Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Madn!ght: Grat!
Tegnap vettem észre, h 24 DR meccsen való lőtt gólért kapnék egy Ultimate Packot. Szerintetek mi a jobb? Az Ultimate pack, vagy a 11 győztes pakk a WL-ből? Azért is kérdezem, mert utóbbi most pluszban az objectiveből 10 győztes meccs után ugye ad +1 TotW játékost. De most nagyon nincs kedvem WL-ezni.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs még egy ilyen mocsok féreg cég a játékiparban
A legjobb amit ilyenkor tehet az ember, ha nyit vmi kurva drága cuccot, hogy ahogy eladja rögtön el is költi a zsetont, így nem tudja beszopatni az EAids. Ez egy jótanács mindenkinek aki hasonlóan mázlista lenne a jövőben. Plusz a biztonság kedvéért dokumentálni kell képekkel mindent, a nyitást, eladást stb. -
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Idén megfogadtam, hogy nem fogok így gondolkodni, mert ezt tettem tavaly is és a nagy álmom, hogy legyen legalább egy baby Cruyff a keretben a halogatás miatt meghiúsult. Idén az első mérföldkő Puskás volt, pont év végére össze is jött Öcsi Bácsi, de nem szerettem sajnos a lapot, ezért az új cél Cruyff lett, maradt.
Szépen alakult a csapat, várta a hollandot a CAM pozíció és tegnap, egyrészt eladtam, amit csak lehetett, plusz az ára is szépen esik be, jött a mester 2,3 millióért. Lenyomtam vele néhány meccset, óriási élmény vele játszani, mondanom sem kell

És végül az utsó meccs után jött ez, ami egészen meglepett, nem is néztem a pontok állását:

Tavaly esélyem sem volt erre, most nagyon örülök nekik
Most ez a csapat: Robben helyére jön hamarosan Moments Nedved, Comant időközben váltotta storyline Sessegnon és Cruyff mellett egyedül HL Goretzka eladható. Fer kapcsán változott a véleményem: bejátszotta magát a csapatba, az a +2 rating húzott rajta, elég stabil a srác ott a középpályán.

-
|AP|
veterán
válasz
JackeL
üzenetére
nem tudom. Lees-Melout én is kinyitottam, de nem igazán használom.
Busguets tényleg gyors és jól mozog, ezt az előre kalandozást kell még kiismernem. Stay back while attacking van rajta, de tegnap erről nem vett tudomást
Lehet tényleg csak a fos gameplay miatt volt, ezt még tesztelem. -
|AP|
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
nálam kezdő.
Pont olyan, mint az igazi Busquets volt fénykorában: mindenhová odaér, rengeteg labdát szerez, jól tartja a labdát és jól passzol. És ez a moments lap egy shadow-val valószerűtlenül gyors
Ami furcsa volt, hogy nagyon sokat elkolbászol előre, sokszor a CAM hátrébb helyezkedett, mint ő. De aztán rájöttem, hogy ez csak a fos tegnapi gameplay miatt volt, amikor is minden játékosom összevissza rohangált, squad battles-ben teljesen okés volt a helyezkedése. -
Kristof_94
nagyúr
Most olvastam redditen, hogy valaki nyitott egy PIM Eusebiot, játszott vele 30-40 meccset majd eladta és 12 órán belül jött a bann.
Így adjunk el bármilyen lapot...
-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a lap szinte tarthatatlan halandó ember részéről.
Kétszer játszottam ellene, nagyon dominált.
Nem tudtam védekezni ellene... -
Aguinaga
őstag
Ezt a Busquetset kipróbálta valaki?
Pont be tudnám építeni gold Mendyvel és gold Varane-nal
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igazan csokkenhetne mar valamit Mid Eusebio ara, nagyon kiprobalnam vegre, de ha eladnam CR-t (hulye lennek), meg akkoris kene ugy 6-700k zseton hozza.
-
m4rk.89
aktív tag
tudja valaki mi történt ezzel a hulladékkal? rivalsban tegnap felkűzdöttem magam hosszú hetek alatt DIV 9-be, erre ma kapásból 3x kikaptam úgy, hogy esélyem se volt. az enemy csapat kb. 3 fosabb mint az enyém, én csapatom irányíthatatlan, nem jön hátra védekezni mikor fixen be van állítva és ráadásul úgy laggol a game mindkettőnknek hogy az enemy bevág 5 gólt, de az én játékosaim egy passzt nem tudnak elindítani vagy átvenni, arról nem is beszélve, hogy az én rankomhoz képest sokkal több ponttal rendelkező ellenfelet sorsor be ez a szar fixen. hihetetlen hányadék ez az egész

-
K.J
senior tag
Nem hittem, hogy kárpótol a játék a hülye lagg miatt, de mentette. Rare megából jött egy Mbappé. Ennek nagyon örülök! Örök link Neymarnak. Ki nem teszem a csapatból!
-
Zimmi91
addikt
Remelem tovább megy a Real, kell az a baszo Varane 🤞🤣🤣
-
törölt tag
Köszönöm.
Sanchez vagy Ake?
Illetve ST-ben Auba mellé melyik ikon lenne jó 150-180k között? -
-
K.J
senior tag
Ebben a játékban tényleg a kapcsolattal kell megkűzdeni, nem az ellennel. Olyan szintű laggot tapasztaltam az elmúlt 3 meccsen, hogy kénytelen voltam kilépni. Pedig "csak" 50-60 pinggel indítottam mérkőzést.
Vissza is estem 1 divet. Remek. -
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Megmondom őszintén szerintem nem túl jó ötlet beleölni a lapokat abba az sbcbe. Múltkor is kidobták 3-4 nappal hamarabb ezt a 82-88-t aztán jött a 81+ pick ami meg fényévekkel jobban megéri mint ez. Tartogatom is a lapjaimat mert szerintem biztos, hogy fog jönni egy olyan upgrade.
-
sz_abika
addikt
Na most elég a 82 upgrade...elfogyott már minden gold common és fogyóban a silverek is...de a fő gond hogy az elmúlt 6 csomagom mind 82es lett...
-
bubuska10
senior tag
-
K.J
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Figyelj, fogalmam sincs. Velem is volt már ilyen, nem értettem, h miért teszi, mikor az obj. küldikhez semmi köze. Nándi kolléga elmondta, h ott a legkönnyebb lenyomni a friendly meccseket a packokért, ami teljesen jogos. Viszont az ehhez hasonló időhúzós bohóckodásokat én sem tudom hová tenni. Lehet tényleg itt gyakorol, vagy benézett valamit vagy valóban egy kiskölyök, esetleg szimplán köcsög.
Volt normális srác is, látta, h küldit csinálom, vezetett, kiegyenlítettem, rögtön utána lőtt egy öngólt és kilépett. Megköszöntem neki és ennyi. -
Kristof_94
nagyúr
Akárhányszor van ilyen csomag osztás én mindig kimaradok...
-
bubuska10
senior tag
És aki a Managerialba dél afrikai meg svájci ligás játékosokkal 0-6-os félidei állásnál se lép ki, az milyen objectivet teljesít?
-
törölt tag
Kb mikor lesz ez a csodálatos játék 2k körül PS store-ban?
Havernak ajánlottam, hogy addig ne vegye meg, mert egy rakás f. s... -
bubuska10
senior tag
Ebből a 3 játékosból szerintetek melyik a legjobb CAM? Vagy ti hogy tennétek sorrendbe őket?
89-es League Player Javi Pastore: [link]
87-es Moments Tonali: [link]
87-es Future Stars Reinier: [link]
Mert statra egyértelmű, h Pastore > Reinier > Tonali. De Pastore olyan mintha a pályán se lenne.
Ezzel szemben Tonali anchorral egészen sokoldalú, de "darabos mozgású".
Reinier meg egyértelműen csereként a legjobb a pace miatt. -
toxicjew
addikt
Az megvan, hogy EA nagy igyekezetében kompenzálni próbált néhány játékost az elmaradó liga sbc packok miatt, és sikerült olyanoknak is küldeniük akiknek nem is járt volna?
Természetesen azok megtarthatják az ingyen 50/100k stb packjaikat. Lapokat adunk el pénzért, random packokat osztogatunk, jól van az. -
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Aztaq, részvétem.. nem éri meg szenvedni.
Olyan béna lettem az elmúlt napokban, sima 150 skillpont-vesztés, abból a nem túl sokból is: vissza div6-ba. Minden meccs egy szenvedés, persze pici Paolo vagy épp Jürgenke emberei az enyémek nyakán minden passznál, 90.percben is full letámadásban, a kapussal nem tudom nem ellenfélhez kiadni a labdát,de nem fáradnak, természetesen.
De volt egy meccsem egy Hart ellen (milyen jó, hogy nem raktam ki), nagyon jó kapus, 11 kapura tartó lövésemből 12 gólt kapott, nem tudom, hogy hogyan, és 12:7 lett a vége annak a meccsnek, ezzel vagyok 860 skillponton az 1030 után.. -
taylorp
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez már több mint pofátlanság ettől a szemét cégtől. Sajnálom.
-
LendvaiFeri1
veterán
16 wines PP.
-
eM'82
addikt
Na, én elkezdtem átépíteni rajongói üzemmódra a csapatot, kezdve Xavi érkezésével (eddig tetszik, élesek a passzai, jól mozog). Yuri is érkezett még, pont upgrade előtt. Gondolom megy még fel az ára (talán csere lesz Destre).
Mbappé megy majd a piacra, és utána B.Fernandes megy CAM poziba, mögötte Xavi + Lahm lesz.
Messi-n gondolkodom még Joao helyett, csak kevés az a stamina. :( POTMlapja meg kirakhatatlan a maradék coinból. Bár Butra jó fodder lenne. -
törölt tag
Aki tele van nyomjon egy bidet.

[kép]Szerk.: Itt is van 221ert, csak azért raktam be hátha valaki
kevés kess van.
-
gabesz82
őstag
Bezony jó, és szinte ingyen van. Hát igen egy olyan Don Andres mint a 18 vagy 19 végén volt, na azt nagyon adnám
csak nála a japán liga zavaró lenne, de leszarnám valahogy belegóznám 
"még a régi Busquets-t idézi, nem a mait"
Na igen, a mostani Businak a sima gold lap is túlzás...
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
még a régi Busquets-t idézi, nem a mait

-
gabesz82
őstag
Hmmm ez az új moments Busquets nem is rossz

És 1 db 85ös csapat kell hozzá. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem rossz az a prime DelPiero lap! Nem egy villám, de kollega acc-ján tegnap próbáltam, tetszett! Mondjuk ja, hozzád neccesen férne be Butra helyett.
-
bubuska10
senior tag
Nekem konkrétan Del Piero az álom kategória.
Nem feltétlenül a statjai, hanem a szimpátia miatt. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
az még nem is annyira rossz. A cserepadon lehet elférne

De józanul belegondolva ezt most én tényleg kihagyom, hátha jön valami garantált játékos, aki jobban illik a csapatba (vagy Messibe tolok minden foddert
) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
grimmjow67
üzenetére
Ehhez inkább egy lakóhelyváltoztatás szükséges! Amik biztosan működnek: Németország, Hollandia, Olaszország (kiemelten), bármilyen arab ország a közelben (extra kiemelten).
-
skroy
senior tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Ezek a gombok az ellenfél kontrollerén vannak, ne is keresd.
-
törölt tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Az asszonyt.
-
grimmjow67
tag
valaki tudja mit kell nyomni védekezésnél, hogyha szerelek, akkor az ellenfél játékosa elessen,megsérüljön viszont a bíró ne fújja le? illetve támadásnál ha kapusba lövöm a labdát akkor fixen hozzám pattanjon vissza?
-
Kristof_94
nagyúr
Most nyomom a "rulettet", valami top 9 lesz, mert a többiben nem volt, de nyilván így is lehet gyenge.

Del Piero lett, kemény 600k-s ikon, de még mindig jobb, mint egy Litmanen vagy Scholes, stb. Szinte minden fodderem ráment.
De hát ilyen az a játék, majd máskor jobb lesz.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
annyi de annyi sz@r prime ikon van... lehet mégis inkább Messi lesz
-
|AP|
veterán
minél több prime ikon pack opening YT videót nézek meg, annál jobban azt érzem, hogy ezt messziről el kell kerülnöm

-
mr.dana
aktív tag
ennek a 11 es mizériának még mindig nincs vége .. most 1-2 hét egész faxán lement 11 es nélkül .. erre az előbb nyomok egy meccset -- bki nem adott 3 !!!! ilyen full kamu 11 est ?? bmeg semmi az ég világon nem történt .. persze 5-4 xoptam uccsó a 91 p ben volt ...
-
bubuska10
senior tag
Prime packból Pires jött. Ahogy nézem, ez volt a létező legeslegrosszabb icon, akit kaphattam volna. Valami +200k körül mozog a tradeable verziója a piacon. Jó lesz majd foddernek, mint Van Basten!
LM/LW poszton kb. 6. számú lesz El Shaarawy, inform Insigne, Deulofeu, Grifo és Cuccurella után. GK, CB, LB, RB, RWB, LWB, CDM, RW jöhetett volna, lényegében az volt a kívánságom h NE LM jöjjön. Erre tessék.
Jól kiürült a csapat, csere CB se maradt, hogy aztán cserébe ez a nyavalyás jöjjön.
De akkor is rá kellett próbálni a zsákbamacskára, nem látom értelmét várni, főleg mivel az iconokat imádom. 
Eddigi pályafutásom során 4 icont nyitottam, 1 kurva jót (Mid or Primeból Mid Eto'o), egy jómunkásembert (Mid or Primeból Mid Ballack), és 2 teljesen használhatatlant (Mid or Primeból Mid Van Bastent, Primeból Pires). -
|AP|
veterán
"Aztán kb 10% player úgy gondolja aranygól van"
Én is ebbe a 10%-ba tartozok. Ha az ember farmol, akkor az a cél, hogy minél gyorsabban letudja.
Erre továbbra is az aranygól a legjobb megoldás.
Ha pedig van ilyen, mint most például a 30 rúgott gól, akkor meg az a leggyorsabb, hogy ha már megvannak a winek, akkor a következő meccsen két öngóllal jelzed az ellenfélnek, hogy hagyod nyerni, neked csak a gólok kellenek.
Legutóbb így csináltam meg Pastorét. pár óra volt max. (jó, az öngólos rész csak a harmadik ellenfélnek esett le, az előző kettő fullba nyomta a pressure-t az öngólok után is
) -
Nandinagy
addikt
Gondolom ez is úgy működik mint a rivals. Mindig próbál minél közelebbit adni aztán ha nincs nyílik az olló. Fogalmam sincs mennyien tolják a managerial masterpiecet de mivel PS-en 2 milla transfer item van(júliusban több van) így gyanítom nem sokan
Hát igen PS5-n meg még kevesebb olyan játékos van aki azt játsza. A profik gondolom alapból nem szokták
Egyébként ha 5-re letöltöd a négyes verziót nem egyszerűbb a wl? -
Mrguba
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Cafolom..tegnap rairtam egy gyerekre mert szetkurta az agyamat.75 os full non rare csapata volt ugye a 77 helyett..en meg nyomtam a 77 es csapattal volt benne 83 as 85 es alacsonyabbak.
Elejetol.ugy ereztem megszakadok sem nyerek..full.pressure vegig..rugtam egy golt..azinnal valaszolt gollal...mindenhol.ott volt.utolert szerelt.kipasszolt...vegen meg egy golt rugtam...erre azonnal o.is...mar majdnem vege mondom faxom szenvedjen kilepek..erre rugott egy ongolt mecvs vege..rairtam es.kiderult csak szorakozasbol.jatszik es DIV 1 ES AMUGY....latszott is.kerdeztem.mi ertelme ha miert nem hagyja a masikat golt rugni es lep ki???Erre mar nem.jott valasz -
Nandinagy
addikt
Azért ez így nem teljesen igaz. Múltkor Guendouzit csináltam és konkrétan 10/10-t nyertem.
Egyébként a live fut friendly a saját divedből ad ellenfelet, nem akárhonnan. Az kibaszás lenne a gyengébb divesekkel szemben. Csak nézz be egy profi streamjébe mikor mondjuk swapozik. 5ből 3szor másik profit kap
Nem értem, hogy 19-10 után ha kikapok miért mindig egy iszonyat szar góllal kell.
Vezetek 2-0ra elbaszok egy ziccert(saját hibából) erre prime henry fejel egyet majd a 88.ban alapvonali bepassz után Mbabu ahelyett, hogy kirúgná a faszomba a labdát inkább áll mint 1 bólya és bepattan róla
Továbbra sem tudom elhinni, hogy nem bírják javítani ezt a press after possession lossos glitchet. Bár gondolom ez glitch, hogy sosem fáradnak tőle a játékosok mikor egész meccsen letámadnak aztán lehet az ea szerint így van jól. -
gjoe
addikt
Már vagy két hete nem indítottam wl-t. Helyette MM-ben farmolgatom a playereket.
De ami ott zajlik az egy agyrém. Lehet inkább a wl. Olyan mérgező a közösség, hogy nincs rá kifejezés. Plusz EA alakítja a meccsek eredményét mert kb 1 win egy cumi tudsz haladni.
Meccsek közben is aki vezet azt szívatja, ha fordítasz és vezetsz akkor téged. Mindenáron beleszól a rendszer, hogy mindenkinek legyen win is. Kb úgy hogy kapok egy div3-as ellenfelet, kikapok akkkor a következő meg div 8as és nyerek. Ez ment végig.
Aztán kb 10% player úgy gondolja aranygól van és ha lő egy gólt nyomkodja a pause menüt lépj ki. Ha nem és egyenlítesz akkor kilép.
Másik 10% az elején ha érzi nem nyerhet kilép (legalább öngólt lőne de nem)
delay és társai itt is mint wl-en.
Lassan gyűjtést kellene szervezni az EA-nek, hogy tegyen már szerverparkot közép európába is.
De azon is gondolkodom beköttetem a telekom netet (flip) is digi mellé.
Bohus84: részvétem. na ezért nem rakok most már ki lottó szelvényt ami ilyen drága.
Ja meg nincs miből mert 2-3 hete nem adnak semmit sem a pakkok, pedig előtte hetente jött 2-3 87-es fodder. -
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
A pénteki gyalázatos kezdés (6 meccs 2 win) után Tegnap este mondom megnézem, mennyire adja.
18 meccsből 15-t nyertem. Ami vereség volt, az is kb. az utsó percben kapott dupla miatt volt.
Visszhoztam a kapuba baby VDS-t, mert olvastam a futbinen, hogy ismét jó véleményeket írogatnak róla. Toty Neuer pihizett így. Meglepően tényleg nagyon jól tette a dolgát a holland.
17 winnel beértem, a két pick Zahavi és Sanchez. -
törölt tag
400k coinnal van olyan sbc aminek érdemes nekiallni?
A foundation rész megvan, a többit még csinálhatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Helyesírás topik
- Netfone
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A legjobb amit ilyenkor tehet az ember, ha nyit vmi kurva drága cuccot, hogy ahogy eladja rögtön el is költi a zsetont, így nem tudja beszopatni az EAids. Ez egy jótanács mindenkinek aki hasonlóan mázlista lenne a jövőben. Plusz a biztonság kedvéért dokumentálni kell képekkel mindent, a nyitást, eladást stb.