Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hát..Gondoltam, hogy mi van, ha a ő is rádob, kezdhetem előről, jobb a tartalék. Több fesz nem kell a procinak, most már az MCH-t kellene, de azt nem tudom most hűteni, meleg, túl meleg van.
Akoska: Jaja.1,76V -ot kaptak azok is. S Bagira is jól mondja , azért azok 65-ösök voltak. Viszont...70° felett mentek télen prime alatt, itt meg a Hő "nem létezik" s alacsinyabb hőmérsékleten nagyobb fesz kell, hogy "átüssön". - Ezzel nyugtatgatom magam
-, viszont rögtön lefuttattam egy régi tesztet, uazon a feszen, uazt tudja, nem is melegedik jobban, minden Ok. 
"amig figyeli a hőfokokat az user (léggel) és kellően le is reagálja,addig nem lehet gond." -
Beony. Gondolj csak bele, hágy gép megy úgy, hogy isten tudja (user tuti nem), hogy mi mit kap benne. 2 éves por takar mindent stb.. Mennyit láttam, te jó ég...és!!! Bakker évekig hiba nélkül működtek. A táp szállt el, vagy éppen a vga ventije sült be és melegedett, szemetelte a képernyőt, ezért hozták ide..Akkor inkább tudatosan égessem el

PLL 1,5- 1,57 et kapott csak, MCH..(ezt nem írom le
), a többit meg tudjátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
-, viszont rögtön lefuttattam egy régi tesztet, uazon a feszen, uazt tudja, nem is melegedik jobban, minden Ok. 
Beony. Gondolj csak bele, hágy gép megy úgy, hogy isten tudja (user tuti nem), hogy mi mit kap benne. 2 éves por takar mindent stb.. Mennyit láttam, te jó ég...és!!! Bakker évekig hiba nélkül működtek. A táp szállt el, vagy éppen a vga ventije sült be és melegedett, szemetelte a képernyőt, ezért hozták ide..
), a többit meg tudjátok