- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lizakattila #6036 üzenetére
frissitve...
mikor lesz meg a quad ?
-
lipi67
nagyúr
Megyeget,köszi!
Apropó Akoska! Légyszi javítsd ki! -Nem bírtam ki azt a 8MHz-et, lett 16 belőle.[link] -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6034 üzenetére
természetesen azt is megcsinálom, s az a 4040-es 1,35-ös is lehet 1-2FSB-vel több, max FSB és Max OC --reméljük
(nem szorzózok max FSB úgy a jó ha max szorzón van
- , Cinebench R10-et is nyomok majd, igérem. Nálam az a baj, hogy ha 2-3 órám van rá, bele se kezdek, mert vagy fél-1 napot szrakodok, vagy semmit.
bzs73
Lassan, de biztosan
-folyamatosan éhes vok bakker, ez az n2 h2(#6036) lizakattila : Jó kis proci pedig, Gratula!
Az aláírásod meg..-reméljük, hoghy nem
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6032 üzenetére
Picit volt időm, igaz hanyagoltam is 1-2 dolgot, majd visszaüt
(#6033) akoska07 : Ez benne a jó, ezért szeretem. Hő mint olyan nincs, ill. nem a proci a gáz, a lap (MCH-t feszelni kell ám,de ha proci/MCH nincs összhangban..a kevesebb a több) Még van 1-2 teszt és utána megcsípem azt a 8MHz-et, remélem.
Proci hülye, nem melegedik, igaz most 6!!! 12-es venti lesz ráküldve a gépre. Hiba 1 szál se, egy kis valid ilyen feszen nem téma ezeknek a prociknak, prájmolni meg 1,5v felett nem fogok (remélem).
-azé' jó kis proci ez, láttam 94-est száguld alul, de a többség 4GHz környékén stoppol.
(vagy nincs kitesztelve a nagyobb fesztől való félelem miatt) Én meg vok elégedve vele. -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6036 üzenetére
Mi lessz helyette? -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6034 üzenetére
Nah, ha minden igaz még így utoljára ezzel a procival:
E8200@max oc
E8200@max fsb
Ha lesz egy kis szabadidőd, akkor légyszi rakd már fel. -
bzs73
őstag
Na beindult lipi látom.
-
lipi67
nagyúr
Hiába vártam a postást, ez a fránya intel nem írt nekem ez ügyben (sem) semmit
-Lövésem sincs- 8400 és 8500 is kapott 1,725V-ot valósat, ez se fog kimaradni , érzem...Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. (Prime alatt 1,525V gázosabb..---majd jön az is ,csak jönne már a hideg, vagy a ventijeim-
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.
ilyen mondatot.. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
El kellett mennem, de gyorsan csináltam egy max OC-t[link]
-
-
lipi67
nagyúr
Nem hiszem el! Szaros 2 FSB-t tettem rá, hogy ne csináljak már még 1x u.olyat ..3x vágott haza 16 percnél. Ráb@szott, most kap egy halom feszt ez tuti!
-
lipi67
nagyúr
Most annyi segítséget kapott, hogy levettem az oldallapot, de valóban nem melegedős, nem ez szab gátat a "fantáziámnak". ÁÁÁÁ! Nem bírom ki, újracsinálom a 2 perc miatt. (el is indítottam, nem is fosom itt a szót, ne ez miatt dobjon el.-1x iccaka Subaruval pofáztam tuning közben, s eldobott. Majdnem sírtam
)
-
lipi67
nagyúr
F@sz kivan. Most látom, hogy elszámoltam (azt hittem 35kor indítottam el) és csak 28 perc...Mind1, majd holnap csinálok még plusz 2 percet, mert most asszem van egy kis dolgom..
-
lipi67
nagyúr
Most látom, a max OC-m kevesebb mint az 1,35V-os opcióm..
Gyorsan csinálok 1 tesztet.. -
lipi67
nagyúr
Feltöltöd a képet, majd itt pici kezzedel
katt a link feliratra és a feljövő ablakba szépen beilleszted.["ehun-e"]
-
Free04
tag
Egy friss eredmény:
http://kepfeltoltes.hu/090913/295x12__3540__-_1.200_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRAM: Kingmax 2x2gb/800MHz
Hogy a fenébe kell linkelni, h csak rá kelljen kattintani?
-
kulerr
őstag
...és igen amiket Tom_tol nyom a procimmal eredményeket nyilazd át az én nevemhez is ÁKI!!
-
tom_tol
addikt
mér nem
DS4 tud max 504fsb-t small stabilra (blendről ne is beszéljünk)
feljebb még mükszik de prime alatt fagy és nem a cpu fesz az oka
1,4v fsb term, és mch fesszel próbáltam ennél többet nem adok ezzel pedig csak 504-n fut le a small amihez pedig bőségesen elegendő a procinak az 1,23v vcore
csak a listára kerülés miatt meg nem csinálom abba mi a pláne -
frissitve...
ha nem akarod akkor is(#6002) tom_tol : sima ud3 nem tudom mire képes,de esélyes,hogy menne prime azzal az fsb-vel.
másik kérdés,mennyire birja a sima ud3 a york,vagy egyáltalán a 4 magos procikat.mi a probléma az EP45-DS4-el ?
nekem igen jól ment a DS3 isna én mentem, jóéjt all
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest