- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
Belinkelek ide egy memóriával kapcsolatos kérdést mert az alaplapom és a ramos fórum elég halott, hátha valaki tud segíteni:
[link] -
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15574 üzenetére
sose megy feleslegesen,hiszen érted dolgozik..........
Azért van,hogy maximálisan kiszolgáljon,én legalábbis azért vettem,hogy ha már van,és tudja,akkor nehogymá
Most itt nem szarráfeszelésről beszélek,hanem egy kellemes alapfeszes tuninggal így a nyári melegekben,sztem jó........ -
hackeeeee
Jómunkásember
Jah és igen, frissült a CoreTemp. [link]
Nah ez mostmár azt a VID-et írja, ami épp van, nem az úgymond "állandót". Tehát ugye a C1E miatt asszem, de ha megterhelem a procit, kapásból 1,4V-t ír.
-
krammerka
őstag
válasz
malac012ko #15561 üzenetére
azt néztem az eredményednél,hogy az alapfeszes érték sokkal jobb,mint a max üzem.............
Ha feszemelés nélkül megy 3500MHz-t,miért nem azt a beállítást használod inkább 24/7-re? -
hackeeeee
Jómunkásember
B@szki, manapság nem is használom a gépet, kéne má egy listás eredmény.
Csak mostanság be se lövöm az asztali gépet, mert nem használom..
Télleg, jut eszembe, most így apró megjegyzés a listába, oké, hogy a lapokból adódik, de lehet a ramoknál oda lehetne írni, hogy DDR2 ill. DDR3. Nagy Mhz-nél adódik persze, hogy DDR3, de 1066-os ramok lehetnek akár DDR2-k ill. DDR3-ak is, sőt asszem még az 1200-nál is ez előfordulhat. Mit szóltok? Ez csak egy ötlet
-
a lista eddig frissitve...
h.adam.92 : ahogy látom,nem kicsit indult meg a proci UD3R lappal
IntiHar fórumtársat szeretném megkérni,hogy itt is közölje elért eredményét,amit elküldött emilben. addig nem tudom felrakni.
-
válasz
malac012ko #15559 üzenetére
Hi!
küldd el priviben milyen névvel és e-mail cimmel érkezett.
...: látok most ujabb leveleket,melyik vagy te ?
Az elkövetkezendő időkben a beküldött levél tárgyaként kérem megjelölni a PH-s nevet is.A feladó nevéből nem feltétlenül derül ki az user PH-s neve.
A visszakeresés viszont igy sokkal egyszerübb. -
krammerka
őstag
válasz
malac012ko #15559 üzenetére
Jó reggelt!
Ha elküldted emailbe a szükséges adatokkal együtt a képeket,akkor fent kellene hogy legyen az eredményed.
Utánnanézünk a dolognak...........kulerr: kivi vagyok mit hozol ki belőle,nekem is 4GHz valahol ezen a feszen fog menni.............
Egy RC-t is nyomjál légyszi........... -
h.adam.92
őstag
nah ez a kép megfelel? ha igen akk küldöm email-re
link -
darál0w
Jómunkásember
válasz
kulerr #15546 üzenetére
jahogy modem is van...
mindig diginetben gondolkodom
#15547) hackeeeee szolgáltatoval volt már problémám...még anno UPCvel...felhívtam őket, mondtam vmi szar...aztmondták felőlük jo minden...mondtam felőlem is...de mégse jo vmi...erre kijöttek és modemcsere...csodák csodájára jo lett....0FTba került.
-
h.adam.92
őstag
Helló-belló!
Akkor ez a listázás hogyan is működik? elég ha csak az email-ra küldöm a képet, meg a cuccokat?
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Ákos:
,igen XpRc
kop8,daral0w: nem tudom..........,a szolgáltató azt állítja,hogy az ő részükről rendben van.persze ez csak a messzi távolból mondják
Most a 4GHz-t veszem elő,egyenlőre csak 1,45V körül bootol...............,meglátjuk.........
-
-
-
krammerka
őstag
Megoldódott a problema.A külső dvd íróm csinálta a fesztivált.
A többi gépnél is ezt használtam,azért volt ott is kékhalálNa de sebaj,azért teszteltem ismét egy max RC-t:[link]
-
kop8
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- ZIDOO médialejátszók
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple Watch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest