- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w #13863 üzenetére
Sztem is,ha mondjuk a lap bírná 500-as FSB-ig ,akkor is csak ~ 3700Mhz-en menne a proci,oda pedig sztem nem kéne olyan nagy fesz talán,főleg,hogy alapon 3300Mhz-et is viszi.Szal oda sztem is bőven elég a Hyper212,fölötte meg úgyis a limit a a lapnál lesz.
akoska07 nitro meg kutya füle
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest