- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Sztem is,ha mondjuk a lap bírná 500-as FSB-ig ,akkor is csak ~ 3700Mhz-en menne a proci,oda pedig sztem nem kéne olyan nagy fesz talán,főleg,hogy alapon 3300Mhz-et is viszi.Szal oda sztem is bőven elég a Hyper212,fölötte meg úgyis a limit a a lapnál lesz.
akoska07 nitro meg kutya füle
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.