Mandanda objektívet aki kitalálta, egy beteg állat volt. Ez a sok nyakigláb, balfasz, lomha kapus, 5 méterre nem tud passzolni, a lövéseiket meg hagyjuk is. Azért meg lett Mandanda, de közel voltam, hogy hagyom a f@szba..
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam jó pár 81+ upot, összességében nem adják túl jól, rengeteg a 81-82-es lap. Szokott adni nagyobbat is, de az általában 84-85-ös.
Viszont ezeknek az objective lapoknak egy kicsit ki lehetne tolni a megszerzési határidejét. Mandanda, Dann, Huntelaar, nincs idő mindre. Bár utóbbit már hagyom, pedig egy 90-es lap állati jó fodder lett volna. De holnap WL és jó lenne már pénteken behúzni pár győzelmet. -
Kristof_94
nagyúr
-
bubuska10
senior tag
mayank • Till now I have checked that you have submitted Abdulwahab Jafar and Dogucan Haspolat in SBC called SBC21_GROUPNAME_GROUP1D2 on Mar/27/21 07:07PM UTC
Apicsába
Köszi Mayank... 
-
gabesz82
őstag
Csak hogy legyen pozitív mérlegű party bag is... nekem egy Birthday Thiago jött
most meg dilemmában vagyok hogy Cucurella vagy Busquets helyett legyen. De sajnos inkább Busi helyett lesz. Vagy rápróbálok Hunterrel CAMban Griezmann helyett... -
bubuska10
senior tag
errefelé indulj
Bejelentkezel, kiválasztod milyen jellegű problémád van, és a kapcsolat formáját (chat, email, stb).
Ha végigmész ezeken, akkor nagy valószínűséggel egy kedves indiai fiatallal fogsz beszélni, aki bár nagyon segítőkész, sajnos nem tud semmit tenni az ügy érdekében
Az én esetemben sajnos benne volt, hogy tényleg én hibáztam, volt akkoriban egy pick sbc ahová a legalacsonyabb ratingű lapokat is be lehetett szórni, esténként telefonról sokat megcsináltam, simán lehet, hogy tényleg benéztem, szóval elhittem nekik.
Ha te biztos vagy a dolgodban erősködhetsz, de sok jóra ne számíts

Amúgy ha már problémák: más tényleg 2 pakkot is kapott a FUT birhday-re? Én nagy nehezen kaptam tegnap egy Prime gold playerst (november végén kezdtem, ezek szerint nem toltam olyan sokat, mint azt az asszony állítja
), de második csomagnak se híre se hamva... Mondjuk szinte mindegy is, amilyen értékű lapokat nyitok mostanában. Tegnap feljutottam a div4-be, kaptam érte 20k-t, gondoltam ünnepeljünk, vettem egy 100k-s promo pakkot. Ha jól emlékszem 79 volt benne a legnagyobb rating
Na, hát megszerkesztettem nekik az angol nyelvű levelet.
Email nincs, betelefonálni nem fogok, úgyhogy maradt az élő chatelés, ami úgy néz ki mint egy orvosi rendelő: kaptam sorszámot (23.), és 5-10 perceket várni kell, mire jön a következő.
-
Zimmi91
addikt
-
|AP|
veterán
Party bag: duplicate untrade Hermoso...

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek, na mindegy.én örülnék egy Hermosonak. Akkor eladhatnám a piacról vettet

Szerintem ma én is megcsinálom, de csak holnap (sőt, inkább vasárnap, mert csak akkor leszek gépnél és ott jobban szeretek nyitni mint telón :) ) nyitom ki.Raunchy: aztakva... ez nagyon szomorú
-
Raunchy
tag
Party Bag : 82es Elvedi 😁😁😁
Asszem nem csinálok több sbct csak tuti lapért -
bubuska10
senior tag
-
thebigK
addikt
Fúj!

Mennyire lehet bízni abba szerintetek, h a második eresztésnél tényleg jön Manolas? Mendyéket telibe trafálták a prediction gyártók. Elmondhatatlanul kellene már egy használható 80 PAC-es Serie A CB. Konkrétan félek nekivágni a WL-nek újra ezzel a Koulibaly + If Romagnoli párossal. Gondolom megint az lesz h az első kapott gól után be kell cserélni Destet középre.

Vedd meg Dalot valamelyik future star lapjat es rakd be 7chemen (az LB olcsobb es jobb a def)
-
Nandinagy
addikt
Fúj!

Mennyire lehet bízni abba szerintetek, h a második eresztésnél tényleg jön Manolas? Mendyéket telibe trafálták a prediction gyártók. Elmondhatatlanul kellene már egy használható 80 PAC-es Serie A CB. Konkrétan félek nekivágni a WL-nek újra ezzel a Koulibaly + If Romagnoli párossal. Gondolom megint az lesz h az első kapott gól után be kell cserélni Destet középre.

Ott van Bastoni.
Amit én láttam predit ott Tomori van nem Manolas. -
Kristof_94
nagyúr
Party bag: duplicate untrade Hermoso...

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek, na mindegy. -
bubuska10
senior tag
Fúj!

-
Raunchy
tag
-
Zimmi91
addikt
-
Raunchy
tag
Az a baj, hogy a védelem elég gyenge. Bár ugye ott van Campbell illetve Tavernier és Mbabu, ők közepén is lehetnek. Tegnap még egy Dubravka pick is jött...
Én is kinyitottam, nekem egy jó moments Nesta jött belőle = 400k
Ami nyitásaim voltak december végéig abból élek, azóta egyetlen normális lap sem esett 😁 -
|AP|
veterán
Igen, legalább a wf lehetett volna 4-es...
Party Bag meg inkább holnap éri meg, akkor már a második birthday csapat is benne lesz.
Egy ikon SBC jó lett volna, hátha holnap.nem is vettem észre, hogy van új party bag. Na, abban legalább vannak olyan lapok, amik jól jönnének (persze totál esélytelen, de nyilván megcsinálom
) -
Kristof_94
nagyúr
Igen, legalább a wf lehetett volna 4-es...
Party Bag meg inkább holnap éri meg, akkor már a második birthday csapat is benne lesz.
Egy ikon SBC jó lett volna, hátha holnap. -
thebigK
addikt
Kinyitottam en is a rewardokat, jott par WO, fasza fodder, ellenben az ajandek ulti pakkban 83as volt a legnagyobb...
-
eM'82
addikt
Ez a Mandanda objektív elég bolond dolognak tűnik :). Rápróbálok
Gervinho lapja egy vicc. 85ös squadért meg végképp.
-
Mrguba
őstag
Na jott az amitol tartottunk

ONLY KAPUS A KERETBEN
MANDANDAÉRT -
Mrguba
őstag
Mondjuk ha csak nem 20 millás kerete van ahova egy moments ikon a fejlesztés akkor nem ajánlom
Oké, hogy neked tényleg már csak egy olyasmi lap lenne fejlesztés de érted... 
Mondjuk sajnálom, hogy az Owen jött. Tudom milyen érzés
A 82+83-ból legalább ha másnem foddereket kap és akkor még kijön egy base ikon pack.
89 es caspatom van

Egy ikon..91 es OWEN mert kiraktam
MEleltte ROONEY
Semmi extra...
Ramentem angolokra.Egyedul SALAH es ROBERTSON nem angol
-
Kristof_94
nagyúr
Az a baj, hogy a védelem elég gyenge. Bár ugye ott van Campbell illetve Tavernier és Mbabu, ők közepén is lehetnek. Tegnap még egy Dubravka pick is jött...
-
gjoe
addikt
én most eléggé elvesztettem a motivációm bármilyen pakknyitásra. Ha igazak a kiszivárgott infók a FUT Birthday 2. csapatról, akkor azok sem hoznak igazán lázba.
Még megvan az 5x85+ pakk is, és úgy voltam vele, hogy a mid/prime és a 82/83x25 pakkokat veszem ki, de már az sem motivál
Nyitottam már pár jobb lapot, a 81 pick is elég jól adta, de soha nem volt olyan emlékezetes nyitásom, aminek úgy igazán örültem volna/kellett volna a csapatba. Nyilván a prime/momentsből sem esne egy Gullit/Maradona/Ronaldinho/Gullit/Cruyff.Úgyhogy most egyrészt azt sem tudom nyissak-e pakkokat egyáltalán pénteken, vagy mibe toljam az ikon swapeket (mert azokat azért megcsinálom).
Nálam is ez van. Nincs kirakható sbc ami érdekelne. Tele vagyok pakkokkal de ki sem tudom nyitni mert tele a klubb.
Meg minek fejleszteni? Ma is rivalsban a gold PL csapatokat úgy tolja a rendszer, hogy gyorsabbak még a labdánál is. Ha meg labda közelbe kerülnek akkor tapad hozzájuk. -
Nandinagy
addikt
Köszi! Még az asszony is sajnálkozott!
De majd valahol lesz helye Owennek is. Ki fogom próbálni! Vagy ha lesz kedvem mehet egy Newcastle keret.Ez a beszéd
Én egy Arsenalt tervezek összerakni szóval ki is raktam már Őzikét
Azóta is 0 meccsel csücsül a keretben de majd jó lesz ha meglesz mindenki
Remélem jövőhéten kap if-t tierney és akkor már fullos lap lesz. -
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk ha csak nem 20 millás kerete van ahova egy moments ikon a fejlesztés akkor nem ajánlom
A 82+83-ból legalább ha másnem foddereket kap és akkor még kijön egy base ikon pack.
Köszi! Még az asszony is sajnálkozott!
De majd valahol lesz helye Owennek is. Ki fogom próbálni! Vagy ha lesz kedvem mehet egy Newcastle keret. -
Nandinagy
addikt
Kockáztass egy moments/prime csomaggal!
-
Kristof_94
nagyúr
-
Mrguba
őstag
Köszi! Igazából Eusebio van ott csatárban, Butra bal cam, szóval az ő helyére sem férne be.
Pár pozitívum azért van. Lehetett volna sokkal rosszabb, legalább moments és Newcastleben is játszott. De ha olyan valami jön, akkor fodder lesz. Ilyen ez!16 ert mit vennel ki papi?
-
|AP|
veterán
Owen moments lapja jött a csomagból...
Nyilván benne volt a kockázat, de ez ilyen.én most eléggé elvesztettem a motivációm bármilyen pakknyitásra. Ha igazak a kiszivárgott infók a FUT Birthday 2. csapatról, akkor azok sem hoznak igazán lázba.
Még megvan az 5x85+ pakk is, és úgy voltam vele, hogy a mid/prime és a 82/83x25 pakkokat veszem ki, de már az sem motivál
Nyitottam már pár jobb lapot, a 81 pick is elég jól adta, de soha nem volt olyan emlékezetes nyitásom, aminek úgy igazán örültem volna/kellett volna a csapatba. Nyilván a prime/momentsből sem esne egy Gullit/Maradona/Ronaldinho/Gullit/Cruyff.Úgyhogy most egyrészt azt sem tudom nyissak-e pakkokat egyáltalán pénteken, vagy mibe toljam az ikon swapeket (mert azokat azért megcsinálom).
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi! Igazából Eusebio van ott csatárban, Butra bal cam, szóval az ő helyére sem férne be.
Pár pozitívum azért van. Lehetett volna sokkal rosszabb, legalább moments és Newcastleben is játszott. De ha olyan valami jön, akkor fodder lesz. Ilyen ez! -
eM'82
addikt
Nyilván benne volt a kockázat, de ez ilyen.Jó kis fodder.
Amúgy sajnálom. Sokat gürizik érte az ember, aztán ez lesz belőle. Nekem jövő héten derül ki. 15Win-ért nem fogok menni sztem 1 hétvégén se. + SqdBtls még hátra van: 18 meccs (nem veszek UCL brazilokat) -
Zimmi91
addikt
-
thebigK
addikt
Nyilván benne volt a kockázat, de ez ilyen.Sztem az nem olyan rossz. Ha nem kell skiller, pattintasz ra egy engine-t es van egy perfekt, mozgekony csatarod, 5* wf-el
-
dkaro
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
Nyilván benne volt a kockázat, de ez ilyen. -
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
-
m4rk.89
aktív tag
Akit így kapásból cserélnék az Kante,De Bruyne,Walker. Helyettük kellene egy If Bruno fernandes, ha mondjuk rashit berakod jobb oldalra akkor egy If Tavernier meg megnézném az új Soucek lapot Bruno mellett. Ha ügyes vagy akkor egy if sanchest építenék be Bruno mellé cmnek valahogy és akkor fullos kp-d lenne
Huh, nem tudom kihozni a fiúkat 10-es chemre. Itt meg tudnád mutatni hogy értetted az elrendezést [link] ?
-
Gaborz1
senior tag
errefelé indulj
Bejelentkezel, kiválasztod milyen jellegű problémád van, és a kapcsolat formáját (chat, email, stb).
Ha végigmész ezeken, akkor nagy valószínűséggel egy kedves indiai fiatallal fogsz beszélni, aki bár nagyon segítőkész, sajnos nem tud semmit tenni az ügy érdekében
Az én esetemben sajnos benne volt, hogy tényleg én hibáztam, volt akkoriban egy pick sbc ahová a legalacsonyabb ratingű lapokat is be lehetett szórni, esténként telefonról sokat megcsináltam, simán lehet, hogy tényleg benéztem, szóval elhittem nekik.

Amúgy ha már problémák: más tényleg 2 pakkot is kapott a FUT birhday-re? Én nagy nehezen kaptam tegnap egy Prime gold playerst (november végén kezdtem, ezek szerint nem toltam olyan sokat, mint azt az asszony állítja
), de második csomagnak se híre se hamva... Mondjuk szinte mindegy is, amilyen értékű lapokat nyitok mostanában. Tegnap feljutottam a div4-be, kaptam érte 20k-t, gondoltam ünnepeljünk, vettem egy 100k-s promo pakkot. Ha jól emlékszem 79 volt benne a legnagyobb rating
Igen, én 2db-ot kaptam. Először valami szart, aztán Ultimatet. Persze rohadtul semmi nem volt egyikben sem, szóval lényegében 1-et ért a 2 pakk. Vagy egyet se...
-
|AP|
veterán
Köszi a választ (Zimmi neked is), de egész biztosan feltűnt volna ha betettem volna valamibe, mert az egész játékba ezt a Momentseset vártam eddig a legjobban és erre külön odafigyeltem... Meg én mindig úgy kezdek, h kiválasztom a lap típusát.
Ezt az ügyfélszolgálatot hol kell felkeresni hogy válaszoljanak és mint neked napra pontosan megmondják h mikor tettem bele (de amúgy nem tettem!
) az SBC-be? Amúgy az EA fórumán több százan írtak ilyen ügyben (főleg a swaps 1 idején, de láttam mostaniakat is), és elvileg ez egy "bug".errefelé indulj

-
bubuska10
senior tag
Köszi a választ (Zimmi neked is), de egész biztosan feltűnt volna ha betettem volna valamibe, mert az egész játékba ezt a Momentseset vártam eddig a legjobban és erre külön odafigyeltem... Meg én mindig úgy kezdek, h kiválasztom a lap típusát.
Ezt az ügyfélszolgálatot hol kell felkeresni hogy válaszoljanak és mint neked napra pontosan megmondják h mikor tettem bele (de amúgy nem tettem!
) az SBC-be? Amúgy az EA fórumán több százan írtak ilyen ügyben (főleg a swaps 1 idején, de láttam mostaniakat is), és elvileg ez egy "bug". -
dkaro
őstag
-
eM'82
addikt
Pereira What If lapját ajánlom.
-
marcess
senior tag
G3 Shaqiri Soucek, 3 mega 2 50ks 1 Prime gold, 83 Verthongen volt a legjobb, mérgemben csináltam 5 picket, egy 84es Corona a legjobb mi más!?
Revard meg a kis f***om... -
toxicjew
addikt
G3 Shaqiri és Fernandes, lépjünk tovább
-
Nandinagy
addikt
Akit így kapásból cserélnék az Kante,De Bruyne,Walker. Helyettük kellene egy If Bruno fernandes, ha mondjuk rashit berakod jobb oldalra akkor egy If Tavernier meg megnézném az új Soucek lapot Bruno mellett. Ha ügyes vagy akkor egy if sanchest építenék be Bruno mellé cmnek valahogy és akkor fullos kp-d lenne
-
K.J
senior tag
Majd 10 meccs után megjavul.

Szerintem ezek a lapok akkor lesznek igazán op-k, ha már nem lehet megcsinálni őket. -
dkaro
őstag
-
b.daniel
senior tag
Valaki kirakta FB Reust?
Nálam óriási csalódás eddig ,se camban,se st-ben nem tud érvényesülni,ziccereket hagy ki ,passzai se extrák,és még a dribblingje se olyan jó mint a statok sugallják :S -
m4rk.89
aktív tag
köszönöm mindenki válaszàt, Futbin alapján javítom a chem styleokat!
150k coinom van, csapatból mindenki tradeable kivéve a csatár, illetve Gomez.Cserék közül a csatárok tradeable-k.
-
Zimmi91
addikt
Auba helyett Werner, szerintem sokkal jobb csatárban. A chem stylokat nézd meg, Kante - KDB shadow, Mendy legalább egy anchor, Gomez shadow/anchor.
-
Nandinagy
addikt
Azt értem, hogy van foddered de mennyi coinod van?
Ki eladható? Kante,De bruynet tuti, hogy elfelejteném középpályára. Aubát sem biztos hogy erőltetném illetve Walkert sem szélre
Most gondolkodom de nincs ples játékos sbc és ahogy nézem vasárnapig nem is várható. -
Kristof_94
nagyúr
Pick: Darder és Soyuncu. Csomagok: 85 volt a top.

-
dkaro
őstag
Szerintem is jó ez a keret. Futbinen meg tudod nézni melyik chemstyle-t érdemes a játékosokra rakni. Nekem Gomezből elegem lett mert mindig tizit csinált, helyette kiraktam anno prime Cannavarot. Illetve az RB pozi nálam még mindig nyitott, most Mukiele rohangál, Walker nem jött be.
-
adise
őstag
-
m4rk.89
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Na, 6 db common gold lapom maradt, nem várom az esti Marqueet, de legalább Palacio is meglett

-
K.J
senior tag
+Zimmi
A minap említettem, hogy nálam Roni ipari mennyiségű ziccert kihagy. Nem lehet, hogy nerfeltek esetleg valamit ezek a trógerek a lövésen? (Vagy a védésen húztak feljebb) Hihetetlen, hogy mennyi helyzet marad ki mostanság. Bezzeg 1 m távolságból a kapussal szemben a chip shot 99%-ban gól. Eszem megáll...

Nálam Freeze Gnabry viszont továbbra is brutál szintet hoz le. Minden meccsen 1-2 gólt beránt. Gyors, mozgékony, ragad hozzá a labda, nem hibázik (gyakran).
CR-rel én rendre chip shot-ot lövök, azt nem tudja kihagyni tényleg
Közben megvan SB elite 1... jeee
Én ezt már nem adom alább
-
sz_abika
addikt
Shaqiri meg a silverhős Gerson a pick

-
thebigK
addikt
-
Madn!ght
addikt
Fut champ reward. Mindkétszer ugyanabból a három lapból választhattam... 84-es szovjet srac volt a plafon).
-
Zimmi91
addikt
+Zimmi
A minap említettem, hogy nálam Roni ipari mennyiségű ziccert kihagy. Nem lehet, hogy nerfeltek esetleg valamit ezek a trógerek a lövésen? (Vagy a védésen húztak feljebb) Hihetetlen, hogy mennyi helyzet marad ki mostanság. Bezzeg 1 m távolságból a kapussal szemben a chip shot 99%-ban gól. Eszem megáll...

Nálam Freeze Gnabry viszont továbbra is brutál szintet hoz le. Minden meccsen 1-2 gólt beránt. Gyors, mozgékony, ragad hozzá a labda, nem hibázik (gyakran).
Régóta beszéljük itt a forumon ezt az anomáliát, hogy SBC-s játékosok, hogy lesznek egyre gyengébbek a játék haladtával, de fix infó nincs róla, hogy tényleg belenyúlnának. Annyi lehet benne, hogy ha maradna olyan OP mint amikor kirakod akkor lehet nem csinálná meg az ember az újabb és újabb SBC-ket

-
gjoe
addikt
-
Madn!ght
addikt
Kezdem érezni a régebbi lapokon a nerfet.
Főként Kurzawa meg Riberyn. Kurzawa eddig fullos védekező munkát rakott le nálam most meg folyamat off poziban rohangál ha fut egyáltalán. Ribery meg egyszerűen nem fut. Lehetetlen indítani,passzolni neki és ki is hagy mindent
Ideje új játékosokat beújítani.Ja egyébként jó ez a Reus mert van fizikája,ügyesen passzol meg gyors is de bazd ki... Eddig nagyon sok ziccert ront. Neymar meg Dalglish ezeket simán belövi ő meg a kapusba. Kezdek félni, hogy hiba volt kirakni
#13812Madn!ght
Nem ilyen statokkal fog jönni Sanches az biztos. Ez alsó hangon 4 millás középpályás szóval azért ilyen statokat ne várjatok.+Zimmi

-
|AP|
veterán
Jaja most nézem én is, csak ST adama és RW kent. Akkor majd kiderül mi is lesz

Én Robbennel vagyok így, ha jön vmi jó RW/RM lap akkor cserés is lesz, pedig eddig mindent mindenhonnan még jobb lábbal is a 2WF ellenére

Rooney és Prime Butra viszont iszonyat, Butra olyan szinten jó, hogy arra szavak nincsenek

Rooney az eddigi legjobb SBC-m, mit kiraktam, egy állat
. Szó szerint supersub -
Zimmi91
addikt
Jaja most nézem én is, csak ST adama és RW kent. Akkor majd kiderül mi is lesz

Én Robbennel vagyok így, ha jön vmi jó RW/RM lap akkor cserés is lesz, pedig eddig mindent mindenhonnan még jobb lábbal is a 2WF ellenére

Rooney és Prime Butra viszont iszonyat, Butra olyan szinten jó, hogy arra szavak nincsenek

-
Nandinagy
addikt
Kezdem érezni a régebbi lapokon a nerfet.
Főként Kurzawa meg Riberyn. Kurzawa eddig fullos védekező munkát rakott le nálam most meg folyamat off poziban rohangál ha fut egyáltalán. Ribery meg egyszerűen nem fut. Lehetetlen indítani,passzolni neki és ki is hagy mindent
Ideje új játékosokat beújítani.Ja egyébként jó ez a Reus mert van fizikája,ügyesen passzol meg gyors is de bazd ki... Eddig nagyon sok ziccert ront. Neymar meg Dalglish ezeket simán belövi ő meg a kapusba. Kezdek félni, hogy hiba volt kirakni
#13812Madn!ght
Nem ilyen statokkal fog jönni Sanches az biztos. Ez alsó hangon 4 millás középpályás szóval azért ilyen statokat ne várjatok. -
Madn!ght
addikt
-
sz_abika
addikt
Látott itt mindenki mindent, de ha Gomez jön, akkor mindegy is ki a támadód

-
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
-
Zimmi91
addikt
-
thebigK
addikt
-
sz_abika
addikt
Jön még szülinapi csatár?
Jött egy duplicate oblak upgradeböl, nincs okom nem kirakni Palaciot.
-
Nandinagy
addikt
Jaja , 5 védő ellen elméletben jól működik
Annyi vele a bajom, hogy elméletben 3. cmnek egy olyan támadó kell aki védekezni is tud valamennyire(Kulusevski vagy TOTY Davies vagy Saka pl.) de Kulut meg nem tudom és Reus érkezésével nem is akarom már beépíteni.
Szóval max második félidős taktikának tudom alkalmazni. -
Zimmi91
addikt
-
Nandinagy
addikt
-
Raunchy
tag
-
eM'82
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
13900 - 13801
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HP nyomtatók
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5383
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:
Köszi Mayank... 
most meg dilemmában vagyok hogy Cucurella vagy Busquets helyett legyen. De sajnos inkább Busi helyett lesz. Vagy rápróbálok Hunterrel CAMban Griezmann helyett...
Revard meg a kis f***om...