Hirdetés
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
gondoltuk ezt a Fofana lapot elkezdjük együtt, kilépkedve friendly meccsekből, tehát egyikünknek hamar meglesz pár object, majd cserélünk. Én nyomtam invite-ot, csatlakozott, nem tudtunk meccset inditani, ha ő hivott, akkor sem. Kiléptem a játékból, visszaléptem, semmi. Gép reset, origin elindit, játék nem tölt be. Gép reset, semmi. Dokumentumok mappa törölve, semmi. Repair game originen belül, pár perc alatt megvan, inditom semmi. Gépreset, semmi. Repair ismét, végez a fájlok ellenőrzésével, kiirja, hogy update elérhető. Remek. Elkezdi, majd ki is irja, hogy finalizing, ó mondom remek. Rámegyek a play-re, kiirja ismét, hogy frissités elérhető. És az előző mondatban leirt tortúra ismétlődik újra, és újra. Itt mondjuk már erősebben nyomkodtam a stresszlabdát. Origin újratelepit, semmi. Szóval most töltöm le újra az egész játékot, de még azt se sikerült elsőre elinditani, hogy elkezdje tölteni. Vegyetek PC-t, meg FIFA-t, megéri, tényleg, jó progi, tök jól el lehet baszni órákat az ilyen hülyeségekre
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Éjszakai műszak
- Yettel topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest