Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
a csütörtök az a nap, amikor nem szabad DR meccseket játszani?
Épp csak nem pottyantam ki div5-ből, hat nagyon csúnya vereség után. Az egy dolog, hogy messze nem volt egy szinten velem egyik ellenfél sem, ehhez olyan gusztustalan gameplay társult, hogy utólag átgondolva a második ilyen meccs után kellett volna mára befejezni...
Nem elég, hogy sokkal magasabb szinten játszottak (egészen biztos nem div5 szint), még a pressure is folyamatos volt, persze úgy, hogy nem fáradtak el. A kabaré gólokról és az ezredjére is visszapattanó labdákról nem is beszélve... Pár napja már nem idegesített fel ez a sz@r, de ma újra összeszedte magát
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide ez a TOTW 84es Boadu, vagy Handa volt a lehetoseg, a hollandot valasztottam, eleg durva supersub lehet
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem 2db 84 és 2db 85 jött...
-
Izéjose
tag
Sziasztok tudom nem ez lenne az első hogy ez a csoda cég elfelejt valamit, de a hatalmas lendülettel beharangozott meaningfull moments lapok merre lehetnek ?😂😂😂
lehetséges hogy az értelmes promók mellett bújtatják őket ?😂😂😂 -
K.J
senior tag
Mivel egyik ikonra sincs szükségem az sbc-ből, nem vártam tovább, kiraktam a mid/prime-ot.
Mid Moore, mid Inzaghi és egy prime Okocha.
OKKOCCSÁ..kivettem, tetszik az 5 skill miatt.
Nem biztos, hogy megérte, holnap kipróbálom ezt a lapot. Tettem rá egy hunter chemet.
Valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban? -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak én érzem úgy, hogy pl. a mid or prime icon sbc-hez képest teljesen jó árban van ez a PIM Nedved?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
F_Hunor
üzenetére
Persze, ha van hozzá elég lapod és nem sokat kell pluszban rákölteni. Meg amúgy is megéri, brutális lap, jó skill, 5-ös WF, jó workrate. A statjaiban sem lehet találni kivetnivalót. Meg van rá majdnem 2 hónap.
Valószínűleg annyi idő lesz nekik, mire kapjuk a következő adagot...
Amúgy ez az új PL lap sem rossz, de ezt a nyomorult managerial masterpiece módot felejtsék már el... -
F_Hunor
újonc
Hali!
Szerintetek az moments nedved milyen lehet cam-ba? Megéri egyáltalán?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na bakker. Eddig sem tudtam eladni kluivert.
-
LendvaiFeri1
veterán
Siralmas...

-
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Barimeccset nekem viszonylag hamar talal. De a rivals az tenyleg botrany.
-
Aguinaga
őstag
Nekem nincs ennyi fodderem, gondolkodom a swapból a 25* 82+-es kivételén, hogy legyen, de általában nincs szerencsém ezekkel a pakkokkal, inkább a 82-es sok bennük, mint a 83 vagy afeletti
-
Gabko07
csendes újonc
Szep es nyugodt estet minden Fifas őrültnek😁
Tanácsra lenne szükségem. Születésnapom előtt ugy döntött az EA sports megajandékoz engem 3 jobb játékossal mint általában..
pickeltem a wl rewardsbol egy Oblakot es 81+- ból What if Smallingot, és Berchichet Kérdés a következő.
Melyik védelmet használnátok a helyemben?[link]
[link] -
thebigK
addikt
Koszi urak! Elso korben RTTF Alaba lett, o lesz CDM, Mbabu CB.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Nagyon örülök neki, hogy nálad jó
1.1 milla kirakni az sbc-t. Örülnöm kellene egy 480k-s lapnak? Vagy nem értem miért mondod. Ha akartam volna 3szor megveszem Owent 
Nem azért írtam csak írod, hogy állat. Örülök neki de akkor is mit kezdjek vele? A 3 lap együtt nem ér 1 millát amennyibe az sbc került.
-
Kristof_94
nagyúr
2-3 hete szinte folyamatosan az megy, hogy legalább fél percig keresi az ellenfelet rivalsban és online barátságosban is. Röhej az egész. Nem hiszem el, hogy pl. az esti órákban ennyi időbe telne egy ellenfelet találni, még PC-n sem... Ha meg talál akkor általában idegenben és persze full delay az egész. Most is 5 meccs alatt sz*ros 2400 pontot sikerült összekaparnom. A cél 10 meccs alatt 5000 szokott lenni, mert akkor a maradék 20 meccsen 400-400 WL ponttal az 8000 pont és úgy megvan a rank 1.
Az előző ellenfél is röhej volt, 2x találta el a kaput normálisan, egy visszapattanó Okocha elé, majd egy beadás után Okocha combjáról/derekáról fénysebességgel száguldott a labda a hálóba. Persze, nyilván... Valahogy meg kellett oldania az EA-nek.
Mi a fenének erőltessem ezt a szemetet, ha ez megy. -
Tibson
tag
Nekem mid Van Nistelrooy, mid Ballack, mid Deco jött. Végül Ballackot vettem ki. Neki a legmagasabb az ára és TOTY Honourable Mention Grealish helyett befér a csapatba. Van Nistelrooy-nak ezt a lapját nem érzem extrának.
-
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Most Berchichet használom CB, és én se érzem a H/M et, sőt egyáltalán nem kolbászol előre a srác.
Pedig féltem tőle én is.
H/L wr már mi se tennénk oda szerintem, az már lehet gáz lenne.
A magasságban azért vannak előnyök, de fejesgólt én se kaptam már elég régen, úgyhogy már az is sokadik szempont.Nandinagy : hát az elég gyenge pick, sajnálom
Én ki se merem rakni
-
sz_abika
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Ha nem kell hogy passzolni is tudjon a játékos a poszton, akkor nem jobb mint Mbappe. 1 milla extrát nem ér a gyakorlatban is jobb lövés, az 5* meg kérdéses hogy ki tudod-e használni. Most hétvégén szerintem visszaállok 4231re Lewa miatt, megnézem szélső CAMként mit tud a kis boxos.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem értelek. Mert mi mik vagyunk, hogy ne használjuk a metát? A jótét lélek szervezet vagy mi?
180 centi Capita. Minek magasság mikor nem lehet fejelni normálisan?
Tudod kiket használnak a profik cbben? Reece James,Dalot,Theo Hernández,Mbabu. Mi a közös bennük? Az ,hogy H/M mindegyik. Ha őket nem zavarja nem engem fog G2-ből.Ja amúgy kiraktam az icon picket:
89 Hagi-87 Hernández-91 Owen. Nem tudom melyik kezembe harapjak. 3 ilyen semmirekellő haszontalan játékost is régen láttam már.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehet, hogy a H/L már érezhető, de ő H/M és elég régóta használom már, hogy tudjam, nem számít. De ezen nem veszünk össze

-
toxicjew
addikt
-
thebigK
addikt
Ki lehet a legdisznóbb ikon CB 1.3 milláért? (PC)
Mid/Prime Blanc? Vagy Capita 90es lapja ami alapból RB? -
sz_abika
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Más kategória mint bárki akit idén használtam, pedig megfordult néhány misi a kezeim között, de! van egy kis Fifa 20 TOTY Mané szaga: egészen banális helyzetekből rúg sokszor kapufát, meg amúgyis feltűnően sokat csattan a léc, viszont mellé szinte sosem lő. Cserébe olyan gólokat találok vele, hogy az ellenfél sem nyomja el a replayt, mert ezeket érdemes megnézni. Egyszem csatárnak sem kevés, de Rooneyval együtt elől 3 gól fölött átlagoltak meccsenként WLben.
Összeesküvéshívőknek:
Futbinen ha megnézed, hogy szélsőként magasabb a rating mint csatárként, szerintem sokat elmond róla. Valahogy ezek a wingerek papíron hiába jók csatárnak, valami mintha hiányozna és szerintem Fatival sem 99 a finishing... -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Érdekes, ilyenkor csak a PS-en megy a net, Etherneten. WiFin sincs fent más, IP TV se megy. 20-28 között szokott lenni a ping.
-
v-man
őstag
Na már megint egy 3.5 gigás peccs. X
-
Stylerr
addikt
Így nálam felszabadult némi coin.
TOTY Lewandowskin gondolkozom csatárba Kaka mellé. Valaki próbálta esetleg? -
törölt tag
Ezek a felvillano mappa szerű piros és sárga dolgok mik?
[kép] -
Stylerr
addikt
Mid Klose, Prime Klose és végül Prime Kaka.
Szerintem ez egy W. Coinból 150k-t kellett költenem rá.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Az a jó, hogy fejelni is remekül tud!
Közben pickek: 81-82-es lapok, említésre sem méltó.
Csomagokban viszont volt 2 walkout, egy kék Ter Stegen és egy sima Son, szerencsére pont ők voltak a 2 eladható csomagban, így egy kis plusz zsetonhoz juthatok. Ha úgy adódik előre kompenzálom Smallingot...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Koszi
4-4-2ben ST, 4-2-3-1ben kozepso CAM lesz, chem lapot meg szerintem felesleges is rakni ra, Basic lappal tokeletes -
F_Hunor
újonc
G2 Pick: mind a kettőben 84-es boadu volt a legjobb...csak a szokásos
-
hulkobb
tag
WL GOLD1, Rivals div 3 Rank 1 eredménye: Legjobb egy 82es lap a packokból. Szerintem ideje pihentetnem
-
Raunchy
tag
Az untrade csomagokat szedtem ki hátha jön fodder az ikon sbchez, jött is egy jó Digne 84 a 12 pakkbol 😁
A pick legalább adott egy Godint -
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
G2-ből ugyanez nálam is
... konstans hányinger. -
LendvaiFeri1
veterán
Folytatódik a szopóroller. Miért is játszok még ezzel?
50k, duplikét bányega
-
thebigK
addikt
Megcsinaltam az icon picket, ezt most nem merem ide berakni
-
EA's hit
addikt
Én konkrétan összeraktam egy full ikon csapatot múlt héten a saját és kölcsön ikonokból. Így engedte nyomni a one league-et, úgyhogy 56 wint pár óra alatt összekapkodtam a csapattal, ami a 300-hoz kellett még. Az már más kérdés, hogy a 100 és a 125k-s packból összesen egy De Gea jött, szóval kurvára nem érte meg, de sokkal nagyobb fun volt Maradonával, Dagironaldoval, Kakával, Mattheusszal, stb. nyomni 5-10 perces meccseket first goal win elven, mint ha ugyanennyi ideig szarrá idegeskedem magam rivalsben

-
Zimmi91
addikt
-
thebigK
addikt
Hat ez az mbabu biznisz nemjottbe
-
Kristof_94
nagyúr
Roma öngól, nem hiszem el...
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaj, ugye nincs meg az a streak? A Tavernier lapnak nem kell már upppp
Ez a TOTW meg hetek óta full kuka, 1-2jo lap de még a 86osok is szarak.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ott a win. Simán meglett.

De Jong amúgy mi az anyàmra kapott IF lapot?

-
Kristof_94
nagyúr
Hihetetlen ez a Rangers...
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért De Jong-ot elfogadnám
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fodder of the week.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem. A gep is undorito modon jatszik.

Sikerult kipickepni Lees-Melout, o milyen? Gold Kantet valtana. FS Curtis melle menne.
Mondjuk akkor Gomez csak 8-as chemen lesz. Vagy kiszedem ezt a Fofana fiut, de akkor meg Pope helyett kell valaki mas a kapuba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... konstans hányinger.