-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Nem. Nekem nem volt vele probléma. Sőt mióta átálltam 532-re még valamennyire élvezem is a játékot
Stabil a középpálya meg a védelem elől meg CR+Neymar megold mindent. Bruno meg nagyon él középpályásként. Szinte minden meccsen gólt lő.Ja a party bagből Sterling jött. Cserének jó lesz
Bár én nem akartam kirakni ezt a szart de aztán azt hittem ebben csak a future starsok vannak mert ugye nem írták ki, hogy mik vannak benne csak annyit, hogy future stars party bag. Ha tudom, hogy megint mindenki benne van nem rakom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendszergazda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Stabil a középpálya meg a védelem elől meg CR+Neymar megold mindent. Bruno meg nagyon él középpályásként. Szinte minden meccsen gólt lő.