Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thebigK

addikt

válasz gjoe #11244 üzenetére

gondoltuk ezt a Fofana lapot elkezdjük együtt, kilépkedve friendly meccsekből, tehát egyikünknek hamar meglesz pár object, majd cserélünk. Én nyomtam invite-ot, csatlakozott, nem tudtunk meccset inditani, ha ő hivott, akkor sem. Kiléptem a játékból, visszaléptem, semmi. Gép reset, origin elindit, játék nem tölt be. Gép reset, semmi. Dokumentumok mappa törölve, semmi. Repair game originen belül, pár perc alatt megvan, inditom semmi. Gépreset, semmi. Repair ismét, végez a fájlok ellenőrzésével, kiirja, hogy update elérhető. Remek. Elkezdi, majd ki is irja, hogy finalizing, ó mondom remek. Rámegyek a play-re, kiirja ismét, hogy frissités elérhető. És az előző mondatban leirt tortúra ismétlődik újra, és újra. Itt mondjuk már erősebben nyomkodtam a stresszlabdát. Origin újratelepit, semmi. Szóval most töltöm le újra az egész játékot, de még azt se sikerült elsőre elinditani, hogy elkezdje tölteni. Vegyetek PC-t, meg FIFA-t, megéri, tényleg, jó progi, tök jól el lehet baszni órákat az ilyen hülyeségekre ;]

Új hozzászólás Aktív témák