- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #14298 üzenetére
Mondjuk jah. Nah majd.. Mondjuk alulfeszelős eredményem van amúgyis.. Ehol van-e. Ebben még van egy kis tuning is.
VID az 1,4V.
Alap óralejellel tudok lentebb is menni. Asszem 1,18V körül primestabil volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Örömmel látom, hogy lett AMD lista, ennek igazán örülök.
Majd akkor tesztelgetem az alulfeszelős témát. Meg lehet nézek egy kis tuningot holnap.
OPN szám az a procin van? Mer akkor szegényt kikéne venni, és szerelni r0hadtul nincs kedvem..
-
subaruwrc
félisten
max rc részbe egy eredmény egyelőre
281
mondjuk itt max ram órajelet teszteltem.
csakhogy megnyissuk a soromat
opn-t majd megnézemvóterkúling
-
-
-
-
rendben van uraim,akkor ez a szin összeálliás marad.
sztem az FPO helyére is vmi mást kellene irni.
ha jól tudom akkor általában 1.35-1.36 körül vannak az alapfeszek.
nem tudom mennyit droppolnak azok a lapok.
lehet,hogy a vid teszt kimeriti az 1.3v opciót ?
én a következő opciókra gondoltam,
-ViD
-1.35v
-1.5v
-max rc
-max oc
-max üzem-nem lesz itt ám-jemdé hatalom,csak táblázat
-hát valóban nem egyszerü szineket összeállitani noti-n
-természetesen ugyanaz a következetesség lesz az amd listánál is -
bzs73
őstag
Sziasztok.
Olvasgatok vissza.Mi lessz itt?Ajemdé nagyhatalom?Na nem baj,had legyen olyan lista is.
akoska07: Jó munkát,én már dolgozok.Legalább is melóhelyen vagyok.
-
lehet hogy nekem a noti-n másképp adja vissza a szineket.
kicsit átszineztem,nézzétek meg ujra : AMD Listajöhetnek majd az opciónkénti fesz tippek.
a táblázatot majd akkor bővitem,ha meglesznek a procik amik fel szeretnének kerülni.egyenlőre nem csinálok meg minden kategóriát.az biztos,hogy a stabilitási tesztekre ugyanazok a feltételek lesznek mint az inteleknél.ugy értem,ugyanugy fognak kelleni a teszt ablakok,és a min. fél órás aktiv teszt.opciónként ugyanugy lesznek fesz határok és azokat is szigoruan be kell majd tartani. vagyis minden szabály ugyanugy érvényes lesz az amd-s táblázatra is mint az intelre.
na megyek dolgozni,majd este jövök...
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ákos: a frissítésekkel amennyire tudok természetesen foglalkozom,csak mostanában én is kevesebbet vagyok gépnél,de majd javítok ezen a tendencián.........
Ha összeáll az új lista,akkor meg főleg kell rá időt szakítani,mert lesz rá igény,ez már látszik.
A zölded kissé vakító,de nem lesz rossz,kis finomítgatás,majd kialakul
-
sztem a köv héttől én is visszajövök aktivan a topicba.
amikor nem dolgozom akkor tudok majd foglalkozni a táblázatokkal.
amint beindul majd a frissitős dolog,akkor ugy is beirom a topicba.
ill. krammerka nem tudom mennyire aktiv a frissitéssel kapcsolatban.első nekifutásra igy nézne ki az amd-s lista szinezése:
mondjatok róla véleményt.
a számokkal és a feszekkel ne foglalkozzatok,azt csak ugy beirtam. -
darál0w
Jómunkásember
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #14229 üzenetére
Jó reggelt!
A topikban maradhatna az amd is véleményem szerint,hiszen a neve is cpu-tuning hq eredménytáblázat,amibe így már belefér az amd-s eredmények közlése is.
Ez a topik nem csak Inteles,csak a táblázat az,bár ahogy régebben többen is jelezték,annak a neve sem utal kimondottan az Intelre.Természetesen nem vegyítjük össze a két platformot,az AMD-nek szükséges egy új táblázat.
Az adatok szerkesztését Ákossal(Lipivel) végeznénk továbbra is,de az 5letek,észrevételek,meg minden más jöhet Tőletek !!! -
kimi02
őstag
Holnapra ha minden igaz itt van minden cuccos, Giga P55A-UD5 + i5-750 + Kingmax 2200Mhz Hercules.
Este már tuning eredményel is jelentkezhetek
-
válasz
krammerka #14192 üzenetére
Üdv!
még eddig nem volt erőm neki fogni,de mivel már akkor is jól gondoltam ( mint mindig
), látom hogy van rá kereslet.
holnap pihi napom lesz meg vasánap is,
megpróbálok alkotni vmit (nem igérek kész honlapot).Mindenkinek:
Viszont kicsit félreolvastátok azt a hozzászólásomat amiben irtam az amd-s lista dolgait. én nem azt irtam hogy belekerül az inteles táblázatba. akkor az már nem lenne inteles táblázat. hanem azt irtam csinálok egy hasonló oldalt és majd oda kerülhetnek fel az eredmények. valamint azt is irtam,hogy majd kitalálok neki egy jó nevet és nyitok egy topicot neki (még ugy sem nyitottam egyet sem
már ideje lesz ) mire elkészül a honlap addigra meg lesz a topic neve is.
egy régebbi hozzászólásomban olvasható,ha ide kerülnének be az amd-s eredmények ill az arról szóló beszélgetés,akkor senki nem tudná mikor hol tart a topic,ill. összefüggéstelenül folytatódhatnak a hsz-ek,vagyis káosz alakulna ki a topicban,ami eddig azért "rendben" ment.
nagyjából ennyi,
és megpróbálom összeszedni magam holnap és nekifogni az amd-s listának.
a lista szerkesztése továbbra is a "mi dolgunk lesz",ugye krammerka....
egyébként nálam is van tervben amd-s teszt,
de az szigoruan hidegben történhet,másképp nem marad meg a portán -
Jujjdejó, amire lesz AMD táblázat kész lesz a hákettőjó.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
MZsoltee #14208 üzenetére
minek azt megkülönböztetni?
egyszerűen ott lesz a proci neve...zárojelben meg mehet, +2mag+L3...ha nem kap uj nevet a CPU-z által...
(#14209) krammerka jo lesz az ugy
az intel vs AMD vita meg ugy is megy mindig...most egyel több vagy kevesebb hely, ahol ezt csinálhatják...hát nem mind1?
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #14207 üzenetére
oks,írtam a tárhely miatt,gondolom hamarosan kapok választ............
Ákosal már beszéltünk nem is olyan rég,hogy amint lesz ideje,átalakítjuk a listát,de egyenlőre amíg ez nem készül el,addig mehetne egy ilyen jellegű amd-s táblázat sztem..........
Legalább lesz alapja az állandó vitáknakIntel vs. AMD
-
krammerka
őstag
válasz
D1Rect #14202 üzenetére
részemről nincs akadálya............
Egyeztetek Ákossal,Lipivel,na és persze Veletek.
Joruskát megkeresem a tárhely miatt,meg ki kellene találni,ha mondjuk marad a jelenlegi táblázat,azaz csinálnánk egy ugyanilyet,csak amd-re optimalizálva.
Na de itt jön az,hogy mit és hogyan,milyen opciók legyenek,feltételek stb...........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest