Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
hackeeeee #15894 üzenetére
Minek kell feltenni a CCC-t, mielőtt belövöd az órajeleket? Amúgy én annak idején nem szarakodtam ezekkel, 700/1000-et nagyjából mindegyik 4830 tudja, így a bios-t egy mozdulattal átírtam, aztán már csak a tesztelés maradt. Mivel stabil lett, így maradt, nekem ennyi tuning elég (egyenlőre). A 2D-t meg kis finomhangolással állítottam be, csakúgy, mint a feszt a tuninghoz. Nem tartott egy óráig sem az egész, és nincs külön a háttérben futó progi, ami csak ezért kell.
De mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
-
echterion
nagyúr
válasz
DroiDMester #15851 üzenetére
Nekem is DS3-as lapom van, igaz P35. Viszont iszonyat drop-ja van.
-
echterion
nagyúr
-
-
-
echterion
nagyúr
Egy e7300-astól mit várhatok tuningban? Bios-ban 1,2121 V-ot így VID-nek. Ebből lejön a drop, így cpu-z szerint terhelve marad 1,15 V. Jelenleg 1,25 V valós feszültség mellett 3,3 GHz-et tud stabilan. Most keresem a végét 1,35 V-nál.
-
echterion
nagyúr
válasz
kimi02 #15690 üzenetére
Csináltam vele egy gyors próbát, csak úgy hasraütésszerűen. 1,3 V-ra állítottam a bios-ban a feszt, az fsb-t meg 350-re feltoltam. Így stabil is lett a cucc. Remélem, lesz ez még jobb is. Ha lesz egy kis időm, akkor tolok vele egy 1,5 V-os tesztet is, meg megnézem, valós 1,3-on mit tud.
Amúgy 1,212 V a vid bios-ban. Ez jónak számít, vagy sok? Esetleg átlagos? -
echterion
nagyúr
Na, tegnap lecseréltem az e1400-asomat egy e7300-asra. Majd ezzel is csinálok teszteket. Kíváncsi vagyok, mire lesz képes.
-
echterion
nagyúr
válasz
akoska07 #15631 üzenetére
Basszus, elfelejtettem átrakni az egyik cpuz képet.
Amúgy nem követelőzésnek szántam a mikor kérdést, csak érdeklődtem. Mindegy, csinálok majd mégegy tesztet, amin minden látható lesz majd (ha nem felejtem el). Amúgy a cpuz képen ott van a fesz, az nem elég? Bár, végülis mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest