Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Durvan ragerjedt mindenki az icon sbc-kre, renato agusto, paulinho, aranguiz lapok mennek el 10k-ert
-
Nandinagy
addikt
Nagyon erősen gondolkodom az icon packon, de attól félek megint valami hulladék lapot kapok mint az esetek 80%-ban

Délután panaszkodtam, hogy nekem semmi nem megy be az ellenfélnek meg minden.
Ez ugyanaz a meccs volt: (5-3-ra nyertem hosszabításban)
95 pick CR: [link] A srác egyébként nem volt kifejezetten ügyes de kb 20 millás csapata volt toty kdb,prime vieira meg hasonlókkal
Di canio elégedetten tapsolna szerintem
Ez pedig a szeretett Dalglishom: [link]
Reggel lehet rámegyek a gold1re mert az utolsó meccseim hoztam szóval van még rá sansz
Majd meglátjuk. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
ez a prime ikon sbc valóban nem olyan vészes, el is gondolkodtam rajta.
Aztán megnéztem hány olyan prime ikon van aminek igazán örülnék... lehet inkább továbbra is Messire gyűjtök
-
toxicjew
addikt
Na jó itt vmi tényleg nem stimmel, 22/17
ha tovább mennek még meglenne a g1
De elég volt ennyi, sikerült lehozni idegeskedés nélkül a teljes wlt
A 2 bónusz pick Kampl és Shaw lett. -
törölt tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Összesen vagy 45 meccsem van a játékban. Csinálom az sbcket, de ahol nagy a követelés az esélytelen. Van 80k coin plusz ér az egész csapatom vagy 250k-t.
Futbinen nézem a squadokat sbchez, amire futja azt megcsinálom. Kár hogy néha kell a 10 meccs az sbc squaddal, bár ha kilepek mindig az is megvan egy 5-10 perc alatt. Pakkokbol a legjobb 87 Di Mária... -
Zimmi91
addikt
96 TOTW Ronaldo coming?!
-
skroy
senior tag
PC-n nincs kedve valamelyik profinak lejátszani helyettem a WL-t? Pm-ben adok jelszót.
Egyszerűen közöm nincs a játékhoz már hetek óta, fogalmam nincs már mit csináljak, de már nincs türelmem lenyomni ezt a wl-t. 20 meccs van még hátra, 2 győzelem... Ha már beneveztem, jó lenne legalább 10-nél kiszállni.
-
Izéjose
tag
Emberek
egy speciális jelenségre keresnék magyarázatot már nem is tudom milyen oknál fogva de bekerült a csapatba sima gold Haaland és konzekvensen extrán játszik hatalmas gólokat lövök vele simán képes a maga 14-15 ezres árával
if Messit teljesen elhomályosítani sőt fb Aguerot padra ültette mi lehet a magyarázat erre az extra teljesítményre igazolást nyerne az hogy az ea a kedvenceit extrává teszik a játékban ? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabesz82
üzenetére
Az xbox kontrolleres felvevős cucc jó volt egészen addig, míg egyszer ki nem dobott valami hibaüzenet miatt, na ott totál ki is kapcsoltam!

Közben jött egy prime ikon sbc, nem ismételhető, de elég korrekt áron van. 83-84-85-86-os csapatokat kér. Pénteket érdemes megvárni, ha lesz promo olcsóbbak lesznek a lapok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Nem értem mi a problémád. A besorolási rendszer azért ad random ellenfeleket mert úgy sorol be hova való vagy. A Maradonás dolgot megint nem értem..
Aki játszik egy ideje swapból kivehetett már 3 ikon packot azt hiszem. Abból bármilyen vak nyithat Maradonát,Pelet vagy R9-t.
Tökéletes példa a haverom aki div8ban van ehhez képest sorolom: untrade cr,neymar(83*25ből),baby ronaldinho az icon packból,mid garrincha a pickből,whatif mbabu party bagből,fejlődős varane másik partybagből.
Ránézésre 8 millás csapat de közben meg vak
Felesleges csapat alapján itélni. Bárki lehet nálad rosszabb jobb csapattal és jobb is rosszabb csapattal.Ha rivalsban találkozol egy maradonással div10ben ő valószínű rosszabb nálad ha jobb csapattal is ott van....
-
törölt tag
válasz
redingitell
üzenetére
Ez így megy. Egy rakás szar a sorsolási rendszer. Már az első 5 DR meccsen, amikor még csak besorolás miatt mennek a meccsek már kaptam CR, Messi, Mbappe és csomó Iconnal felallo embereket. Ki is léptem mindegyiken vagy rugdaltam az ongolokat. Nevetséges. A divíziónak sincs értelme, 10be kapok olyan ellent, aki fél perc alatt lo Maradonaval kettőt, rugok 3 öngólt és csumi. Értelmetlen az egész.
-
gjoe
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Gyakorolni kell sb meccseken először vagy ha online akkor bírni kell a vereséget
Mindenki így kezdi -
dkaro
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Azért egy játéktól se kell elvárni hogy rögtön jó leszel, pláne ha másik ember ellen játszol? Melyik divizioban vagy? Hagyni kell gyűlni a vereségeket és majd szépen visszaesel oda ahol veled egyszíntu játékosok vannak.
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem az ellenfelet mutatja. Hanem a te sajatjaidat, ha mindkettot bekapcsolod, akkor az elso aztmutatja, amit lenyomtal, es nalad mikor teljesul a dolog elmeletileg, a masodik meg azt, hogy online mikor er oda a parancs. Vicces egy dolog. Online olyan 0.3-0.4sec kesesem lehetett ma.
-
redingitell
senior tag
Akkor el is engedtem ezt az ultimate team dolgot.
Mondom végre egy hasonló erősségű csapat mint az enyém. 50 percbe kiizzadtam egy gól nagy nehezen.
Erre a muki cserél 3-at: Ronaldó, B, Fernandes, Mbappe.......
Ne kérdezzetek semmit... -
thebigK
addikt
Pcn mivel erdemes jatekmenetet rogziteni? Most h bekapcsoltam a virtualis kontrollereket, eleg szembetuno a delay/input lag
-
elod22
senior tag
A Bilbao lehozta 0-0-ra a meccset, ez elég ahhoz, hogy Berchiche fejlődjön vagy nyerni is kellett volna?
-
Madn!ght
addikt
Arra van realis magyarazat, miert szivat a jatek?
Legutóbbi Party bag -> 120k érték -> 80k értékű játékost adott.
Mid/prime pick -> 1,2Mill értèk -> 400k értékű játékost adott.
Mostani party bag -> 120k érték -> 22k értékű játékost adott.
Ez mi? Van ettől lejjebb?
-
toxicjew
addikt
Egyébként még pénteken megvettem TOTY Lewat, mert miért ne, nem mondom nem rossz lap, 19 meccsen 31g 2a, de nem hozta azt az extrát amit szerettem volna
De legalább elmondhatom, hogy kipróbáltam
-
zadir1
tag
Hali!
Most vettem meg a 21-et. Ultimate Team-ben milyen nemzetet ajánlotok, van jelentősége?
-
thebigK
addikt
15-8al állok, a maradék meccsekre este meghúzom a váratlant, ez lesz a csapat ingame, esetleg 4-1-2-1-2 szűk, kezdéskor mindenki fullchem, egyedül Mbabu 8.
[link] -
Nandinagy
addikt
Áhh nem. Csábító de rájöttem, hogy nem kell még egy cula a kpra. Inkább egy seggdugó kellene mint Sanches/Kante/Matthaus 4/4el aki jól forog. Szóval inkább kivárok
50 nap van rá még. Jövőhéten meg birthday ahol remélem a tavalyi formula marad a wf+sm upgradekkel. Ott majd beszerzek valami kp-t. Ha meg nem kirakom Ballackot. -
Nandinagy
addikt
válasz
JackeL
üzenetére
Nem az a legnagyobb bajom, hogy belövik. Hanem, hogy nekem nem lövik be az ilyeneket sem
Reálisan most 17-4-ben kéne állnom a 14-7 helyett ha csak a 100%-os ziccereket belövöldöznék azok a játékosok akik amúgy be is szokták lőni
Ezért nehéz dolog ez. De igazából minden pickes hétvégén ez van. Majd jövőhéten javítok.
-
toxicjew
addikt
19/14 ez rekord beállítás idén
Mondom én, hogy szuperképességeim lettek a vírustól
-
JackeL
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szépen beküldte Dalglish a kapusba
akkor tőlem is kiégnél az tuti, mert baby Puskás olyanokat szokott verni wf-el, hogy sírva fakadnál... Már én szoktam sajnálni az ellenfelet. Nálam is vannak blokkok stb, az azt jelenti nincs eléggé kijátszva a helyzet, én mindig addig forgatom próbálom forgatni az embert amíg jó nem lesz. -
Nandinagy
addikt
válasz
JackeL
üzenetére
Nem a koncentrációval van a baj. Ugyanúgy lejátszom a helyzeteim mint eddig. Az a különbség, hogy nem lövik be. Azzal nem tudok mit kezdeni. [link] Végre egy kipattanó az enyim erre kihagyja 3 méterről.
Teszem hozzá, hogy a Bruno féle hosszúba ellövöm dolgot mindenki alkalmazza ellenem sikeresen. Odahúzom a kapust de akkor is bemegy. Prime etoo meg Cantona oké, belövi de mikor delouefou meg gold rasi is állandóan az már jobban fáj. Nálam meg nem csak Bruno hagyja ki hanem Mbappe,Neymar,Dalglish,Ribery is.
Ezek péntek-szombat bementek.
Amikor meg kijátszom az üres emberre akkor valahogy mindig belelép 1 védő. Ez van, szar a vasárnapi gameplay
-
evibly
senior tag
Haverommal kesergünk, röhögünk a friendly MM módján, az objektív rendszeren, az ebből születő toxic közösségen, sok hülyén, mire eszembe jutott, hogy voltak itt sokkal durvább dolgok is pár éve.
Az megvan, amikor az volt a feladat, hogy valamelyik online módban kapufás gólt, gólokat kellett lőni?
Emlékeztek még hasonlókra? -
JackeL
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Engem egy világtalan polák vert el majdnem, de sikerült félidőben megnyugodnom és az utolsó percben egyenlítettem, hosszabbításban pedig megvertem. Nem tolta a játék, inkább az én játékosaim csinálták a népdal fesztivált, passzolni nem tudtak, álltak a pályán. Sajnos vannak ilyen nehezen nyerhető meccsek, de ha koncentráció adott, akkor le lehet hozni. Mondjuk néha úgy érzem, hogy egy sima gold csapattal többre mennék, mint a mostanival...
-
Bence910905
tag
Marc. 19. A szulinap?! Tobb helyen lattam mennyire lehet ez hivatalos..
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam 20/11, de sajnos itt is mint Nándinál 4-3, 2-1, 3-2... így kapok ki... nyilván van ahol egyértelműen jobb volt az ellenfél, de a 9 loss-ból kb. 5 ilyen... az egyik tegnapi világtalanra ráírtam aki 79es Teixeiraval és 2021 februári accounttal vert 3-2re úgy hogy neki 3 kaput eltaláló lövése volt, nekem 16!! egyszerűen mindent blokkolt vagy a 82es Neto fogta... szóval ráírok, hogy GG nice Eaids és hogy lehet ilyen beast playereket venni, kellene a recept. Erre komolyan vette és visszaírt, hogy Köszi és szívesen elküldi a játékoslistáját és az áraikat és segít a taktikában
mondjuk legalább nem volt toxic a srác, de azért elhitte hogy tényleg azért nyert mert jobb volt... egyébként meg azért ellenkező irányban is előfordul a hátszél, csak azt hajlamosak vagyunk nem észrevenni
-
gjoe
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Ha most kezdted akkor az első 5 meccs az besoroló. Itt jöhet neked bármilyen ellenfél.
Az öt meccs teljesítményed alapján fog téged valamelyik divízióba berakni.
Ilyenkor az első öt általában szívás. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hagyjuk is inkább...
9-1-ről 12-7. Minden meccsen 1-0,2-1,2-0-ra kapok ki. A védekezésem továbbra is jó de az, hogy ha az ellenfél kettőször kapura tud lőni abból garantáltan 2 gólt lő az vérlázító. Beraktam Neuert a kapuba de ugyanúgy kilövi a hosszút Rashford meg Dulifuli gyengébb lábbal 20-ról mint mondjuk Prime Eto'o vagy Cantona.
Nem is ez a része idegesít. A mai nap semmi nem megy be. Ha 0ra kijátszom autoblock vagy középrelövik netán kapufa. Ha egy ball rollal elhúzom a kapus mellett visszaér a védő.Az utolsó passzok rendre rossz helyre mennek. Minden ellenfelem kapusa élete formájában véd, konkrétan Hartnak volt egy tripla ziccer védése mikor 2 kipattanót is kivédett
Szóval szokásos fifa. Beviszem 16 winig a pickért aztán hagyom is. Úgy se ad lófaszt sem a reward. Tök mindegy, hogy gold1 vagy gold3.
Kb. csak magamért akarom a gold1-t is. -
thebigK
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Igen, ez mindennapos itt sajnos
-
redingitell
senior tag
Látom azért ebben a játékban is vannak faxa gyerekek. Most, hogy nemrég elkezdtem játszani, azt kell mondjam már a befejezésen gondolkodom.
Természetesen összedobott a gép egy sztárokkal teletűzdelt csapattal (cca 3 mill)
A második félidő elején 2:1 az ellenfélnek, amikor is kihagytam egy 11.est. Onnantól kezdve csak dekázgatott-passz-dekázgatott, át sem jött a felezőn. Értem én hogy nyerni akar, de játszani nem??? -
Sasa22
tag
válasz
redingitell
üzenetére
Akit SBC-ben felhasznàlsz az eltűnik a klubodbol, ès többet nem hasznàlhatod.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Kezdőként azt kérdezném, ha egy játékost felhasználtam az SBC-ben, utána azt már meccseken nem használhatom? -
törölt tag
Jó játék ez a fifa 21.
Volta-t toltam asszonnyal, nem kis fail. [link]
-
Bohus84
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Kb ugyan ez + 2dc. Egész évben nem volt még dcm. Mélypont, igaz, hogy szombaton nem értem rá ezért ledaráltam pénteken 18 meccset...9 győzelem. Hozzájön még az, hogy Cantonaval nem megy(lomha disznó, és amúgy sem csíptem, nincs kedvem se hozzá), ezért vettem egy moments Del Pierot, őt nagyon szerettem gyerekkoromban. Meglátjuk mi lesz ma. Idén kb 80%ban gold 1 volt, nem tudom mi van most. Tots előtt abba szoktam hagyni, inkább a szabadban töltöm a hétvégét már olyankor, úgyhogy nem érdekel már a coin bukó, hogy egy több millás ikon a padon ül az sem
Próbálom élvezni még kicsit. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
En lehet lassan feladom az idei reszt. Komolyan, a legtobb ellenfelemet lejatszom, 2x annyi loves, labdabirtoklas, folyamat 2 golos elony, es ott egy csapasra valami tortenik, es jonnek a 90., 120. Perces veresegek. 18/11, es egy db veresegre tudom azt mondani, hogy tok jogos volt..nem tobbre.
-
Kristof_94
nagyúr
13/10, nem vagyok elégedett. Az első vereség ugye az a full laggos volt, de ott 10/9-t hoztam. Aztán jött egy német gyerek, minden visszapattant hozzá, a végén kitámadtam így 4-0-ra nyert, de az összes gól "rebound" volt. Utána jött az igazi féreg. Végig cselezte a 90 percet, tök mindegy, hogy a pálya melyik részén volt és volt-e valaki a közelében, végig cselezett. Hiába szereltem sikeresen valahogy mégis visszakerült hozzá, visszapattant, valami láthatatlan erőtől a játékosaim hirtelen elszórták a labdákat, stb. Két góllal elhúzott, utána összeszedtem magam és egyenlítettem, de persze a végén ismét betalált miután szétcselezte magát a 16-osnál és természetesen a védők azt sem tudták hol vannak. Volt olyan is, hogy 3x lőttem tisztán kapura néhány mp-en belül, de valami varázslatos módon mindig odaért valaki és lepattant, a 4. alkalommal meg telibe a kapufa, na ott már tényleg csak röhögni tudtam. És még mindig az ilyen tetüket tolja a gép. Az ilyen takarodjon és játsszon Voltát, azért lett kitalálva. Nem a cselezéssel van gond, de ez már túlzás, főleg mert iszony hátszele volt. Az ilyen a való életben is egy kis patkány lehet, aki így éli ki magát, mert az életben csak egy kis takony.
Na mindegy is, inkább élvezzük a játékot! Hisz ez csak egy játék!

Legalább jó játékosaim vannak, így kevésbé fáj!
És ti hogy álltok?
-
bubuska10
senior tag
Ti már régebbi verzióval is ultimateztetek. Jövőre szerintetek jön Totti iconba? Min múlik ez? Eltelt év? Én imádnám CAM-ba őt most is az olaszos csapimba

-
hulkobb
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Nekem most a silver 1 sem lesz meg
Kiváncsiságból ráírtam pár ellenfélre es top 100-as player 50 milliós csapattal, én pedig megkapom 4-11 es stattal. GG. Nem elég, hogy folyamatosan handicappel indulok a többiek ellen a csapat miatt, úgy érzem a full script is van ellenem. Ha mindenben jobb vagyok mint az ellenfél és rúgok 4 kapufát meg a Ronaldo üres kapura kihagyja 2x az ellenfél a 10 millás iconjával tuti lekontráz egyszer és kikapok.. Gyerekek, aki csak a fifát nyomja ne váltson PS5-re
-
Kristof_94
nagyúr
9. meccsen az ellenfélnél TOTY lapok közül Mbappe, CR, Ramos, Bruno. Aztán volt ott mid Gullit, base Eusebio, moments Zambrotta, moments Torres, fejlődős Varane és Oblak, meg persze Mendy.

Kick-off glitch után elhúzott 1-0-ra, na mondom ez ennyi, aztán végül 5-2-nél kilépett, összesen 2 lövése volt kapura, a második teljesen abszurd módon egy Gullit fejes volt, de a lényeg hogy nyertem. -
hulkobb
tag
Egy gyors kérdés azokhoz ,aki PS5 platformon nyomja már. Tapasztaltáltátok ti is, hogy a WL kb 1000%-al nehezebb? Én ps4-en Gold 1-ig is eljutottam többször, most meg mióta konzolt cseréltem a 10 win sem jön össze. Délután zsinórban 10x kaptam ki, de mindenki csapata 20x többet ért mint az enyém. Prime Guilit, Toty Ronaldo kb minden csapatban ott van és még sorolhatnám. Ennyire nincs még senkinek PS5 és csak a profikkal dobál össze? Kurv@ idegesítő, hogy csak tryhard ellenfeleket dob.
-
thEndeR
aktív tag
Jott ez a Lemar SBC, soha az eletbe nem fognak berakni egy epkezlab RM/RW jatekost?
-
thebigK
addikt
3-0ra megyek wlben 9-3as statnal, es kibasz a net
sirni tudnek komolyan -
sz_abika
addikt
Baaaahahhhhh
Még naptaram is csipogott, erre a duplicate KdBm tegnap elfelejtettem kivenni 😵😵😵😵
-
Mrguba
őstag
Aki kirakja ezt a RUDIGERT az egy fax

-
dvtkfan
senior tag
Kell ma nézni a twitch közvetítést?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert nem is játszol egyiptomban élővel. Nem tudom, hogy tudod-e de manapság már bárhol letelepedhetnek az emberek
Tehát ha valakinek egyiptomi zászló van a badgenél az nem feltétlen egyiptomban él max. onnan származik.2 hete megfogadtam, hogy nem leszek idegbeteg emiatt a játék miatt. Azóta mentem egy 20-10-t most meg 9-1-ben állok. Nyilván az egy verségnél voltak érdekes dolgok de megtanultam elengedni. Mióta nem kiabálom végig a meccseket élvezem a játékot.
Furcsa basszus de lehet élvezni. A védekezésemre meg mégjobban figyelek és tényleg jól is megy. Próbálom beépíteni ezt a croquetta cancelt is [link] Mondjuk azt, hogy mérsékelt sikerrel 
De ami a legfontosabb, hogy mivel nyugodt vagyok nem rontom el a ziccereket hanem tényleg kijátszom nullára. [link] -
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
felhasználó neve volt igen, eddig én se játszottam vele, tegnap rivalsba volt.
-
Kristof_94
nagyúr
4 meccs után az első vereség. Idegenben természetesen, olyan lagg volt, hogy nem tudtam mit tenni. Nem delay, kőkemény laggolás.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam a felhasználóneve volt. Mind1 csak kicsit felbaszott, hogy nem volt esélyem már úgysem, erre még látványosan húzta az időt... De megfogadtam, hogy most chill wl lesz, úgyhogy peace, love meg hasonlók
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy Prime Gullit kéne középre

De elég volt ennyi, sikerült lehozni idegeskedés nélkül a teljes wlt
A 2 bónusz pick Kampl és Shaw lett.