Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Mentem vele pár DR meccset div 2-ben és hááát, nem volt túl meggyőző. Nehézkesnek, körülményesnek éreztem. Most Headliners Goretzka van mellette CDM pozícióban, Fer lenne a védekező felfogású párja, és lehet, h szoknom kell még. Főleg a némethez képest az induló sebessége, robbanékonyság, fordulékonysága nem ok, és nehezen hinném, hogy a +2 ratinggel ez javulna. Az a probléma, hogy a jellemző, gyors középpályásokkal jövő, full pressinget alkalmazó ellenfelek ellen kevés lesz - meglátjuk.
Ugyanakkor ez a HL Goretzka egy disznóállat, uralkodik a középpályán, lefejel, lefut, szerel mindenkit, bever mindent, jó vétel volt. Most kérek mindenkit, hogy imádkozzon, hogy az elmeroggyant EA megadja neki azt a TOTW lapot, amit múltkor nem. Lewa ugye nem kaphat, így él a remény
-
Nandinagy
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
Ha tetszik a csapat próbálj rá. Én megszívtam vele de igazából a coint sajnáltam amit beletettem a foddereket nem. A csapat így is jó ahogy most van, sőt idén most tetszik a legjobban a csapat.
Igazából minden sbcnek így kellene neki állnia mindenkinek. Ha gyűjtesz valakire ne kezdjél bele millás lapokba vagy olyan sbcbe ami random ad játékost(party bag,ikon upgrade). -
sz_abika
addikt
Mi a Fer vélemény itt? Azt érzem hogy még +2vel is Tonali alatt marad, 188centi és 65ös balance nem túl vonzó és nekem már az olasz is darabos a Kanté poziban
-
-
freddyadu
senior tag
Mid or Prime Pick vagy Nedved?
Szavazzatok kérlek, nem tudok dönteni. -
Nandinagy
addikt
Hogy én lehúzom a 3 skill moves miatt?
Ne már. Vannak nagyon jó 3 sm-os csatárok mint Butra például. Annyi, hogy én nem tudnám használni.
De attól még nem szarozok le egy kártyát mert nem lehet vele cselezni. Nem mindenki olyan stílusban játszik mint én. Ráadásul egy ingyen kártyáról van szó amit aki teheti mindig érdemes kipróbálni. Mollet anno nálam bejött. Mukiele is. Cucurella is
Maximum ha nem jó akkor van egy foddere valakinek.#12485elod22
Na igen már én is belekavarodtam
6 gól kell 5 meccsen. Ami azért még mindig nem tűnik megugorhatatlan akadálynak szerintem senkinél sem. -
Nandinagy
addikt
Ez a 6 meccsen 5 gol nevetsegesen kicsi elvaras szerintem. Ha 2 meccsen lo 2 golt mar ott vagyunk, hogy mindjart fejlodik.
levante kovi 5 meccse: H Valencia,V Betis,H Huesca,V Eibar,H Sevilla.
Az egyetlen ami az arcsokkenesbe belezavar az a fut players day miatti promopackok meg “felhuzott” luck.
illetve a masik, hogy elhuzodnak a meccsek.
A sevilla elleni meccs aprilis 21.en lesz ami meg masfel honap. Nem fogjak kivarni az emberek mert mar majdnem tots lesz akkor. -
elod22
senior tag
Én az este megnéztem a Levante programját, lesz két meccsük kiesőjelöltek ellen, ahol van esély több gólós győzelemre, de persze az ellenkezőjére is. Az a baj ezekkel a középcsapatokkal, hogy hiába nyernek a Real vagy Atletico ellen idegenben (mondjuk jelen helyzetben az idegen pálya nem jelent nagy hátrány), utána képesek kikapni a sereghajtótól is.
-
elod22
senior tag
Hihetetlen mennyire kiszámíthatatlan lett a piac. A múltkor figyelgettem Papu Gomez lapját, kivártam vele hátha csökken, aztán mire összekapargattam rá a zseton addigra megdrágult, utána valahogy nagy mákkal elcsíptem egyet, aztán pár nap után mikor kijött Morales, eladtam annyiért, hogy adózás után is kijöttem veszteség nélkül.
Most pedig igen hamar beleszöktem a Morales bizniszbe, már 100K veszteség van rajta tegnap késő estétől és lesz ebből több is ahogy nézem.
Viszont a töltőképernyőn azt írta, hogy csak holnap estig lesznek benne a csomagokban a What If lapok, tehát a csütörtöki reward nyitás már nem kéne olyan sokat befolyásoljon az árukon. Persze ha nem lépnek meg egy olyant, hogy holnap estétől mindkét csapat nyitható, mert akkor sokan beszopjuk.
-
|AP|
veterán
No, végül IF Messi jött Morales helyett. Úgy látom Morales ára szép lassan elkezdett csökkenni a kezdeti hype után, és szerintem tovább fog, ha nem kap upgradet.
Többen mondtátok, hogy Messi lapjából bőven jó a sima is, de egyrészt cam-ba kellene és szeretem ha mindenki 10-es chemen van, másrészt a 96-os POTM lap érkezése szépen levitte az IF árát, 1M körülre. Ennél lejjebb nem hiszem, hogy menne egy darabig, így talán nagyobb bukó nélkül ki tudok belőle szállni, ha meggondolnám magam. (Vagy ha közben összejönne annyi fodder, hogy rámenjek a 96-osra
)
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Mi a külömbség ha seanson játszok egy klubcsapatal vagy coop seanson?
-
K.J
senior tag
Bruno Fernandes gold lapját használom régóta már.
Obj. Ruben Neves jöhet helyette? Megéri? Valaki próbálta esetleg? -
|AP|
veterán
válasz
elod22
üzenetére
nekem szintén, teljesen értékelhetetlen.
Viszont bedobtam a fos lapokat a dupla 81+-ba és jött egy ilyen:
Gyorsan toltam még egyet, abból meg egy Hazard
A napokban (nekem) ez adja a legjobban, már az eladható alacsony ratingű gold lapokat is ebbe tolom. Persze azért legtöbbször itt is semmi, de néha beesik valami jobb.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
3 nap alatt buktam 350 ezret 4db Mbabun
Ez ilyen, de nem is érdekel már a coin, mert tök mind1 ki van nálad ha azt akarja a gép, hogy nyerj akkor nyersz ha meg a gold csapatot nyomja lehet nálad Gullit meg R9 is
Most még a 3db megtartott ultimate pakkbe bízok, hogy durran belőle vmi nagy
-
LendvaiFeri1
veterán
Eddig kb 500 ezret buktam a nagyjából 1 hónapja vásárolt játékosokon.

-
gjoe
addikt
Azért az hihetetlen hogy már vagy egy tucat ultimate pakkot kinyitottam de max 82-es esett belőlük.
Ajánlás: Benedettot aki kivette ne tegye be sbc-be. Próbáljátok ki. Nekem eddig ő a legjobb st pedig padról hoztam be drogba helyére kíváncsiságból. Mindent bever bárhonnan simán, finessel 16-on kívűlről is. Ja és az első player aki nem hibázik fejjel. Talán a legjobb fejelő a játékban. És 5 WF. Hunter kell neki. Dybalaval super.
Nandi majd lehúzza a 3SM miatt de megéri kipróbálni. -
elod22
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Megjött a token a hétvégi stream nézésre, ezzel kigyűlt nekem az 5 darab. Kiveszem a 100K csomagot és most még board sem jött, mint az ajándék ultimate csomagból, hanem egy Kramaric volt a legjobb.
Eddig sosem vettem FIFA pontot és azt hiszem kb. két éve nyitottam utoljára csomagot zsetonból, de ilyen nyitások mellett még egy kifli árát is sajnálnám pontra költeni. -
Kristof_94
nagyúr
Én nyitottam egy zsetonos csomagot 12,5k-ért vagy mennyiért, de nem adott semmi értelmeset, megérte!

Mondjuk nem lepődtem meg, mert eladhatóban szinte alig ad értelmeset.Smalling közben kicsit 800k felett van, vajon érdemes most eladni, ha esetleg úgy döntök megválok tőle?
-
b.daniel
senior tag
Én is kettőt elkaptam , a 4 pakkban volt 2*85, 2*84 többi mind 82 alatti 😅
-
Mrguba
őstag
Na sikerult egyet megcsipnem...soha tobbet...a 2 ultimate pakkban volt osszesen kb 50 ezer erteku jatekos...faxom verjem bele...mas meg nyitja itt a jokat
-
Bence910905
tag
Az igen szep nyitas! En is vadasztam 2 ot.. A 4 ulti pakkban 1 db 83 as volt a legnagyobb..
el is adok mindenkit a kezdombol
-
-
Zimmi91
addikt
-
toxicjew
addikt
A 81+ pick legalább adott egy ucl Kimmichet.
-
thEndeR
aktív tag
Az ingyen mega packbol jott egy Laporte, annyira mar nem erdekel a jatek meg erdemben nem tudom a coinbol ami van fejleszteni a csapatom ugyhogy vettem 4 mega packot, a legjobb 83 as volt.
Kiraktam Kluivertet, kivancsi leszek ra. -
thebigK
addikt
Szep ez a market crash, meg ha jonnek 50/100/125k pakkok fele aron, erdemes lehet snipeolni szvsz. Lassan jon Mbappe, supersubnak, de tobb mint 800k-t nem adok erte
-
Kristof_94
nagyúr
Az egyik pick beadta Thiagot, a 125k csomagból meg 84 volt a legnagyobb...

-
Mrguba
őstag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Sima Werner..Auba..2.legjibb csatar plben.
-
Kristof_94
nagyúr
EA Sports twitch oldalán közben női FIFA verseny zajlik!

-
gabesz82
őstag
Viszont ez a 81+ Double Pick nem rossz, nekem Son-t dobott, fiamnak Van Dijk-ot, és tényleg ingyen van.
-
thebigK
addikt
Free Ulti pakkbol Szczesny, meg vmi 81es IF
-
toxicjew
addikt
Kinyitottam az ajándék ultimate packot, dzeko volt a legmagasabb, utána már 82esek jöttek. Kanadai gecik.
-
gjoe
addikt
Ide is ultimate. Csak a tartalom sajnos nulla.
Szokásos conmebol player meg egy 83as. -
Zimmi91
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide egy free Ultimate pakk jött.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elv benne van a kódokba, hogy jön az 1 csomagot veszel és van benne egy másik is, így nagyon sok gold lap ára esni fog
Így is van meg is érkezett

-
|AP|
veterán
válasz
gabesz82
üzenetére
benne van a pakliban

Moralesben az tetszik, hogy védekezésben is erősebb, sőt, hiába csak 88 rating a 90-nel szemben, valahogy minden statja jobbnak tűnik.
De még az is lehet, hogy megnézek egy Messit CAM-ban, addig hátha esik Morales ára (szerintem nem fog összejönni a Levante 6 gól) -
thebigK
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Bale helyere Son/Mane, akar 7 chemistryn is, Jesus helyett IF Werner pl, vagy elso korben a sima, Sanchez helyett pedig az idén sokak altal lesajnalt VVD, en szemely szerint utalok ellene jatszani
-
LendvaiFeri1
veterán
Mik ezek az esések? Neymar lassan 500 alatt...
-
grimmjow67
tag
[link] ezen ti mit változtatnátok 5-600 k ért?
legnagyobb bajaim : jesus 3 wf, bale nem 5 skillmove, illetve sanchez nem rossz, de nem op
nézegettem játékosokat de szinte nincs is használható rw meg st a pl ben -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor gyorsba' belépek százszor :)
-
Zimmi91
addikt
Azt láttátok, hogy ma 19 órakor jön vmi Players Day promo?! Az mi a szar lesz?!
-
|AP|
veterán
válasz
gabesz82
üzenetére
köszi!
belekezdtem a nagy kiárúsításba egy új CAM-ért, de közben Morales ára folyamatosan megy felfelé, úgyhogy lehet elengedem. Annyi coinból már lassan kijön egy 95-ös Messi is, ha így folytatja, de még a POTM Messit is hamarabb fogom megcsinálni

Így merült fel Joao Felix, de ő meg szerintem annyival nem jobb Guedesnél, hogy költsek rá (nálam az 5* skill moves nem játszik, nem sokat cselezgetek
) -
|AP|
veterán
Joao Felix Headliners lapja fejlődhet még? Vagy már megvolt és lemaradtam róla?
-
taylorp
senior tag
Nedvedet kirakta valaki? ST-ben használnám. Esetleg van valakinek tapasztalata vele?
-
Aguinaga
őstag
Na, kiraktam Nedved papát, ráment az összes fodderem (hétvégén kivettem a 82+*25 és a 83+*25-ös csomagokat, kb. ők is mind). Remélem megérte, még sosem volt Moments ikonom.. meg amúgy is bírtam a Juvéban.
Ezen a Harton gondolkodtam, de van IF Pope, az nekem elég :)
Garantalt whatifre ia sajnálom a coint, szóval marad az upgrade, bár rosszul adja.. -
Tibson
tag
A the silver beats objective-ben, ha What If Weah-val rúgok gólt azt megadja Silver Team of the Week gólnak?
-
gjoe
addikt
Hart mintájára jöhetne oli kahn is.
Megcsinaltam what If sbct de minek.
Yuri b. Inkább adott volna mbabut és eladhato lett volna a mostani.
Majd mehet ez is sbcbe. -
Tomi0703
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Akkor marad a whatif. Hollnadom nincs, csere cdm-nek meg ott van Duncan meg Tonalli.
Hartra azert gondoltam mert tegnap lattam, hogy a dan(?) csodagyereknel o volt a kapus. Mondjuk gold Joe Gomezt is hasznalt.
Lees-Melo nalam is kezdo. Es igen, eleg valoszinu, hogy fejlodni fog.
-
Tomi0703
addikt
Ha mar kapusok... Ezt a FB Hartot probalta valaki? IF Pope-ot valtana.
Van par dupla untrade magas ratinges lapom. Harton vagy a garantalt wif sbc-n gondolkodom. -
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
+1 nálam nagyon régóta Oblak véd, de szerintem idén az egyik legjobb kapus
Tavaly Stegen volt a beast, de idén Oblak
Így, hogy megvan untradebe meg a fejlődős Varane + Kounde is, mondjuk most Fer chem miatt Rijkard van, de alapba nem nagyon fogok váltani hátul az fix
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Arra jöttem rá egyébként, hogy totál értelmetlen kapusra költeni továbbra is. Még csak mozgatni sem kell őket. Egy dolgot kell csinálni mégpedig nyomkodni az Y/Háromszöget amivel ráfut a csatárra. Az emberek 90%-a nem csinálja meg a ballrollt, hogy elrúgja mellette szóval úgyis belerúgják. Mozgatni meg csak a hosszúba kell mert mindenki odarúgja
Oblak illetve Pope az egyedüli aki jól védett nálam idén.A kiugratást úgy tudod kivédeni ha odaváltasz a védőre és hamarabb elkezdesz visszafutni így mire odaér a labda te leszel előnyben. Szerencsére én már nem kapok emiatt gólokat mert megtanultam a védekezését
Mondjuk volt olyan ellenfelem rivalsban aki 22%-os labdabirtoklást hozott össze(5-3-ra nyertem). Ő annyit csinált, hogy ahol éppen labdához jutott egyből lőtte előre pickelt Sarrnak meg Mbappenak. Hiába védtem le a legtöbbet 1-2 úgyis eljut hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

A masikat el se merem nyitni.