- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #17078 üzenetére
Jó reggelt!
Azért a sok túlóra,és hétvégi meló,hogy kipótóljam azt a pénzt,amit a munkáltatóm minden hónapban lenyelt idén.Ez az összeg mára már 400k-t jelent.Ebből az összegből nemcsak i5 jönne ki................
Pénzelvonás,és maximális kizsákmányolás.Ez ma Magyarország. -
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #17076 üzenetére
Milyen verseny? Valami OC?
Thx!
(#17081) darál0w
diszkrimináltak(#17082) bzs73
nekem egy 1.4-es volt anno ami 1.7-et ment. Most is itt hever egy fiókomban egy 1.1-es, van hozzá alaplap is 11db púpos kondival (VIA Chipsetes). Én nem akarok vele sz@rakodni. 1500 Ft ha valakit érdekel ajándék 128as rammal, +hűtővel. -
bzs73
őstag
Hi!
Emlékszek rá. -
bzs73
őstag
Mik mennek itt!
Na én meg nosztalgiáztam.Találtam egy Tualatin procit.Eggyáltalán emlékeztek még rá?
Alapvid 1.475v.és mindez 1ghz-n.
Na szedtem már hozzá akkor lapot is,meg most hoztam 2x256 ramot.
Hát az alapórajelhez közelse kell az alapfesz.Beérte 1.040v-al. Azért ez nem semmi.1.475-ről-1.040.Tualatin@alulfeszelve
Aztán mondom megnézem hogy megy fentebb.Hát sajna proci biztos menne,de a ramok nem mennek 133mhz-nél fentebb.Legalább is ebbe a lapba most nem.Semmi állítási lehetőség nincs,csak cpu fesz,ill fsb,és gondolom viszi a ramot magával.Tualatin@133mhz
Mondjuk biost is lehetne frissíteni,de hát csak nosztalgiáztam kicsit.Nagy tesztelés nem lett belőle,de kicsit jó volt ilyet látni.Régi szép idők.Amugy most nézegetem,és full hd-ba vagyok ugye,és netezés,filmezés, minden megy rajta szépen,gördülékenyen.Semmi akadás.A cpu teljesítményfelvételt érdemes még megnézni.
18-27w közt.Akkor így alulfeszelve nem hiszem hogy agyonpörgeti a villanyórát. -
a beküldött eredmények eddig frissitve...
köszönjük,hogy vette a fáradtságot és tesztelt a listánkra,viszont meg kérném creed13 fórumtársat,itt is linkelje a tesztjét,mert addig nem tudom felrakni a listára.
egyébként szépen megy a 4 magosujra megkérek mindenkit,ne png...stb formátumba mentsétek a képet.
állitsátok át jpg formátumra. -
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #17073 üzenetére
az valos minden bizonnyal.
elégné nem fog, ha jegelik
-
Szabikaa20
őstag
válasz
darál0w #17072 üzenetére
Hat igen....De a masik eleg valosnak nez ki 1.8V felett....Csodalom hogy nem egett neki szenné!Most gondolkodom...hogy nekem is volt olyan hogy a BIOS-ban 1,475 volt allitva es a CPU-Z pedig csak 1.404-eket mutatott....De csak ikor huzva volt a proci...Amugy jol mutatott!De most is huzva van ne most jol mutat.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #17071 üzenetére
erről van szo...a 4 ghzet alig lehet elérni 1.5Val
nemhogy 1.4Val 7ghz
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #17069 üzenetére
lehetetlen ilyen feszen megcsinálni ezt az orajelet...bármivel is van hűtve.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
darál0w #17068 üzenetére
Miert szerinted lehetetlen?.....hat biztos nem levegovel meg vizzel van hutve!
De am itt van a többi eredmény is meglehet nézni.Vannak intelek is 8GHz-en...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20 #17067 üzenetére
kár hogy lehetetlen
-
válasz
Szabikaa20 #17065 üzenetére
szuper
-
Szabikaa20
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17053 üzenetére
Hát amd-k jól mennek.Teljesítményükkel nincs gond,de én kifejezetten mindíg az alulfeszelést,ill alacsony feszes tuninngot kedveltem.
Láttad te is annak idején én nem nyomtam 1.35v felett nagyon,de 1.35v alatt brutális eredményeket csináltam aszthiszem.Na ez amd-nél nem menne,mert az nem a kevés feszről híres.Mondjuk amd se volt még,de láttam elég tesztet,meg eredményt.Ennyi.Szóval jó az amd,de nem nekem való. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17050 üzenetére
Hát nem.
Mondjuk mint írtam i7 még nem volt,de nem is akarok valahogy.Most gondolkodok hogy összekéne rakni valami asztalit is télire,de 775 fele hajlok a legjobban.Jó volt az,és bőven elég mindenre.Na meg van benne lehetőség,variáció.Nem úgy mint a mai űber szuper legújabb dolgokban. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17048 üzenetére
Próbálom ezt a procimat visszaszerezni,de eggyelőre nem eladó.
Volt procim
De nagy hülye voltam hogy eladtam.
Én is bedőltem a corei-nek.Jó nem volt még corei7, csak i3 és i5,de hát a jó kis 775-t nem érte meg i3 és i5-re cserélni.Mondjuk volt még jó pár brutál procim,de amit linkeltem,az vitt mindent.Kise próbáltam hidegbe,mert pont nyáron, nyárvégefele volt ez a brutál procim.Na de nem adom fel.Egyszer úgy is az enyém lessz még.A tulaj is megmondta,hogy én leszek az első. -
PH-User
addikt
válasz
lipi67 #17036 üzenetére
A Q9400-et eladtam helyben!
Egy régi barátom mindig ezt mondja: "Minden eladó!!! - Csak kérdés, hogy mennyiért?"Elképzelem mit menne egy új alaplappal.
Csak az a gond, hogy PH-n már nem igazán találni nagyon tuningbarát P45 lapot, ha van is, annak az árából már majdnem P55 lapot lehet kapni. -
PH-User
addikt
válasz
darál0w #17024 üzenetére
Mármint a procit nem degradálja, max. egy BIOS resetet kellesz végrehajtanom?
Igen, meg van a 4GHz, de Prim95 5 perc után eldobja magát és lefagy a gép.
Ha restart gombot nyomok, akkor kikapcsol.
1,3250V-ot tehetek neki BIOS-ból?
VTT meg MCH-nak a max. van adva, asszem +0,35V és +0,375V. -
PH-User
addikt
válasz
darál0w #17020 üzenetére
Tiltani nem tiltja semmi.
Egyébként 471x8.5 = 4003MHz 1,3000V beállítva BIOS-ban, LLC kikapcsolva, IDLE 1,264V-ot ír a CPU-Z, leterhelve 1,24V-ot.
Adnék még neki szívesen, hogy meg tudjam, bírja-e a 4GHz-et, csak félek, hogy utána már nem fogja tudni 1,2V-tal a 3,8GHz-et.
Vagy ettől nem kell félnem? -
-
krammerka
őstag
Szépjóestét!
De sokan vagyunk itt.
Ákos:
17000 hsz két év alatt azért nem rossz
Az E3400 csak sejtem hogy jó.mert elsőként egy G41-es lapban indítottam el,élből 3700MHz-n bootolt,mndenféle feszemelés nélkül.Most egy gyors teszt után a G33-ban 3800MHz-n,bő fél óra után eldobta magát.
De majd megtesztelem,csak legyen már végre vége ennek az évnek................ -
lipi67
nagyúr
Jó proci lesz!!!
Én meg alulfeszelgetek..[link] Az 1,35V-os Vid-hez képest sztem kva jóóó.
-
PH-User
addikt
Mindenkinek jó napot!
Megjött a Quad-om, a doboz kicsit degradálódott, de minden más ép.
Most teszem gépbe, kíváncsi vagyok. -
enemy107
senior tag
Jó reggelt, vagy napot!
Nem megy 500FSB-t sajnos. Ez a 497 a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest