- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
Nem próbáltam a max FSB-t
így mch vcore: 1.2V 400-as fsb-n jó minden, de pl 480-on már nem bootolt.
felidegesít. 1.4250000V kevés neki a 3.6ghz-re. Mindig behibázik prime95 alatt valamelyik mag. mondjuk az 1.376-1.390V valójában. Egy normális c2d ezen a feszkón 4 fölött menne...
hajjajj
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
Jakab66[hun]
senior tag
igen 4gb single.
Az időzítés meg biosban annyin van, de valamiért önállósodik, és átrakja. A chip pedig kapott + voltot.
(#20383) akoska07: A ramot próbáltam alap 1600Mhz körül tartani. Csak ilyen opciókkal mint ebben a biosban, a ddr2-nél ugye nem találkoztam, és kicsit magas volt hirtelen.
Ha felrakom 3.8-ra egyböl elszáll minden. Nem értem én ezt, ennyit tudott a kis E6300-am is
-
kicsit szét néztem az apróban.
van aki 12k-ért árulja a Ninja3-at,érdemes rádobni a +2k-t.az tünt még fel,tele van az apró mindenféle quad procival.
q8300-tól a q9770-ig
csak mindenki i7-et akar venni ?ezen az msi-n is van jumperelés,még nem nyultam hozzá.
lehet kellenemég jobban menne a proci
-
az a gondom,nem nagyon van időm tuningolni.
de sztem amikor majd végre hajlandó leszek venni vmi fasza hütőt,
akkor ugysem fogom megállni,hogy ne szakitsak rá időtelsőre azt mondanám,hogy ránézésre kicsit gyengébbnek néz ki,
mint a p45 ds3,de majd kideritem.
egyenlőre nem tudom még minek tudható be a gyárihütős 3.5GHz 1.19v-al.
remélem belenyultam vmi jófajta E5200-be.
a lap ereje nem ezzel a procival fog kijönni.
majd ha teszek bele egy E8400-et... -
Benhill
senior tag
naja, jo tudni, azt hittem biosban. Akkor majd ujratolom, ugy h cpuz-ben annyi.
Mindenesetre 1.5V-s teszt az nekem ugy tunik nemlesz.
Biosban belottem, (ekkor cpuz 1.4V volt) 3870mhz szepen el is indult, de mihelyst elinditottam prime-t, paff lekapcsol a gep. Ezmeg ugye a tap...keves neki a Corsair HX520. Amiatt h megnezzem hol a vege, nemhiszem hogy veszek tapot. -
dangerzone
addikt
Jó is ám.
A melegedésén meg kb 5 fokot dob az alatta levő 4890. Az alaplapom kiosztása olyan, hogy a 16x-os pci-e port közvetlenül a proci alatt van. -
dangerzone
addikt
Megy ez még jobban is.
0,016V-ot javítottam az új biossal.
Amúgy igen. Lehet 1 magosan, meg 2 magosan is futtatni. Ilyenkor nagyobb lesz a szorzó, aztán nem ütközöm bele a lapom walljába.
-
sztem a köv héttől én is visszajövök aktivan a topicba.
amikor nem dolgozom akkor tudok majd foglalkozni a táblázatokkal.
amint beindul majd a frissitős dolog,akkor ugy is beirom a topicba.
ill. krammerka nem tudom mennyire aktiv a frissitéssel kapcsolatban.első nekifutásra igy nézne ki az amd-s lista szinezése:
mondjatok róla véleményt.
a számokkal és a feszekkel ne foglalkozzatok,azt csak ugy beirtam. -
lipi67
nagyúr
Hőnél azt keresi, hogy idétlen vagyok és lenéztem.
Mondtam cseréljünk..
Napi 10-12 ..értelek.["ez" meg 2004 augusztusában..
] -oda kell ám figyelni, mit tuningol az ember..
(#14091) Dark KillerX: Én legjobban a budin tudok, de kinek a lap, kinek a budi
Nem adnék pénzt érte..(#14092) darál0w: Nem..most fontosabb dolg kerültek előtérbe..
Te! Mi van veled? Ajemdé, asus ... mizu a fogaddal? (rá ne menjen a genny az agyadra)
Kben, persze, korrekt lap, garija is van (ez mondjuk jó), kérdés..minek? Ha tuning akkor van jobb, ha procitartó akkor van olcsóbb
-Én ezentúl ilyen szélszőségekben gondolkodom, s mit látod, az elsőt már el is értem
Na meg a budi lehúzója, ma azt is elértem. Nem mondhatom, az életben semmit se értem el.Lépnem kell. Szép napot és estét, jó tuningokat mindenkinek!!!!
(ha meggondolnád magad , a taxi hajnali 3:45-re jön..-de aluggyááácsak, majd kiköhögöm. Inkább a nyéki kéglire nézzél lassán rá, jó? )
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Se rá fütty, tudjuk nem annyi (jó lenne tudni, h mennyi) oszt' jó.
(#14070) darál0w: Vicces procikhoz vicces bios dukál
Térj vissza a jó oldalra és nem 1üttélned ilyen MSI+AMD szörnyekkel. Ennél a giga lapnál amit most vettem (sztem ilyen minőséget kukázhattam is volna) kevés butább lap van 775 alá (az abit IB9 -es 965-ös lapom alázta..de inkább 100x ez mint ..más
775-ben asus sehol se van. Ok a Re jó de annyi pénzért már ha lapot vesz az ember akkor quadot tesz bele, azzal meg ugye nem ok ..MSI..-detto, Giga..Giga lap köll. Rendesen Giga fan lettem, sose legyen szarbb lapom az UD3R-nél. (kivétel most, bár ez nekem tök ok ) -
lipi67
nagyúr
Emlékszem Rád, tudom, hogy nem első procid, s nem nézed el, de..1xűen nem hittem, hogy van ilyen. Az 1ik szemem sír, a másik meg..
Mivel terhelt, vid tuti annyi (csak nem szórakozik velünk).A hő durva, de szarni rá, csak..ha szenzorhiba lenne, terhelésnél "befogná 1ik a másikat". Túl nagy az a különbség. Az 58° nem vészes akkora FSB-n, de..a pici fesszel... Ha így megy , 1,3v-on már (vagy akár jóval előtte) nem fogod tudni hűteni..
1re kíváncsibb vagyok. Olyan jó lenne ha jó lenne...Szurkolok és várom a fejleményeket!!!!
(#14051) darál0w
Van itt a kis kuki g31 és az UD3R. (holnap viszik, reggel jönnek érte).
Hűtés nem van..TRUE eladva, csak egy mm vékony gyári van, de most nem is a max érdekelne, hanem, hogy mi a kukim az a proci.. -
barnam_
nagyúr
-
majd lehet hogy egyszer cserélünk egy kicsit.
jól birja a giga deszka.
nem tudom még rendesen beállitani.
persze nem adom fel könnyen,nem vagyok olyan
kellene bele egy bitang E8500-8600.mindenképp ajánlani tudom,
esetleg ha van több pénz akkor inkább az UD3 szériából vegyél (UD3P) -
kicsigeri
senior tag
-
krammerka
őstag
Üdv!!
Nem volt hiteles a fritz,azért fújtuk le.
Keressünk olyan programot ami a processzor teljesítményét mindenki számára hitelesen adja vissza.
Meghatározhatnánk egy olyan értéket,pl 3GHz,amit mindenki be tud lőni.
Lipivel(+ még jópáran) azelött csináltunk SuperPi teszteket,asszem 7x333MHz-n. -
lipi67
nagyúr
Bízzunk benne!
(#1621) XaraXagy bajban vok(leszünk)Veled.Nézem az eredményeket és a szívem szakad meg a 8200-as miatt.Gyönyörű!!!!Csak az a kva everest.(táp ram proci fesze)A cpuz-ből még sok is van,de ez hibázik,s ez van a kiírásban.Tudom-tudom(ill. látom)nem mai teszt,s hiába kérném,nem tudnád újracsinálni.Azt is tudom,hogy a képen fesz..Meg kéne szavaztatni,h mehet-e.Meg,mert nagyon jó,s mert ismételni nem tudod.
Kben meg üt a guta!Hol vetted azokat a kingmaxokat amik 1:1-ben 1100-at tudnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest