- Projektor topic
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HP nyomtatók
- Nyomtató topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
-
12200 - 12101
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-10-01 12:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
a csütörtök az a nap, amikor nem szabad DR meccseket játszani?
Épp csak nem pottyantam ki div5-ből, hat nagyon csúnya vereség után. Az egy dolog, hogy messze nem volt egy szinten velem egyik ellenfél sem, ehhez olyan gusztustalan gameplay társult, hogy utólag átgondolva a második ilyen meccs után kellett volna mára befejezni...
Nem elég, hogy sokkal magasabb szinten játszottak (egészen biztos nem div5 szint), még a pressure is folyamatos volt, persze úgy, hogy nem fáradtak el. A kabaré gólokról és az ezredjére is visszapattanó labdákról nem is beszélve... Pár napja már nem idegesített fel ez a sz@r, de ma újra összeszedte magát
-
Aguinaga
őstag
-
thebigK
addikt
Nekem 2db 84 és 2db 85 jött...
Ide ez a TOTW 84es Boadu, vagy Handa volt a lehetoseg, a hollandot valasztottam, eleg durva supersub lehet
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 2db 84 és 2db 85 jött...
-
Izéjose
tag
Sziasztok tudom nem ez lenne az első hogy ez a csoda cég elfelejt valamit, de a hatalmas lendülettel beharangozott meaningfull moments lapok merre lehetnek ?😂😂😂
lehetséges hogy az értelmes promók mellett bújtatják őket ?😂😂😂 -
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
Mivel egyik ikonra sincs szükségem az sbc-ből, nem vártam tovább, kiraktam a mid/prime-ot.
Mid Moore, mid Inzaghi és egy prime Okocha.
OKKOCCSÁ..kivettem, tetszik az 5 skill miatt.
Nem biztos, hogy megérte, holnap kipróbálom ezt a lapot. Tettem rá egy hunter chemet.
Valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?Kristófnak, mint ellenfél :)
-
K.J
senior tag
Mivel egyik ikonra sincs szükségem az sbc-ből, nem vártam tovább, kiraktam a mid/prime-ot.
Mid Moore, mid Inzaghi és egy prime Okocha.
OKKOCCSÁ..kivettem, tetszik az 5 skill miatt.
Nem biztos, hogy megérte, holnap kipróbálom ezt a lapot. Tettem rá egy hunter chemet.
Valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban? -
sz_abika
addikt
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
Nem jött be. az 5wf csak az előnye, de darabos, nem valami aktív.
Védekezésben meg nulla. Rooneyval ha labdavesztés van már szalad utána. kluivert megáll.
Most drogba váltotta, de sokkal jobb. -
eM'82
addikt
-
Aguinaga
őstag
Persze, ha van hozzá elég lapod és nem sokat kell pluszban rákölteni. Meg amúgy is megéri, brutális lap, jó skill, 5-ös WF, jó workrate. A statjaiban sem lehet találni kivetnivalót. Meg van rá majdnem 2 hónap.
Valószínűleg annyi idő lesz nekik, mire kapjuk a következő adagot...
Amúgy ez az új PL lap sem rossz, de ezt a nyomorult managerial masterpiece módot felejtsék már el...Csak én érzem úgy, hogy pl. a mid or prime icon sbc-hez képest teljesen jó árban van ez a PIM Nedved?
-
Gabko07
csendes tag
-
Kristof_94
nagyúr
Persze, ha van hozzá elég lapod és nem sokat kell pluszban rákölteni. Meg amúgy is megéri, brutális lap, jó skill, 5-ös WF, jó workrate. A statjaiban sem lehet találni kivetnivalót. Meg van rá majdnem 2 hónap.
Valószínűleg annyi idő lesz nekik, mire kapjuk a következő adagot...
Amúgy ez az új PL lap sem rossz, de ezt a nyomorult managerial masterpiece módot felejtsék már el... -
F_Hunor
újonc
Hali!
Szerintetek az moments nedved milyen lehet cam-ba? Megéri egyáltalán?
-
Raunchy
tag
-
Gaborz1
senior tag
-
gjoe
addikt
Na bakker. Eddig sem tudtam eladni kluivert.
-
LendvaiFeri1
veterán
Siralmas...

-
dkaro
őstag
Szep es nyugodt estet minden Fifas őrültnek😁
Tanácsra lenne szükségem. Születésnapom előtt ugy döntött az EA sports megajandékoz engem 3 jobb játékossal mint általában..
pickeltem a wl rewardsbol egy Oblakot es 81+- ból What if Smallingot, és Berchichet Kérdés a következő.
Melyik védelmet használnátok a helyemben?[link]
[link]Én a másodikat használnám
-
Tomi0703
addikt
2-3 hete szinte folyamatosan az megy, hogy legalább fél percig keresi az ellenfelet rivalsban és online barátságosban is. Röhej az egész. Nem hiszem el, hogy pl. az esti órákban ennyi időbe telne egy ellenfelet találni, még PC-n sem... Ha meg talál akkor általában idegenben és persze full delay az egész. Most is 5 meccs alatt sz*ros 2400 pontot sikerült összekaparnom. A cél 10 meccs alatt 5000 szokott lenni, mert akkor a maradék 20 meccsen 400-400 WL ponttal az 8000 pont és úgy megvan a rank 1.
Az előző ellenfél is röhej volt, 2x találta el a kaput normálisan, egy visszapattanó Okocha elé, majd egy beadás után Okocha combjáról/derekáról fénysebességgel száguldott a labda a hálóba. Persze, nyilván... Valahogy meg kellett oldania az EA-nek.
Mi a fenének erőltessem ezt a szemetet, ha ez megy.Barimeccset nekem viszonylag hamar talal. De a rivals az tenyleg botrany.
-
freddyadu
senior tag
-
Aguinaga
őstag
Nekem nincs ennyi fodderem, gondolkodom a swapból a 25* 82+-es kivételén, hogy legyen, de általában nincs szerencsém ezekkel a pakkokkal, inkább a 82-es sok bennük, mint a 83 vagy afeletti
-
Gabko07
csendes tag
Szep es nyugodt estet minden Fifas őrültnek😁
Tanácsra lenne szükségem. Születésnapom előtt ugy döntött az EA sports megajandékoz engem 3 jobb játékossal mint általában..
pickeltem a wl rewardsbol egy Oblakot es 81+- ból What if Smallingot, és Berchichet Kérdés a következő.
Melyik védelmet használnátok a helyemben?[link]
[link] -
Clapaucius
tag
-
Zimmi91
addikt
-
toxicjew
addikt
Pont a passzolas ami miatt hozzá hasonló csatarokat nézegetek. Idén még nem volt olyan csatarom akitől ne kaptam volna agyergorcsot ha passzoltam vele
-
thebigK
addikt
Koszi urak! Elso korben RTTF Alaba lett, o lesz CDM, Mbabu CB.
-
Mrguba
őstag
Nagyon örülök neki, hogy nálad jó
1.1 milla kirakni az sbc-t. Örülnöm kellene egy 480k-s lapnak? Vagy nem értem miért mondod. Ha akartam volna 3szor megveszem Owent 
Nem azért írtam csak írod, hogy állat. Örülök neki de akkor is mit kezdjek vele? A 3 lap együtt nem ér 1 millát amennyibe az sbc került.
En.kerek.elnezest a hozzaszolasomert
-
Nandinagy
addikt
Nagyon örülök neki, hogy nálad jó
1.1 milla kirakni az sbc-t. Örülnöm kellene egy 480k-s lapnak? Vagy nem értem miért mondod. Ha akartam volna 3szor megveszem Owent 
Nem azért írtam csak írod, hogy állat. Örülök neki de akkor is mit kezdjek vele? A 3 lap együtt nem ér 1 millát amennyibe az sbc került.
-
Mrguba
őstag
Nem értelek. Mert mi mik vagyunk, hogy ne használjuk a metát? A jótét lélek szervezet vagy mi?
180 centi Capita. Minek magasság mikor nem lehet fejelni normálisan?
Tudod kiket használnak a profik cbben? Reece James,Dalot,Theo Hernández,Mbabu. Mi a közös bennük? Az ,hogy H/M mindegyik. Ha őket nem zavarja nem engem fog G2-ből.Ja amúgy kiraktam az icon picket:
89 Hagi-87 Hernández-91 Owen. Nem tudom melyik kezembe harapjak. 3 ilyen semmirekellő haszontalan játékost is régen láttam már.
Hat nalam.Owrn a csatar es allat
-
Kristof_94
nagyúr
2-3 hete szinte folyamatosan az megy, hogy legalább fél percig keresi az ellenfelet rivalsban és online barátságosban is. Röhej az egész. Nem hiszem el, hogy pl. az esti órákban ennyi időbe telne egy ellenfelet találni, még PC-n sem... Ha meg talál akkor általában idegenben és persze full delay az egész. Most is 5 meccs alatt sz*ros 2400 pontot sikerült összekaparnom. A cél 10 meccs alatt 5000 szokott lenni, mert akkor a maradék 20 meccsen 400-400 WL ponttal az 8000 pont és úgy megvan a rank 1.
Az előző ellenfél is röhej volt, 2x találta el a kaput normálisan, egy visszapattanó Okocha elé, majd egy beadás után Okocha combjáról/derekáról fénysebességgel száguldott a labda a hálóba. Persze, nyilván... Valahogy meg kellett oldania az EA-nek.
Mi a fenének erőltessem ezt a szemetet, ha ez megy. -
taylorp
senior tag
-
Tibson
tag
Nekem mid Van Nistelrooy, mid Ballack, mid Deco jött. Végül Ballackot vettem ki. Neki a legmagasabb az ára és TOTY Honourable Mention Grealish helyett befér a csapatba. Van Nistelrooy-nak ezt a lapját nem érzem extrának.
-
Raunchy
tag
Akkor rakj be hátra 4 H/L wr játékost! De nem is szeretnék ezen vitatkozni, mert örökös ban lesz a vége.

Nyomjuk a metát!Én Most Berchichet használom CB, és én se érzem a H/M et, sőt egyáltalán nem kolbászol előre a srác.
Pedig féltem tőle én is.
H/L wr már mi se tennénk oda szerintem, az már lehet gáz lenne.
A magasságban azért vannak előnyök, de fejesgólt én se kaptam már elég régen, úgyhogy már az is sokadik szempont.Nandinagy : hát az elég gyenge pick, sajnálom
Én ki se merem rakni
-
sz_abika
addikt
Ha nem kell hogy passzolni is tudjon a játékos a poszton, akkor nem jobb mint Mbappe. 1 milla extrát nem ér a gyakorlatban is jobb lövés, az 5* meg kérdéses hogy ki tudod-e használni. Most hétvégén szerintem visszaállok 4231re Lewa miatt, megnézem szélső CAMként mit tud a kis boxos.
-
Nandinagy
addikt
Akkor rakj be hátra 4 H/L wr játékost! De nem is szeretnék ezen vitatkozni, mert örökös ban lesz a vége.

Nyomjuk a metát!Nem értelek. Mert mi mik vagyunk, hogy ne használjuk a metát? A jótét lélek szervezet vagy mi?
180 centi Capita. Minek magasság mikor nem lehet fejelni normálisan?
Tudod kiket használnak a profik cbben? Reece James,Dalot,Theo Hernández,Mbabu. Mi a közös bennük? Az ,hogy H/M mindegyik. Ha őket nem zavarja nem engem fog G2-ből.Ja amúgy kiraktam az icon picket:
89 Hagi-87 Hernández-91 Owen. Nem tudom melyik kezembe harapjak. 3 ilyen semmirekellő haszontalan játékost is régen láttam már.
-
toxicjew
addikt

Nyomjuk a metát!Lehet, hogy a H/L már érezhető, de ő H/M és elég régóta használom már, hogy tudjam, nem számít. De ezen nem veszünk össze

-
Kristof_94
nagyúr

Nyomjuk a metát! -
toxicjew
addikt
Mindkettőt használom (M Blanc és M Capita) és nagyon elégedett vagyok velük. Bármelyiket választod jól jársz

Kristóf ne kezdd már megint
Semmit nem számít sem a WR, sem a magasság. Capitaval csak annyi baj van, hogy vki 7 chemen indul, vagy ő vagy az RB. -
Kristof_94
nagyúr
-
thebigK
addikt
Ki lehet a legdisznóbb ikon CB 1.3 milláért? (PC)
Mid/Prime Blanc? Vagy Capita 90es lapja ami alapból RB? -
Kristof_94
nagyúr
-
toxicjew
addikt
Más kategória mint bárki akit idén használtam, pedig megfordult néhány misi a kezeim között, de! van egy kis Fifa 20 TOTY Mané szaga: egészen banális helyzetekből rúg sokszor kapufát, meg amúgyis feltűnően sokat csattan a léc, viszont mellé szinte sosem lő. Cserébe olyan gólokat találok vele, hogy az ellenfél sem nyomja el a replayt, mert ezeket érdemes megnézni. Egyszem csatárnak sem kevés, de Rooneyval együtt elől 3 gól fölött átlagoltak meccsenként WLben.
Összeesküvéshívőknek:
Futbinen ha megnézed, hogy szélsőként magasabb a rating mint csatárként, szerintem sokat elmond róla. Valahogy ezek a wingerek papíron hiába jók csatárnak, valami mintha hiányozna és szerintem Fatival sem 99 a finishing...Kösz a jellemzést, majd kitalálom akkor. Ez a hétvége sztem úgyis Mboopié lesz.
-
thebigK
addikt
Más kategória mint bárki akit idén használtam, pedig megfordult néhány misi a kezeim között, de! van egy kis Fifa 20 TOTY Mané szaga: egészen banális helyzetekből rúg sokszor kapufát, meg amúgyis feltűnően sokat csattan a léc, viszont mellé szinte sosem lő. Cserébe olyan gólokat találok vele, hogy az ellenfél sem nyomja el a replayt, mert ezeket érdemes megnézni. Egyszem csatárnak sem kevés, de Rooneyval együtt elől 3 gól fölött átlagoltak meccsenként WLben.
Összeesküvéshívőknek:
Futbinen ha megnézed, hogy szélsőként magasabb a rating mint csatárként, szerintem sokat elmond róla. Valahogy ezek a wingerek papíron hiába jók csatárnak, valami mintha hiányozna és szerintem Fatival sem 99 a finishing...+1. En is imadom. Es univerzalis, tenyleg barmelyik.tamadoposzton zseni.
taylorp - grat
-
Zimmi91
addikt
-
taylorp
senior tag
-
sz_abika
addikt
Összeesküvéshívőknek:
Futbinen ha megnézed, hogy szélsőként magasabb a rating mint csatárként, szerintem sokat elmond róla. Valahogy ezek a wingerek papíron hiába jók csatárnak, valami mintha hiányozna és szerintem Fatival sem 99 a finishing... -
törölt tag
A kapcsolat. A piros az elég gyér, a sárga közepes, a zöld a jó.
Érdekes, ilyenkor csak a PS-en megy a net, Etherneten. WiFin sincs fent más, IP TV se megy. 20-28 között szokott lenni a ping.
-
toxicjew
addikt
-
v-man
őstag
Na már megint egy 3.5 gigás peccs. X
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Stylerr
addikt
Így nálam felszabadult némi coin.
TOTY Lewandowskin gondolkozom csatárba Kaka mellé. Valaki próbálta esetleg? -
sz_abika
addikt
-
gjoe
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
-
törölt tag
-
Stylerr
addikt
Mid Klose, Prime Klose és végül Prime Kaka.
Szerintem ez egy W. Coinból 150k-t kellett költenem rá.
-
Kristof_94
nagyúr
Az a jó, hogy fejelni is remekül tud!
Közben pickek: 81-82-es lapok, említésre sem méltó.
Csomagokban viszont volt 2 walkout, egy kék Ter Stegen és egy sima Son, szerencsére pont ők voltak a 2 eladható csomagban, így egy kis plusz zsetonhoz juthatok. Ha úgy adódik előre kompenzálom Smallingot...
-
toxicjew
addikt
-
thebigK
addikt
Grat!

Nem mintha panaszkodhatnék, de azért kicsit irigy vagyok, azért Pelé nem mindennapi nyitás!

Kb. bárhol használható... Csatár vagy cam?Koszi
4-4-2ben ST, 4-2-3-1ben kozepso CAM lesz, chem lapot meg szerintem felesleges is rakni ra, Basic lappal tokeletes -
Kristof_94
nagyúr
-
Mrguba
őstag
-
sz_abika
addikt
-
F_Hunor
újonc
G2 Pick: mind a kettőben 84-es boadu volt a legjobb...csak a szokásos
-
hulkobb
tag
WL GOLD1, Rivals div 3 Rank 1 eredménye: Legjobb egy 82es lap a packokból. Szerintem ideje pihentetnem
-
Raunchy
tag
Az untrade csomagokat szedtem ki hátha jön fodder az ikon sbchez, jött is egy jó Digne 84 a 12 pakkbol 😁
A pick legalább adott egy Godint -
Madn!ght
addikt
-
v-man
őstag
-
Madn!ght
addikt
G2-ből ugyanez nálam is
... konstans hányinger. -
gjoe
addikt
-
Zimmi91
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
Folytatódik a szopóroller. Miért is játszok még ezzel?
50k, duplikét bányega
-
thebigK
addikt
-
sz_abika
addikt
-
Zimmi91
addikt
-
thebigK
addikt
Megcsinaltam az icon picket, ezt most nem merem ide berakni
-
K.J
senior tag
Én konkrétan összeraktam egy full ikon csapatot múlt héten a saját és kölcsön ikonokból. Így engedte nyomni a one league-et, úgyhogy 56 wint pár óra alatt összekapkodtam a csapattal, ami a 300-hoz kellett még. Az már más kérdés, hogy a 100 és a 125k-s packból összesen egy De Gea jött, szóval kurvára nem érte meg, de sokkal nagyobb fun volt Maradonával, Dagironaldoval, Kakával, Mattheusszal, stb. nyomni 5-10 perces meccseket first goal win elven, mint ha ugyanennyi ideig szarrá idegeskedem magam rivalsben

Teljesen jogos! Nem gondoltam át, mielőtt kérdeztem, majd akkor én is így teszek, hátha jobban fog menni a játék.
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Ne aggódjatok.
Szerintem én leszek a hét lúzere kb 6-700k buktával egy hét alatt.
marcess: Senesi milyen? -
EA's hit
addikt
Az miért jó, hogy one nationt totál más nemzettel indítanak emberek, mint ami a küldihez kell? Szívatás?
Most játszottam eggyel, németekkel nyomta, vert egy gólt és lehetőséget adva, hogy kilépjek, megállított a játékot. Normális az ilyen vagy unatkozik?
Tegnap is belementem egy ilyenbe, ott franciák voltak szintén lőtt egy gólt, mondom nem lépek ki, egyenlítettem, ezt követően szerzett egy öngólt majd távozott. Korrekt volt. Megköszöntem.Én konkrétan összeraktam egy full ikon csapatot múlt héten a saját és kölcsön ikonokból. Így engedte nyomni a one league-et, úgyhogy 56 wint pár óra alatt összekapkodtam a csapattal, ami a 300-hoz kellett még. Az már más kérdés, hogy a 100 és a 125k-s packból összesen egy De Gea jött, szóval kurvára nem érte meg, de sokkal nagyobb fun volt Maradonával, Dagironaldoval, Kakával, Mattheusszal, stb. nyomni 5-10 perces meccseket first goal win elven, mint ha ugyanennyi ideig szarrá idegeskedem magam rivalsben

-
Zimmi91
addikt
Nekem is 4 db van, 3db jött 500ért és egy 440ért, így ha 500ba eladom is 50-60k bukó lesz rajta
Tegnap este még bukkantak fel 500ért, de jó, hogy nem raboltam rá
Mondjuk látván, hogy xboxon 400ért lehetett kapni végig gondoltam nem lesz akkora biznisz... 
-
thebigK
addikt
-
Zimmi91
addikt
-
thebigK
addikt
Hat ez az mbabu biznisz nemjottbe
-
marcess
senior tag
Srácok! Én is megcsináltam az icon picket, 3 mid icon volt benne, Raul-Gerrard-Maldini, az egyértelmű, hogy az olasznak kellett jönnie ugye? Volt már valakinek szerencséje vele? Mivel nem toltam wlt most nyomtam 10 dr meccset vele és eddig eléggé meh, nem rosszabb mint egy Varane akit kitettem miatta, de eddig semmi extrát nem mutatott.
-
sz_abika
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Roma öngól, nem hiszem el...
-
Nandinagy
addikt
-
sz_abika
addikt
Hihetetlen ez a Rangers...
Jaj, ugye nincs meg az a streak? A Tavernier lapnak nem kell már upppp
Ez a TOTW meg hetek óta full kuka, 1-2jo lap de még a 86osok is szarak.
-
K.J
senior tag
-
Digestive
veterán
Ott a win. Simán meglett.

De Jong amúgy mi az anyàmra kapott IF lapot?

-
gabesz82
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
-
Nandinagy
addikt
-
gabesz82
őstag
Fodder of the week.
Azért De Jong-ot elfogadnám
-
Kristof_94
nagyúr
Fodder of the week.
-
Tomi0703
addikt
Az nem a squad battles?

Amúgy elkezdtem a holland ligás "küldetéseket", félig már megvagyok, de ilyen szedett-vedett csapattal meg 77-es összértékkel nem egyszerű.
Ma meg nagyon remélem, hogy a Roma kibírja kapott gól nélkül és fejlődik Smalling... Szerintetek?
Na meg nyerjen a Rangers is.
Nem. A gep is undorito modon jatszik.

Sikerult kipickepni Lees-Melout, o milyen? Gold Kantet valtana. FS Curtis melle menne.
Mondjuk akkor Gomez csak 8-as chemen lesz. Vagy kiszedem ezt a Fofana fiut, de akkor meg Pope helyett kell valaki mas a kapuba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
12200 - 12101
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HP nyomtatók
- Nyomtató topik
- Ubuntu Linux
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Samsung Galaxy Watch6 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... konstans hányinger.