- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hiába vártam a postást, ez a fránya intel nem írt nekem ez ügyben (sem) semmit

-Lövésem sincs- 8400 és 8500 is kapott 1,725V-ot valósat, ez se fog kimaradni , érzem...
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. (Prime alatt 1,525V gázosabb..---majd jön az is ,csak jönne már a hideg, vagy a ventijeim-
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.
ilyen mondatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.