- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
Gyurma23 #16398 üzenetére
gyorsabb lesz igen, valamennyivel...
de az időzítés függ a típusától, a régebbi kingston/kingmax-okra írták az 5-5-5-18as időzítést, ha jól emlékszek, de ez rajta van a ramod dobozán, meg a ram-on is kell lennie matricának, amin látszik a gyári időzítés.de ezt a gyorsulást nem igen fogod tapasztalni, csak ha mondjuk lenyomsz egy everest mem bench-et ott fog látszani az eredmény.
-
-
sz.j
nagyúr
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
h.adam.92 #16377 üzenetére
Amugy én is egy ilyen quad procira pályázom ami neked van először egy i5-ös konfigban agyaltam vagy egy kisebb i7-esen de ahoz lapot is kéne cserélni meg ramot igy meg csak procit,,,,viszont egy ilyen quaddal szerintem rendesen felhuzva elver simán egy i5 vagy i7 alapot.... legalábbis szervizben ezt mondták nem tudom mennyi igazság van benne,,,
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
h.adam.92 #16369 üzenetére
"... de azt tudni kell róla, hogy egy igazán kezes darabot fogott ki."
Még hogy "igazán kezes darab", Ez jó .....
Érdekes, a proci előző tulajának (proof88) merőben más volt a véleménye, pedig "nyüstölte" ám szépen a procit.
Nála vajon miért nem volt "kezes"?Arról meg nem is szólva, hogy ezekért az eredményekért igen csak meg kellett dolgoznom.
Ui. Amúgy köszi, hogy betetted a linket.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Gyurma23 #16368 üzenetére
Bocsi, de csak most láttam, hogy írtál ....
"nekem is ilyen procim van, ...mennyi a vége ennek nálad amin még tuti stabil?"
Jelenleg ott járok amit h.adam92 helyettem belinkelt.
De remélem, hogy nem ez lesz a vége, mert nagyon szeretném elérni a 4,9GHz-t, de még csak itt tartok. -
RBJ
addikt
Egy fuji pi 3560 órajelét szeretném emelni vagy 10 % al.
sajna a bios ba nem találtam semmi állítási lehetőséget.
softveres uton meg kellene az órajelgenerátor tipusa.
azt hogyan tudom meglesni , hogy milyen.
várok mindenfajta segítséget ha lehet. -
Borokafa
őstag
Akoska, küldtem mailt
-
-
tom_tol
addikt
Hali
feltámadtatok? -
számitógép vezérelt esztergák marógépek készitették el.
én is CNC-ztem ugyhogy tudom milyen türések vannak.
szal mondhatjuk hogy elég pontos.#16344 subaruwrc : bug is lehetett amiért eldobta 8-10 percnél.
tegnap ugynaigy jártam az E5200-vel.
egyszerüen ujra ráküldtem és ment szépen.
mondjuk én semmi feszt nem állitgattam még,csak a vcore-t.az is lehet vmi csak egy picit sok neki.
-
-
Gyurma23
aktív tag
tehát akkor mondjuk ha hagyom ennyin a feszt akkor menne többet is a proci? csak ha feljebb viszem a szorzot akkor meg a ramoknak a sebessége is feljebb megy. nekem ddr2-800as ramok vannak nem lesz bajuk ugy? akkor 900-on mennének a ramok ha 4gigára feltolnám a procit....
-
subaruwrc
félisten
na már nekem is legyen egy sorom az I7 listában
234.4 bclk on airprimeot majd csinálok az 1.25v kategóriába.
felette hűthetetlen a cpu-m. -
kop8
őstag
Itt vannak a hidegek és nem megy a tuning nagyon!!
Mindenki ül a babérjain?De majd én megpróbálom az 5k elérni
-
-Solt-
veterán
válasz
Jakab66[hun] #16320 üzenetére
Megvette a srác az E8400-t, kiderül mi a helyzet.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Lenne egy kis off kérdésem. Egy kedves barátom kapott egy ilyen lapot: Gigabyte GA-EG41MFT-US2H Fingom nincs erről a lapról, így hülyeséget nem akarok mondani neki. Bírná ez a 400-s FSB-t egy E8400-l párosítva?
Egyáltalán milyen lap ez?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Úristen látom itt 1,6-1,7v körüli feszt is kapnak szegény e8xxx-ak
Nem káros ez nekik? Vagy meddig lehet elmenni max? (csak kíváncsiságból) Én biztos nem fogok adni ennyit még csak teszt erejéig sem mert féltem.... Amíg legfeljebb 70 fokos a cpu addig mehet neki a fesz? Eddig max. 1,45v-t adtam biosba amiből még ugye vdrop is lejön...
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Úgy néz ki,a jövő hónaptól visszaáll a régi rend a munkámban,több időm lesz ismét,gatyábarázzuk a topikot,listát. (Remélem)
-
kop8
őstag
Kicsit leált a fórum, gondoltam csinálok egy hiányzó tesztet a listába
Ez max üzem, amin mindig használom a gépet levegővel hűtve.
40perc max terhelés után 55fokos a proci
Ez csak szerintem jó vagy nem is olyan jó??
-
Dapro
senior tag
Üdv.
Énis beküldtem egy Screenshotot ám!Remélem bekerülök mivel eddig egy darab E2220-as sincs fent.
2.4ghz ről 3.3-ra ment stabilan léggel.
Hamarosan váltok, aztán megint küldök képet ám! -
válasz
lizakattila #16310 üzenetére
igen,egy átfogó kérdés volt.
ma leszek msn-en ,majd dumáljunk.Gratulálok a babához!
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #16305 üzenetére
#16303 lizakattila : mi volt ez ? majd dumáljunk erről.
Mármint miről is...?
Igen, sajnos engem is utolért a dolog és egy teljesen normálisnak tűnő, kommunikáló gyerektől nem kaptam meg a cuccot. Ez van sajna.
A másik része is igaz, decemberben születik a fiam.(#16309) Jakab66[hun]: Hát, nekem most is meglenne a lehetőségem akár jóval fölé menni is, de most már valahogy "szobai körülmények között" nem vagyok olyan bátor. Max olyan 1,5-1,6v között mindig megállok.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
lizakattila #16297 üzenetére
Én nem tudtam 1.7V közelébe menni... 1.6V volt a max a lapomban, és abból is még droppolt
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
akoska07 #16305 üzenetére
Majdnem én is csaló lettem akaratlanul... (eladtam egy 500-as WD HDD-t, még csomó garival, odaért visszaküldte, hogy gari mert kaki. Bevittem, és majdnem fél évig nem voltak hajlandók kicserélni... Hála istennek nagyon rendes taggal volt dolgom, és nem rázta annyira a lábát. Kötél idegei voltak, és bízott bennem. Nem nevezném meg, mert ezt kérte.)
De hála istennek odacsaptam az asztalra, és jéééé egyből volt cserevinyó....
szerk: Sz@r világot élünk emberek.... (engem a biztosító is szívatott. Mondjuk kit nem?!)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #16303 üzenetére
lehet a kölök is benézett a topikba és megijedt a 300+kgtol
nekem még nem volt ilyen lehuzos történetem hál'istennek...remélem nem is kiabáltam el most
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #16301 üzenetére
Most néztem be én is az "offolósba" és olvastam végig a történetet. Tényleg igaz, hogy szegény embert még az ág is húzza. De a lényeg, hogy úgy tűnik, hogy sikerült megoldani (megoldanotok
) a dolgot.
(Sajna én átérzem a helyzetet. Nemrég "vettem" egy telót, amit kifizettem, de soha nem érkezett meg.Nem egy hatalmas összeg, de így - mindjárt két gyerek mellett - még a kis összegek is fájnak. Úgyhogy megy a rendőrségi feljelentés - bár lehet a pénzre már ihatok hideg vizet, de legalább a lelkem megnyugszik.)
(#16302) sz.j: Lehet kicsit túloztam, de érted a lényeget. A legtöbb ide járó fórumtárs azért szereti a nagy számokat, hiába alapvetően nem is ez a topik alapvető célja, hogy minél kimagaslóbb eredményeket érjünk el. Te sem egy átlagos cuccal rendelkezel és ahogy látom kitartóan "küzdesz" a jobbnál jobb eredményekért. Szép ez is, így 4,9GHz környékén primeolni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
lizakattila #16297 üzenetére
"...tény, hogy aki idekeveredik, az előbb-utóbb eljut addig, hogy 1,7v köré (fölé) merészkedik..."
1,7V ...?
Azért ez sem "törvényszerű", mert én még akkor se adnék a procinak ennyit ha nem síkerűlne ezt 30 percig primézni, pedig 4,9G átlépése a célom. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
akoska07 #16300 üzenetére
a srác akitől vette eltörte a pcie csatlakozot, amiről elfelejtett szolni, majd fél nap után megadta magát a lap...
persze lipi akkor már rég elküdte a 14Kt + a lapot is.
aztán szolt a srácnak, az meg nem akarta visszaadni.
aztán már a lapot vissza akarta.
most már mindent vissza ad.
kellett a ráhatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest