Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Puszedli nevű kollegának üzenem, hogy ember és gólelőnyben a 60. perctől húzni az időt kisebb méretű pöcsre utal mint egy újszülött csecsemőé. Te nyomorék szarházi fasz.
-
K.J
senior tag
-
K.J
senior tag
Ezek a WiF lapok fognak fejlődni még? Ha nem, akkor Yuri és Lees-Melou mennek Ballack sbc-be.
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szóról-szóra itt is ugyanez a terv, csak hát most sikerült elcsábulni.
-
zzolli11
csendes tag
válasz
bubuska10
üzenetére
hát igen, a játéknak ebben a szakaszában már csak olyan sbc-t érdemes kirakni ami adott játékost ad és pontosan tudod, hogy be tudod építeni és használni is akarod.
Az hogy lutri packból majd jön valami baszó használható ami neked hiányposztra pont jó lesz kb 0% esély.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10
üzenetére
Kerülni kell az ilyeneket, engem sem tudom mi vett rá. Talán az, hogy nem volt ma promo...
Gyűjtögesd a foddert pár hétig aztán majd látod, lehet jön egy neked tetsző ikon sbc, amit ki tudsz rakni.
Nálam is ez a terv most. Egy jó egyéni ikon sbc (pl. Puskás) vagy esetleg egy lutri icon pick sbc, stb.
Kb. 2,5-3 hetet még várnom kell a swapes csomagomra is, na arra kíváncsi leszek, hogy miért vártam 1,5-2 hónapot.
-
bubuska10
senior tag
Hát ezt jól elbaszarintottam... Nem bírtam a véremmel, kitettem a Party Baget, hátha ad egy nagy overallút ami majd jól jöhet. Ugye 84-es overallú keretet kér 60 chemmel. Erre idebaszott egy 83-as nem is walk out Francia Ligás random faszt, valami Andrét.
Szépen összegyűjtögettem a foddereket napokon át, és erre sikerült elbaszni. Úgyhogy party baget a saját tapasztalatomból kiindulva nagyon nem ajánlom. Huge L. -
bubuska10
senior tag
Akkor nincs rá normális magyarázat
nagyon tud, és/vagy nagyképű -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
van olyan aki pl. YT tartalmat gyárt.
Őt mondjuk pont bírom, mert tetszik ahogy játszik és egyetértek azzal is, amit a játékról gondol :) -
bubuska10
senior tag
Az miért jó, ha valaki egy full silver csapattal játszik a WL-en? Mégis mire számít? Silver objective / milestone szempontból van másik, sokkal egyszerűbb megoldás. Vagy akkora pro-nak hiszi magát? Esetleg ő ettől lesz boldog?
Tényleg nem értem, mert többször jött már ilyen silveres szembe. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
látod látod, kellett ez neked
a headliners lapok bugosak -
Kristof_94
nagyúr
Végül megcsináltam. Headliner Fabinho. De valami bugos pack volt, mert nem volt animáció, se semmi. Csak rámentem a nyitásra, elsötétült majd ott volt a lap...
-
eM'82
addikt
Én majdnem kiraktam, gondolván ez csak egy játék. De akkora lutri, hogy inkább nem kockázatok. Jó lesz majd egy jobb lapba az a pár töltelék lap.
Tibson: fizikálisan brutális, lőni is tud. Csak a 3*WF zavaró. Főleg hogy nincs outside Foot Shot trait.
Ha PSGs lett volna, akkor kirakom, mert Neymarnak zöld link, de így, biztosan nem. -
Tibson
tag
Jött egy flashback Cavani SBC. Szerintetek megéri kirakni? Kellene egy csatár Rooney mellé.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
hol lehet megnézni milyen lapok jöhetnek szóba?
-
toxicjew
addikt
Na most akkor vagy én gyorsultam be rettenetesen a vírus következtében, vagy ez a játék még lassabb lett. 0.1x sebességen zajlik minden. Még pár ilyen meccs és ott is hagyom a faszba az egészet.
-
elod22
senior tag
Nem tudom mi értelme volt kivenni már szerda este a What if lapokat a csomagokból, főleg így, hogy ma nem jött semmi promó.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PC-n van promó?
-
|AP|
veterán
na, kinek mi esett a party bagből?
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon durva lett ez az új promo, azt sem tudom kit építsek be a csapatba!
-
K.J
senior tag
Hogyne bosszantana. Kénytelen vagyok én is a futbint matatni ezért.
Ezek az obj. playerek mennyire használhatók? Kb csak Cucurellat szedtem ki, de őt is csak csomagok miatt.
Kérdeztem korábban, h Ruben Neves milyen, de úgy láttam, hogy előszeretettel dobáljátok sbc-be inkább, mert csak fodder. Azért meg nem ülök neki kiszenvedni. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Streamelni nem streamelhet. Játszani játszhat.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kérem a Winter upgrade promo-t !

Fax kivan ezekkel.Kurt0411 lenyomott egy therapy session-t :). Vicces. Kíváncsi leszek hogy valaha megadják-e neki az unbant. Sokan azt tippelik hogy csak megy a hype, aztán egyszercsak live on twitch.
Más:
Titeket nem bosszant hogy Companion app-on belül nem lehet megnézni az adott SBC játékost, ha több mint 1 csapatot kell beletolni? Mindig megyek ilyenkor futbin-re. Kabaré. -
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
én imádom a dagit

Az én játékomhoz passzol. Nem vagyok cselezgetős, inkább azt szeretem ha tol rejta kettőt, kibrusztolja aztán beveri. Erre meg tökéletesen alkalmas.
Mondanám, hogy akkor már inkább Aspas a cserés, de ő is hasonló
A cserepadon meg ott van Rooney, ők általában megoldják a dolgokat (amiket nem, az meg inkább rajtam múlik)
Morales What if lapján gondolkodom továbbra is (ő jó lenne CAM-ba és csatárba is), de rohadt drága.
POTM Messit szerintem elengedem -
Izéjose
tag
Szerintem már az előző lapja is tanár volt Gundogan-nak két védekező cdm-el tanár lehet a középpályán csak nem kell vele orrba-szájba sprintelgetni nagy labdákat kell vele osztogatni és jó is 60-70 percig, if Messi is simán bírja 90 percig. Még így is hasznosabb POTM szerintem mint egy Lingardinho akit kb csak a net világa meg a mémek tettek ennyire népszerűvé amellett hogy valóban jól nyomja most a Kalapácsosoknál.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja kb annyira mint.lingard..
-
|AP|
veterán
hát igen, akkor éri meg ha már most is sok 84 körüli foddere van az embernek.
Más: eldöntöttem korábban, hogy megleszek a POTM Messi nélkül és nem ölök bele minden létező foddert és coint, de mostanában tényleg elég jól adta a 81+- os dupla pack.
A kérdés: érdemes lehet belevágni egy eladható IF Messivel (kb. 1M coin) és a következő nagyobb ratingű lapokkal ebbe az egészbe? (azokat sorolom fel, akiktől meg tudnék válni):
Hart (91), Oblak (91), Kane (90), Neves (89), Courtois (89), Benedetto (88), Handanovic (88), Hazard (88), Sterling (88), Kimmich (88), Grealish (87), Lloris (87), Alexander-Arnold (87), meg pár kisebb 86-85 körüli lap, ezeket már nem sorolom fel.Vagy nem ér annyit az egész POTM lap az IF-fel szemben, hogy érdemes legyen ennyi mindent beleölni?
Az IF-fel is jól elvagyok, egyedül az a gond, hogy gyorsan fárad, de gondolom ebben a POTM sem sokkal jobb.Most ez a csapat, jelenleg nincs nagyon olyan pont ahol muszáj lenne fejleszteni, nem tudom jön-e olyan sbc még a jövőben amire érdemes lenne tartalékolnom...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ismét egy használhatatlan lap, biztos sokan kifogják tenni
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Futbinen elég nagy a felháborodás, hogy nem Lingard lett. Eddig vagy 2 ezren dislike-olták a lapját.
-
Kristof_94
nagyúr
Ismét Gündogan a PL POTM.

-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem totál kiégett az idegrendszerem a játéktól. Totál kudarc minden fronton. 80-as játékosok minden pakkból, az ikon pick 700k bukó, a gameplay pedig katasztrófa. A minap egy győzelemre voltam a div1-től, tegnap konstans loss szorozat, közel div 4-ig.
mindent elkövet a játék, hogy elvegye a kedvem. Vezetés esetén is simán belassit és leszopat, ha más nem +5 perc hosszabbítással.
Hányok, hogy 10/9 csapat mendy-pope-varane-gomez kvartettből áll és csakis az a baszó. Több ezer lap mellett néhány lehet csak működőképes?! Én nem akarok ezekkel játszani, de akkor viszont nincs eredmény/siker. Vicc.
Apropó, mendyvarangy...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nemá, csomó pakkot gyűjtöttem, sima szar goldokra nem fogom elnyitni
akkor pihen jövő hétig
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
köszi. party bag sajna csak coin nyelő.
Legalább a player pick visszajöhetne. -
LendvaiFeri1
veterán
Kisbajusz kollégát ki kell próbálni, plusz kell még 4 win a tokenhez a hétvégén.
Kitartást mindenkinek!

-
gjoe
addikt
jön ma valami új promó?
-
Nandinagy
addikt
A jobb lapokat TOTS környékén fogják kiadni szerintem mint a 19ben. A másik dolog meg, hogy ezt is 50 napra adták ki tehát ha valaki nem friss klubbot kezd 50 nap alatt lazán összeszed annyi foddert. Hetente jönnek az upgrade sbck(81+,83+,81+ pick) meg a swapokban is ott vannak a 25*83 packok amikkel lazán lesz rá foddered. TOTS időszaknál meg a sok kis ligás TOTS bagóért fog menni 90+ ratingekkel.
A top lapok szerintem egyébként már le sem fognak járni mint a 19ben.Moments Blanc meg mire sbcbe kerül kb. 800k körüli lap lesz szóval lazán kifogod tudni rakni
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem kifejezetten középpályásra gondoltam, mikor azt írtam, hogy "értelmesebb". Arra céloztam, hogy lemaradunk ehhez hasonló ikonokról, mert most sajnáljuk a zsetont/foddert rájuk, de a későbbiekben nem érkezik meg mégsem az áhított Puskás, Ronaldinho stb. és előtör a "milyen jó lett volna ha akkor kirakom" érzés.
Tudom, hogy ebben a játékban nem lehet mindent megcsinálni, de a nagyobbakról nem kellene lemondani, mert spórolok, arra várva, hogy érkezik egy esetlegesen jobb lap, amivel szívesebben játszanék.
Én mondjuk marhára örülnék egy moments Maldininek, vagy Blancnak.
-
Nandinagy
addikt
Ki értelmesebb opció btbnak mint Ballack? Aki így kapásból eszembe jut az Zidane,Gullit,Matthaus,Vieira.
Essien meg Schweini még jók lehetnek meg talán Gerrard aki hasonló szint lehet de előbbi 2 csak cdmbe utóbbi meg Pace+defben gyengébb
Szerintem ezzel a lappal annyira nagyon nem lehet mellé lőni. Az egyetlen problémám vele, hogy jó lett volna valami olyan icon kp aki tud zöld linket adni. Na most jó német játékos Klostin kivül nem jut eszembe
-
thebigK
addikt
-
bubuska10
senior tag
Szerintetek mennyire kifizetődő az a taktika, hogy 7700-ért veszel 11 random gold rare játékost (7rare+4sima kell az SBC-hez) és a 81+-osba bedobálod őket? Nagyon rákaptam, és viszonylag jól is dobálta, kb. 30 85+ fodder jött így össze. Persze ez is tud szoptatni: 4 egymást követő nyitásból 3x Gulácsit dobta.

-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezaz. Csak várunk mindig valami "értelmesebbre", aztán nem jön semmi, akkor majd visszarévedünk, hogy "aaaaz nem is lett volna rossz.."
Egyszerűen nem merem kirakni azt a Ballackot
-
bubuska10
senior tag
A Mid or Prime-ból nekem pont Ballack jött a múltkor. Először hümmögtem, de utána rájöttem hogy ő a tökéletes ember a középpályára. Én box to box CM-ként használom, mindenhol ott van, viszonylag magas és erős, szerelni is jól szerel, nem lassú, fáradhatatlan meg iszonyat jól lő, már 2 25 méteres felsőkapufásat csavartam vele.
De ti ne vegyétek ki, há ne legyen má meg ő is mindenkinek
(Tényleg kurva jó, csak ajánlani tudom.) -
Nandinagy
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Az agility-balance annyira nem érdekel nála mert Vieirának hasonló aztán mégis top3 kp a játékban
A W/R-t meg azóta nem nézem, hogy Kurzawa megvan. Ő is M/L talán aztán mégis kirobbanthatatlan a csapatból annyira jó
A héten még biztos, hogy nem jön mert nincs annyim de jövőhét végére ha kapnánk 81+ pick sbc-t kiraknám
Utána tudok véleményt írni. -
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is gondolkodom, jó lenne már Renatot leváltani, és link miatt is jól jönne ikon oda de félek az agility/balance miatt. WR sem tetszik. Nem szoktam nézni, de a két belső kp legyen H/H. Túl támadó szelleműnek néz ki. Bruno mellé inkább védekezőbb kellene talán. Ha valaki kirakja ne tartsa magában a tapasztalatait róla.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha hetente legalább 1x jönnek, úgy teljesen oké. Remélem lassan bedobnak egy Puskást vagy valami komolyabb lapot.
-
thebigK
addikt
A heten nem is, de lehet jovo heten, vagy akorul kipattintom, mert nagyon tetszik. A 19ben a prime lapja kvazi endgame volt, ez egy diszno lehet
-
thebigK
addikt
Moments SBC-K! Schmeichel, Rui Costa, Ballack! A nemet erdekes lehet
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy legyen
Nálam nem érzel valamit? Én már egy Mbappenak is kifejezetten örülnék
-
elod22
senior tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Próbáltan Llorente összes lapját, mert a játék elején nagyon bejött a gold lapja, de valamiért nem váltak be a spéci lapjai. Talán a 86-os lappal már nem volt gondom, de ingyen Capa is hozza azt a szintet. Egyedül a lövése nem a legjobb, ezért keresek olyan lapot, aki ha véletlenül helyzetbe kerül, akkor be is lövi.
-
elod22
senior tag
86-Wass és 87-Goretzka közül szerintetek melyik lenne jobb CM/CDM, 4-2-3-1 és 4-4-2 felállásban? Papíron talán Wass, főleg ha fejlődik 88-ra, de ugye ez nem jelent semmit. A másik középpályás flashback Kroos lenne.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha a nyitasaid utan te holnap meg egy moments ikont is nyitsz akkor leadom a szerelesem
-
Kristof_94
nagyúr
Én is várok holnap estig azzal a pár csomaggal és nyitok is egy moments ikont, érzem!
-
elod22
senior tag
Most nézem, hogy a fejlődött Leroy Fer statok szerint már jobb, mint mid Vieira. Egy holland ikonnal lehet, hogy nem lenne hülyeség beépíteni.
-
Tibson
tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nem tudom mennyire megbízható az oldal. Mondjuk a what if promonak tegnap vége lett, így reméljük nem maradunk 2 hétig promo nélkül. A pakkok nekem sem adnak semmit, már nem is erőltetem őket. A WL-es pakkokat elrakom holnapig, hátha jön valami meglepetés promo
A pickből is egy 86-os Zahavi és egy 84-es Kampl volt a legjobb
-
|AP|
veterán
tényleg nem tudom min múlik. December óta játszom, nyitottam már mindenféle csomagot, sosem volt szerencsém (91-es gold Oblak a legnagyobb rating, amit valaha nyitottam)
Ebbúl a 81 duplából viszont jött már nagyon sok jó lap, de persze azért nem folyamatosan, sokszor van nekem is dupla 81-es. Kb. 20-30-at csinálhattam meg -
|AP|
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
akkor én tényleg nem panaszkodhatok a dupla Kane pickre.
Közben úgy döntöttem berakom a Hart sbc-be, így a 90-esből lesz egy 91-es(azt már csak csendben jegyzem meg, hogy a dupla 81-es pack megint adott egy 88-as lapot.. nem tudom mi van, sosem voltam túl szerencsés a packokkal, ez az egy adja úgy-ahogy)
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én hetek óta jó foddert sem láttam. Végre tavasz sok meló, alig lesz időm erre.
81 duplabol 81es, 83as bol 83as és sorolhatnam.
Az összes sbc csak elnyeli a lapokat és inkább elvesz mint adna. Még az untrade lapokat is sajnálják.
Nehogy kirakj egy ikon sbct, de ha mégis sikerül akkor adunk egy litmanent.
Most az összes maradék coint elvertem csomagra és semmi. -
Madn!ght
addikt
Skacok! Kérnék egy kis segitséget a döntésben.
Sajna minuszos az icon abc, de nem is szàmítottam másra...a kérdés viszont, kit lenne érdemes választani?
Gerrard, vagy Essien?Cdm-em már van pár untrade (baby makelele, Kante, Guimares, Marquinhos). Lehet a Cm-cam pozit erősíteném inkább. Nagyon fos az a Gerrard?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mindenképpen bele fogom rakni, mert Ballackot tuti használnám és biztos megcsinálja azt, mint a francia, statok ide vagy oda.

nagyon tud, és/vagy nagyképű

elmeletileg akar minden ilyen upgrade tartalmazhat sokszor annyi erteku foddert, gyakorlatilat luck kerdese az egesz. Lehet, hogy csinalnal 10et, aztan mind a 10ben 81-82-83asok lennenek csak. Proba cseresznye, ha van felesleges zsetonod
ne zavarjon, hogy 84-es lap, beast a csávó.