- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Jó vannnmáá.
Szerintem eladom a lapot is.Veszek egy evga lapot.Arra nagyon fáj a fogam.Procit természetesen cserélem,de a g.skill eco 2x2gb ramok ,na azok fixek.Elnem adnám őket.Nagyon jók.Szóval ami nagyon teccik meg tökéletes attól nem válok én meg,csak nálam kicsit magasan van a mérce.Jó ez a biostar lap is nagyon,csak tényleg fapados ez is,de kezdésnek a corei szériába jó volt. -
bzs73
őstag
Mik mennek itt.
-
-
kimi02
őstag
válasz
akoska07 #13880 üzenetére
Hát nem kell senkinek ez a jó kis Q9550-es
Semmi komoly érdeklődő.
Ha nem viszik el akkor kap egy polirt ha lessz kedvem,ha nem akkor is hajtom igy Q9550 @ 24/7
Most is probáltam a melegbe , a tetőtérbe van nálam 26-27 c° , és igy is 62-63 c° volt a legtöbb a maghőmérséklet
-
kimi02
őstag
Kihalt a topik rendesen
-
Sziasztok.
kell vkinek olcsóón Chieftec 550W ?
fent van az apróban. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #13875 üzenetére
attol is nő a hő, ha magasabb orajelen járatod alapfeszen...mivel nő a teljesítmény, nő a "munka", ergo nő a hőtermelés.
igen, vszínű a lap fogy el hamarabb, mint a proci. persze vannak "antituning" procik is...de ugylátom a tiéd nem ilyen.
hirtelen egy ilyen eredményt találtam
de itt ugye már elég erősen kompresszoros a hűtés
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w #13874 üzenetére
Komolyra fordítva szót,azért a V60-as is 57-58 fok közelében tartotta a procit, 25 fokos szobában,ami azt jelenti,hogy játékok alatt nyáron sem mehet 60 fok főlé a proci alapfeszen,csak akkor kezd jobban fűteni a proci,ha fesz is van emelve.
Bocsi a láma kérdésért.
darál0w Akkor előbb lesz akadály a lap,mit a proci,mert lehet egyes darabok,még az 550-600FSB-én elért órajelet is vinnék jéggel,csak oda meg nincs lap.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #13872 üzenetére
#13873) akoska07 de ez az, amit a Q8as széria jég/nitro nélkül nem tud. azaz a lapok nem tudják, szal...ez van
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #13868 üzenetére
erről beszélek...itt nem lesznek 1.5Vos feszek...szvsz 1.35Von belül megálltok...oda bőven elég.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w #13863 üzenetére
Sztem is,ha mondjuk a lap bírná 500-as FSB-ig ,akkor is csak ~ 3700Mhz-en menne a proci,oda pedig sztem nem kéne olyan nagy fesz talán,főleg,hogy alapon 3300Mhz-et is viszi.Szal oda sztem is bőven elég a Hyper212,fölötte meg úgyis a limit a a lapnál lesz.
akoska07 nitro meg kutya füle
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.
-
válasz
Dark KillerX #13862 üzenetére
jelenleg,pénzt meg nem is akarok rákölteni,csak egy teszt miatt.
majd fogsz,ha sokat jársz ide#13863 darál0w : sokan cserélték le azt a hütőt
-
válasz
Dark KillerX #13859 üzenetére
én már vmi jobbat tennék rá,főleg ha teszt lesz.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #13859 üzenetére
az jo lesz rá. elég joféle cooler
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #13856 üzenetére
hát sokat nem nyernél vele...a VGAd már így is kihajtja, legfeljebb tudnád, h egy másik lapban hol a "vége".
de én tuti kiprobálnám
-
válasz
Dark KillerX #13854 üzenetére
az egy jó lap az asus-ok közt.
egy róbát megérhet -
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX #13854 üzenetére
az sem rossz választás. szvsz nem gyártottak olyan lapot, amivel egy jobbféle Q8xxxas procinak meg lehetne nézni a végét
a proci nálam még bőven ment volna, ha nem fogy el a lap...
-
válasz
Dark KillerX #13847 üzenetére
sztem Lipi is eladja a lapját.
beszélj vele. -
válasz
Dark KillerX #13845 üzenetére
kellene alá egy jófajta alaplap,menne az jobban is
-
válasz
Dark KillerX #13842 üzenetére
nem rossz
-
Dark KillerX
addikt
Jó reggelt.
7.5*440 [link]
-
kimi02
őstag
Ha valaki tuningos Q9550-es procit keres.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #13825 üzenetére
Hát most elment minden pénzem.Most vettem 2x2gb ramot.G.skill eco.Most várhatok 1 hónapig míg birok valamit cserélni. Soká lessz még fizetés.
Amugy max corei5 750-re cserélnék.De egy ilyen futószalag jó lenne.
-
Bagira01
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #13815 üzenetére
Hát ha az átlagos használatról beszélünk, akkor mindenkinek elég lenne a 2 mag, otthonra... Bőven.
Csakhát a fene se tudja, ugye AMD fronton mondhatni elérhető áron kínálják a 4 magos procikat, ez még talán engedi azt, hogy több helyen legyen. De ez az Intelről nem mondható el...
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #13814 üzenetére
Én is kíváncsi lennék az új 6 magos amd procikra(főleg a 4 magos 6 magossá moddolható változatokra) Csak hát luxus olyan gépet tartani amit nem használ ki az ember, még ha vmi nagy tuninger lennék akkor talán, de így. Lehet, h tudok szerezni extrém tuninghoz cpu pot-ot igen jó áron(az új árához képest, de még így is drága), de akkor még ott van h mibe hoznám a nitro-t meg akkor kell megint egy emberi konfig amit érdemes húzni
Túl sok a variálás vele, és mire minde összeáll addigra mindíg elmegy a kedvem
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #13811 üzenetére
Én az utóbbi időbe elég spórolósra vettem a figurát úh azzal nem lenne akkora gond, inkább, hogy gyorsan megunnám, nem használnám ki. Télen meg azért lehet tuningolgatni, 3dmark stb. akkor még kéne egy combosabb vga is. Így a kis e5200-as al elvagyok, nem is igazán néztem itt mint tud, azt tudja amit bzs73 kolléga kitesztelt, 3,6Ghz-nél még nem is piszkáltam feljebb
-
Bagira01
veterán
Nem rossz, most ilyen összevissza window-s om van, 2 amd-s rendszert megélt és erre raktam rá a p35-ös drivereket stb. Végre megjött az ssd-m is csak most meg nem tom, h megtartsam-e vagy eladjam. Aztán most lga1156 fele is hajlok. Ha tél lenne sztem már meg is vettem volna, de így egyelőre csak tervbe van
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Na én is "nyüstöltem" egy kicsit az e5200-ast. Mióta megvettem, nem nagyon foglalkoztam vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest