Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam egy base or mid ikon sbc-t, mert volt rá fodder. Illetve úgy érzem, hogy sokszor nem igazán motivál a játékban semmi, szóval úgy voltam vele tök mindegy, hogy ha most nyitok egy Litmanent, de nincs kedvem ülni a fodder lapokon és várni egy jó játékosra, meg heteket szenvedni egy fos swap csomagért és hasonlók.
Soha nem csináltam ilyet és nem is szeretem, de most "ikon ruletteztem" vagy hogy a tökömbe hívják, mondom miért ne. Egyszer véletlenül rosszul nyitottam meg a clubban lévő játékosokat, de szerencsére nem vettem észre az első oldalon. Beállítottam a speciális illetve untrade filtereket és a portugálokhoz érve meglepődtem! A fekete párduc!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest