Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoykie
tag
HELP!
-
bocs fiuk...
holnap délután megcsinálom a frissitést. -
kop8
őstag
Nem volt mostanában lista frissítés?
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Mi zu veletek.Ritkán vagyok mostanába.Látom csak erősödik az amd front.
-
Chaser
legenda
Van már amd lista is
ha ráérek benevezem az x2-met
-
helkis
veterán
válasz
Borokafa #15074 üzenetére
1sör nem sör.., 2mag nem mag..
hát igen akkor droopolnak jobban a lapok minnél több magos procit kell kihajtanijuk, sokkal jobban igénybe veszi ilyenkor a lap tápellátó áramköreit, főleg tuningolva.. kell a sok fázis..
szolgáltatásokat tekintve a második legjobb lap szvsz a mezőnyben (enyém még DDR2-es, mert kell a AM2, AM2+ support), sajna DDR2-es Gigabyte 790FX-UD5P-t még gigabyte-ék sem tudtak számomra szerezni..
annak a DDR3-as verziójához viszont volt szerencsém, szvsz a legjobb lap phenom2 alá..
-
törölt tag
válasz
darál0w #15075 üzenetére
Youtubeos Tirexi videók, kórájhét, dolbi hóm tícsőr, megdizájnozott foglalat, 1.8V-on járó ramok i7-tel, memfesz korlátra nem tudom mit mondott de a lényege: hülyék, akik azt mondták, hogy i7-nél max 1.65V memfesz, 1.8V-tal is simán megy a kingmax... i7 920-at 930-ra cserélte, szal simán hülye.
-
helkis
veterán
válasz
darál0w #15066 üzenetére
biztos hogy van, ha nincs droop.. a L6740L -es feszvezérlő IC-nél pl van egy "Droop" láb, ami ha simán földre van kötve akkor droppol a lap, (olcsó megoldás=asus
), ha raknak a láb és a föld közé egy kis elektronikát, akkor már állítható vagy automatikus is lehet.. lehet nálad ez utóbbi..
-
kop8
őstag
Meghalat a mutatvány elfogyott a jég
25percnél leált a gép prime95 alatt 4221Mhz-en ment, elfogyott a hideg
Lessz ez még jobb is, csak kell hozzá fagyáló! -
Borokafa
őstag
Kicsit kinoztam
este én is az 555BE-t(@X3), de amíg a 785-ös Gigában 3733-on volt prime stabil alapfeszen, addig az Asus M4A79T-Deluxe lapban nem bírok 3600nál többet kihozni belőle
-
kop8
őstag
eredmény:
[link] -
ntraxxx
tag
Hali tudna valaki adni nekem egy részletes leírást hogy tudom húzni a procimat (Q9300)
Idiot kérdés de nah.... valahol el kell kezdeni!
-
kop8
őstag
Ma már nem tesztelek mert mostanra raktam áta a gépemet mésik házba és már nincs kedven mégegyszer szórakozni a géppel
Talán majd holnap! -
törölt tag
Küldtem én is újabb eredményt. Majd lesznek még újabbak is, már amennyire telik tőlem.
-
kimi02
őstag
Alulfesz
i5-750 @ 3.2 GhzDe ez még szerintem lesz jobb is
-
-
válasz
Stoykie #15014 üzenetére
Hi!
Üdv a topicban!nahh megérkeztél.
először is javasolnám olvasd át a honlapot alaposan.
nézd meg a listában a táblázatokat és az eredményeket,láthatod hogyan kell kinéznie egy tesztnek,ill. minden egyes fesz alatt (csak katt rá) ott van minek és hogyan kell szerepelnie a tesztképen. amiket beküldtél,nem igazán voltak jók.mindenképp olvasd el a honlapon az információkat (ezért dolgoztam rajta
).
de...sok segitőkész ember van itt,és elmondják neked ha nem értenél meg mindent. -
Stoykie
tag
Tisztelet mindenkinek!
Eléggé kezdő vagyok tunning terén ezért szeretnék majd segítséget kérni, igazándiból megvagyok elégedve a vasam képességeivel, de kíváncsi vagyok még is mit bír...
PH nickname: Stoykie
Processzor típusa/ Stepping fajtája:amd/am3/Phenom II X2 -> X4 ("ACC MODDING"); Stepping 3
Alaplap típusa:Gigabyte GA-MA 790X-UD4
Memória típusa
ingstone 800
Hűtő típusa: [link]
ez itt az első próbálkozásom, feszültség emelés nélkül... Remélem mindent jól csináltam...
Tisztelet!
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #15008 üzenetére
Hát ez egy általam tákolt cucc!
Szökőkút szivattyú, réz Cpu blokk, ezt még régen egy embertő vettem, aki maga csinálta és fejlett internetes oldala is volt de a nevére már nem emlékszem, de sok mindent árultCpu blokk:
[link]
ilyesmi lessz:
[link]Arkar:
Én is nagyon kíváncsi vagyok mit fog tudni!
A régi x4 620-as procimnál +200Mhz-et jelentett a jég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest