- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
h.adam.92 #16693 üzenetére
Mi az a btw?
Szerk: Meg van, mellesleg.
Később még jelentkezem! -
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #16694 üzenetére
köszi
mellesleg ez a beállítás 1.375V VCore volt és 1.26MCH, LLC ON. ezen a beállításon sajna 4.1GHz-el már nem indul el a gép.Még holnap megnézem mondjuk 1.3-as mch-val, ha az sem segít, akkor emelem még úgy 1.36V valós VCore feszig.
szerk.: ahogy nézem a listán az ~1.3V VID-esek azért 3GHz-et mennek.
arról nem is beszélve, hogy néhány emberrel együtt itt a topikban, neked is makk kezed van és mindig belenyúlsz a tuningos procikba...(#16695) darál0w: elégedj meg azzal, hogy azért tetettem ki lány avatart, mert szeretem a lányokat
-
válasz
wassermann #16686 üzenetére
milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?#16680 PH-User : sztem elég korrekt kis proci az
szivesen látjuk a listán,olvasd el te is a honlapon található információkat. -
wassermann
addikt
Cool baby: Asrock A330GC + Intel Atom 330 ( Dual Core + HT = négy virtuális mag)
Vcore: 1,1 V >>> 1,15 V
FSB: 133,3MHz >>> 171MHz
CPU: 1,6GHz >>> 2,5GHzHiper-alacsony fogyasztású kis cucc, csúcsra járatva ( +28,25% !!! leheletnyi fesz.emeléssel).
-
Cadal
őstag
Egy kérdés! Ha a listában szereplő feszültség értéket beállítom biosban majd elindítok egy tesztet de droppol a lapom, attól még elfogadjátok azt a tesztet a biosban beállított értéknek megfelelő kategóriában?
-
jimmy87
tag
válasz
darál0w #16681 üzenetére
Köszi az infót daál0w, most jó helyre linkelek ( remélem
)
A cuccok:GigaByte EP35-DS3 f4-es BIOS-al.
Intel Core2 Duo e7500
Kingston HyperX 800MHz(KHX8500D2K2/2G 2*1GB KIT)Az eredmények:
CPU: 2,93@3,8 Ghz(9,5*400; VCore:1,344V)
FSB: 1066@1600Mhz(400MHz; alap+0,3V)
RAM: DDR2 800Mhz@1000Mhz(FSB: DRAM : 4:5; időzítések: AUTO (5-5-5-18); fesz: 2V )
PciExpress: 100MHzKépek:
[link]e-mail elvileg ment
-
Gyurma23
aktív tag
Bocsi de szar mobilnettel vagyok még vagy 1 hónapig csak igy tudtam feltenni. Ezeken a beállitásokon prime alatt fél óra után kékhalállal kifagy.... de az előző lapomban is ugyan ennyit ment a proci ill. ram és semmi baj nem volt vele....
Ha csak procit jelölöm ki tesztre akkor semmi baj.... -
válasz
BoogeyM@n. #16670 üzenetére
AC Freezer 7 Pro
kellemes tuning érhető el vele akár E8400 társaságában is.
ha jól helyezhető el a gépben,akkor plusz ventit is rá tudsz rakni. -
Gyurma23
aktív tag
válasz
BoogeyM@n. #16665 üzenetére
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hay
Most szerzek be 1 jobb lapot AsusP5k és vs e8400et szeretném picit felhúzni
feszültség emelés nélkül middig lehetne?
+innen az apróról milyen hűtőt vegyek hozzá? -
BoogeyM@n.
aktív tag
Hy milyen hűtőt tudnátok ajánlani amit innen az aprórol be is tudnék szerezni?
(e8400-hez tuding mellé) -
Cadal
őstag
válasz
akoska07 #16662 üzenetére
Elvileg aida szerint 44C a kupakhő. Nyitva volt ugyan az ablak, de kint sem volt tegnap hideg (~ 15C). Szokták mondani, hogy ez nem teljesen valós mert félremér a szenzor, de viszonyítási alapnak nekem jó. Jah és 27,5k.
(Tekintve hogy aznap vitték el 24-ért az előző procimat, nem tűnik rossz cserének)
-
válasz
krammerka #16653 üzenetére
Nekem sajnos időm nincs tesztelésekre.
el is adtam az E5200-t.
most egy E2140 van a gépben,de még a vid-jét sem tudommost kijött hozzám a párom pár napra(péntek-->kedd) ugyhogy még annyi időm sincs.(még versenyzésre se)
ha hazament,utána ránézek a tuninglistára,küldött-e vki tesztet. -
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #16656 üzenetére
Hello!
Igen, nem hagyhattam ki.
Herr z-hez bejött pár baromi jó példány, abból vettem egyet. Nagyon ütős cucc. Még megy a tesztelgetés, de nagyon elégedett vagyok. Itt a hideg, van egy jó proci, újra mehet a tesztelgetés
Úgy néz ki, stabil lesz 1,4V-al 4100Mhz-en is.
-
Cadal
őstag
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Üdv Mindenkinek!!
Tudom,már sokszor mondtam,hogy jövök meg minden,de a meló leköti még mindig a hétköznapjaim nagy részét,a hétvége meg kevés nekem.
Majdnem sikerült tesztelnem egy E8600-at.
Megvettem,alaplapba be,bios megnéz,VID 1.25V,na mondom az még jó lehet.Kezdésnek belőttem közel 4GHz-t,ment is.
De mivel a procit jól vettem,gondoltam egy nagyot,felraktam az apróba,és aznap elvitték.Még van egy erős hónap,aztán kezdődik a lájtos szezon,lesz időm idejárni,ha már egyszer elindítottam ezt a topikot,amit azóta is Ákos tart életben,köszönet neki,már sokadszorra...........
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #16647 üzenetére
Ennél többet nem nagyon akarok adni, a gáz az, hogy 4GHz felett nem akar menni. FSB 497 ment neki validra. 4020-on nem megy 1.45V-al. Eddig szépen fokozatosan kérte a plusz feszt, de úgy érzem itt kezd kifulladni. PLL-t lehet kap egy kicsit, és megnézem, de lehet itt a vége.Más szorzó beállításon sem jött össze eddig.
-
enemy107
senior tag
A max üzem tesztnél van valamilyen feszültséghatár?
-
enemy107
senior tag
Segítsetek már kicsit nekem, ramos kérdés.
PC-8500-asnak vettem őket, de minden tesztprogi ezt írja róluk. Akkor ezek a gyárilag húzott 800MHz-esek lennének? Mert akkor nem csodálkozok hogy 1128MHz-n végük van. -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Na lenne egy kis problémám....
Prime alatt megy a tesztem és kb negyed óra után kékhalállal kifagy viszont ha csak a procit tesztelem akkor meg semmi baj nincs lehet a ramoknál kéne állitani valamit? Ahogy adam is irta kicsit feljebb minden auton van.... -
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16620 üzenetére
Mindenképpen megnézem, itt a boltokba semmi normális nincs, csak rendelésre, két hete a kiszemelt 4 cpu hűtő lehetőségből egyet se tudtak beszerezni, (Xigmatek, Scythe, Zalman,Coolermaster(Hyper 212+)) így van ez kisvárosokba!
Bróbáltam még max FSB-t-nézni hát 380-nal még nem bootolt, fsb-t ezek ennyire nem szeretik?
-
Gyurma23
aktív tag
Hmmm na egy kis tuning?
D
-
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16618 üzenetére
Jobban menne lehet, nálam a E6320-as 400-as strap-et nagyon bírta 36MHz-többet ment mint 333-son, a Super Talent ram meg 606MHz-ot kevesebb MCH feszen, a G.Skill viszont bios resettel indult csak , ha hibztam vele a beállításnál azonnal bios reset, különben nem indult, besz@rás, a 7200-at meg sem próbáltam 266-on egyből 333-as jumpert(strap-et) kapott, ott nincs viszonyítási alap.
Na de ez az 5200-as 3-jára dobja el a primet, vagy a vista zárja be , úgyhogy mára befejeztem, holnap hátha eszembe jut valami még van valami + menü is alt+F4 vagy sift +F4, ott lehet még valamit variálni.
Jó éjt mindenkinek, mára nekem ennyi volt!
-
kicsit szét néztem az apróban.
van aki 12k-ért árulja a Ninja3-at,érdemes rádobni a +2k-t.az tünt még fel,tele van az apró mindenféle quad procival.
q8300-tól a q9770-ig
csak mindenki i7-et akar venni ?ezen az msi-n is van jumperelés,még nem nyultam hozzá.
lehet kellenemég jobban menne a proci
-
Arkar
aktív tag
Megszületett
1,2 volt.
Forrónak forró, de most ez van .
-
enemy107
senior tag
Egy MAX OC még belefért.
Ezt még átküldöm e-mailban, meg az 1.225V-ost még egyszer.
-
-
válasz
enemy107 #16607 üzenetére
a lista eddig frissitve...
legközelebb ne png formátumba mentsd le a képeket,hanem jpg-be.
és majd csatolmányként jöhet az email-ben.a max oc alatt nem kell futnia a prime-nak.
a max oc arról szól,hogy mindenféle terhelés nélkül meddig tudod huzni a proci órajelét. csak le tudd menteni a képet vagy pedig a cpuz-ban található validálást alkalmazod (javasolt,mert hitelességet ad neki,valamint tovább jutsz vele)
egyenlőre azt nem rakom fel,csinálj vmi komolyabbat#16608 Arkar : biztos van 10k-ért az apróban is és boltban is jó hűtő.
meglep a 3400 feletti fesz. sztem vmit kihagysz a biosban.
tuti megy az kevesebbel is. -
Arkar
aktív tag
válasz
akoska07 #16606 üzenetére
Ja,ja fog melegedni, az biztos, egy kicsit lehet kompenzálni erkély levegővel este
,
Jobb hűtő ráférne főleg 1,3-volt felett, még nézegettem tegnap 1,2voltos tudását nem rossz de bajnok az nem lesz, olyan 3400-fölött valamivel, hát M0 stepping.
Normális hűtő olyan max.: 10K-ig mi van most? 12cm-es ventivel?(#16605) h.adam.92 Nem is mondok re róla, bajnok nem lesz de barátságosan tuningolható.
, majd elcserélem egy pálinkafőzőre
-
enemy107
senior tag
Végre felfogtam hogy kell elküldeni. A cl4-es időzítésen még csiszolni kell. Azt már a következő procival,
-
Arkar
aktív tag
Akkor itt az E5200-am, gyári hűtővel (hát nem lesz egy nagy bajnok) vid első nekifutásra.
Végig szívatott a prim+az op. így biztos benne hagytam vagy 50-100MHz-t
Majd holnap újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest