Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
1,5Voltos eredmény:
[link]akoska07:
Mennek az üzenetek is! -
kop8
őstag
Ennyit birtam kihozni maxx a prociból:
[link]Megy majd mail is!
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Ha XP alatt stabil volt a proci 3.8-on és Win7-re átváltva instabilitást jelez, akk feszeljem addig ameddig nem stabil a rendszer?
-
echterion
nagyúr
Na, tegnap lecseréltem az e1400-asomat egy e7300-asra. Majd ezzel is csinálok teszteket. Kíváncsi vagyok, mire lesz képes.
-
Arkar
aktív tag
Jó Reggelt !
Listára E6320 1.3volt-os opcióba 3449
Mail ment!
(#15685) krammerka Szépen megy az "ÓCSÓ PC" !
-
krammerka
őstag
eddig stabilan fut a prájm
Ráadásul gyári hűtéssel használom,most 63° a mag.........,ez sem rossz ahhoz képest
Igazi csóró-pc -
krammerka
őstag
Üdv!
Megvan az E3300
Most raktam be a deszkába,ami egy nagyon hurka lap G31 s2l,de már prájmolom is,úgy volt az első indítás hogy 3500MHz,alapfesz,ami a droppal most 1,216-1,232V között ingázik.
A vid 1,275V,ez biztató....................... -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #15659 üzenetére
Hello.Semmi különös.Most nincs tuningszezon.
Majd télire összeszedem magam gépügyileg megint.Mostanába keveset gépezek,na meg csak notin vagyok,de te látom kicsit aktív lettél megint.Neked is volt egy kis kimaradás tavasszal.Hát ez van.Télen állandóan gép előtt ülök én is,ilyenkor meg ügye ritkán.Néha azért visszaolvasgatok. -
Bagira01
veterán
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Elment az am3-as gépem,egyben
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Arkar
aktív tag
válasz
hackeeeee #15662 üzenetére
Na igen , vannak belőlük nagyon jó fajták ez valimi újabb szérias low volt, 1,8v 1000-en, de még koránt sem biztos hogy ezek lesznek, volt CSX-em is 2X2 GB-os 1066-os ebben a lapban 1000-ret se ment, haveroméba meg 1150-et lazán, amire fáj a fogam az egy Super Talent (MSI szereti) 2X1 GB-os 800-as, 1200-at megy 2,25v-on 5-5-5-15-be, régebben próbáltam Team-et is beszerválni de nem jártam sikerrel.
Jó a G.Skill is de 1100-körül kifullad. 1000-et 1,95volton megy 2.1volt helyet!
Holnap reggel megprószálom 1-rammal hátha tovább jutok! -
echterion
nagyúr
válasz
akoska07 #15631 üzenetére
Basszus, elfelejtettem átrakni az egyik cpuz képet.
Amúgy nem követelőzésnek szántam a mikor kérdést, csak érdeklődtem. Mindegy, csinálok majd mégegy tesztet, amin minden látható lesz majd (ha nem felejtem el). Amúgy a cpuz képen ott van a fesz, az nem elég? Bár, végülis mindegy. -
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Mik mennek itt. -
Arkar
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Kaptam egy E6320-at, reggel megnéztem mit megy igy gyorsba hát kellesz vennem egy 1200-as rammot az enyém ide már keves!
FPO: L709B218
aszem vid: 1,2625vEgyenlőre max. OC & FSB: 545.6
Ez JÓ!
-
-
válasz
krammerka #15636 üzenetére
ez a beszéd
lesznek helyette ujabb tesztalanyok.ha minden igaz akkor 1 hónapon belül én is ujra nekilátok tesztelgetni.
vannak már kiszemelt alanyok.#15637 kop8 : igen,szárazjeget jelent,de látom már tudod azóta.
az nem szárazjéggel készült,csak azt mondták azt jelöljem meg mert a kompresszor is kb ott tart mint a szárazjég.
ezek szerint neked még uj,hogy hwboton látsz. tartozott a nevemhez egy 9800GTX WR is.na meg más tesztek is készültek,ha nézted az eredményeimet.
nem véletlenül vagyok én ebben a topicban.
mióta nem tesztelek ketten is megelőztek,de jön még kutyára villamos -
válasz
hfrankee #15625 üzenetére
hogy érted a vid-es droppost ?
volt nálam 1-2 DS3,és az egyik sem droppolt felfelé
ugy tudom neked ennyi, Vid:1,2125V
ha ezt belövöd a biosban akkor is max 1.14v körül leszel "valós feszben"
ennyit simán droppol a DS3
beraktam maxüzemhez a tesztet.echterion : tesztelj azzal a procival,mert nem gyenge darab.
-
a beküldött eredmények frissitve...
-
válasz
echterion #15628 üzenetére
erre azt a választ is adhatnám: majd ha megfelel mindennek ami itt a topicban és a honlapon le van irva. azt nem tudom hogy olvasod is a topicot vagy csak hsz-t irsz.
fentebb olvasható az is amikor azt irtam a levél tárgyában legyen benne a PH-s név (is)egyébként az everestben pont nem látszik a proci fesz értéke.
hamarosan felkerül,ma hamarabb végeztem melóban.
-
krammerka
őstag
Üdv!!
Eladó az am3-as RC bajnok konfigom
-
lipi67
nagyúr
Szép estét..
-
kop8
őstag
Jövöhétre tervezek egy komolyabb hűtési eljárást, remélem tudok javítani majd az eredményeimen...
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
lizakattila #15611 üzenetére
Hú tényleg, igazad van. Ezt teljesen el is felejtettem
Köszi!
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok!
Ez szerintetek lehetséges?Ilyen alacsony vid-es 8400-ast még csak én nem láttam errefelé?
Esetleg a core temp mutatna valamit rosszul?(amúgy ez egy apróban lévő proci)
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Olyan progi kellene amivel meg tudnám nézni a procim terhelését.
Hasonlóra gondolok mint a FurMark csak cpu-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest