- Philips LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Namár meg jó reggelt!
-
lipi67
nagyúr
Olvastalak, pont ezért is írtam be. Csak..
Ok, hogy most nem kell nekem, de ha majd kéne? Hol találok ilyen quadot?
Vagy elkótyavetyélem és szórakozok valami más procival kedvemre, vagy..vagy "csak" használom a gépet mint a többi normális (nem itteni) ember.
Ezen a gépen szinte még nem is csináltam mást tuningokon-teszteken kívül..Én is lépek majd hamarosan asszem.
Jó éjt!
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12795 üzenetére
Hát ha visszaolvasol,én ezzel kapcsolatba kifejtettem ma a véleményem.Én is ezért nem quad procit választottam most,hanem inkább wolfit megint.Tudom hogy jobban jártam volna a 4 magossal,de engem nem az érdekel,mert 1-2 északa alatt kiteszteltem volna és tovább nem érdekelt volna.Legalább elleszek megint.Na jól van megyek én is aludni,mert reggel meló.Jó éjt.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12784 üzenetére
Engedd meg, hogy így anyák napja alkalmából kimondjam: Isten éltessen neved napján!
(Annyit "anyáskodtál" már felettünk, Bogi-angol stb..)
Inni kéne vmit, meg nyársra csapni egy kuvaszt!(#12792) bzs73 : Lassan, de biztosan!
-Most dobok egy pisit gyorsan- (ezt csak azért írtam be, hogy lássátok: tök szobatiszta vagyok -
hackeeeee
Jómunkásember
Nah megyek aludni, jóéjt mindenkinek !
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12783 üzenetére
háthanem
csak elkezdenek tesztelni, oszt' amikor töltik fel a képeket, hát hoppá, nem is jo
mellesleg van külön topikja itt PHn is
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12774 üzenetére
Amugy félre ne érts.Én nem vagyon amd ellen.Soha nem voltam semmilyen párti komolyabban.Vga-ba is volt ati is meg nvidia is,nekem mindkettő jó.Hol ezen vagyok,hol a másikon,bár vga-t nem cserélgetek olyan sűrűn,de valahogy amd még se áll hozzám közel.Nem tudom miért amugy.Ez olyan mikor nem szeretsz egy ételt,pedig még nem is kóstoltad.De valahogy nem is akarod megkóstolni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12772 üzenetére
proci nem kő neki?
bár azt biztos viszi más is
hétfőn megyek a teloér...lentebb ment az ára
jaaa és áttoltak prémium kategoriába szal 20k lesz....az 5800 meg 50k...és a wifi hibádzik, meg kisebb a kamera...na ennyit nekem nem ér meg
#12773) bzs73 így van. nem vagyunk...bár AMDvel én is így álltam,aztán mégis
-
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12769 üzenetére
Hát egybe én se.De mint írtam az e5200 elment norm árba,a többit meg 2 részletbe nem jó?Na mindeggy,nekem jó.Amugy meg jó ideig elég még ott az e8xxx széria.Én a quad-ot már kihagyom.Ha 4 magos lessz az 32nm-es lessz,de ráér még az nekem.
Amugy meg persze e8600-t sose érte meg megvenni.Most is 20-25 között lazán venni e8400-t,de hát mint mondtam unom már ezt a számot.
Volt már ugye e8600-m is,és jó is volt.Amit előbb linkeltem,azt sajnáltam hogy eladtam,pedig nem egy e8400-m jobban ment annál is. -
bzs73
őstag
válasz
barnam_ #12767 üzenetére
Meglessz.Fpo az jó néztem,vid meg 1.23v,ami úgyszintén nem mondható rossznak.Nem is alacsony,és még se 1.25 vagy az feletti.Az 1.23vid ált jól megy e8xxx szériába.Amugy meg nem izgat.Ált jók a megérzéseim,ezt sokan láthatták már,de ha mellényúlok akkor úgy jártam.Volt már ilyen is,1-2 szer.De jó lessz az.Eleve a feeling hogy e8600es.Legalább ritka,és nem sok mindenkinek van.E8400 már volt nekem annyi hogy már akárhogy menne,valahogy unom.Ha hasonlóan menne a volt e8600-om hoz már örülnék nagyon,de szerintem nem fog így menni.Inkább 1.20v alatt ,1.184 körül.De hát jó lessz az is nagyon.
-
barnam_
nagyúr
-
bzs73
őstag
válasz
barnam_ #12759 üzenetére
Kicsit 40k alatt.Tudom nem éri meg de így hogy jó árba elment az e5200,és 2 részletbe ide adták az e8600ES-t,így nekem megéri.Már csak kíváncsiságból is mert nem volt még ES tesztelői procim.Ez ügye üzletbe nem kapható,és válogatott lapkás.Közel se fog úgy menni mint a 2 utolsó e8400-m,tehát nem 1.072v-on lessz 4ghz,de azért ez is 1.20 alatt viszi a 4ghz-t,nekem meg az elég.Filóztam a quad-on de ha tényleg felesleges akkor minek 4 mag.Nem dolgozok,tömörítek,stb a géppel,csak net,film,zene,játék-ra kell.Igazából ez az e5200 is jó volt mindenre tuningal,de legalább lessz megint mit tesztelni,nyúzni.Pénteken már itt lessz nálam,ha minden igaz.Na hát ez van.Mindeggy,mert úgy se birok lenyugodni.
-
bzs73
őstag
Na e5200 jegelve,és úgy döntöttem hogy egy E8600ES proci lessz.Nem kell nekem 4 magos.Nem használnám ki,a másik meg hogy 1 északa alatt kitesztelném.Volt már,nem sok opció van sajna.Az e8600-al viszont elszórakozok megint egy jó db-ig.
Nekem a magasabb mhz és a magas fsb többet ér,mivel főleg játékra kell a teljesítmény.A másik meg hogy norm árba,és 2részletbe megkapom az e8600-t,így nem nagy befektetés egyszerre. -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12754 üzenetére
Príma!!!
Visszatértem -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12752 üzenetére
Azt tudom! Be tudok lépni stb!! 1xüen a pontjaimat nem számolja.
Addig lépegettem itt-ott, hogy a vége ez lett:
Lipi67 does not participate in the hwbot rankings. No awards, points or ranks will be assigned. The only ranking he or she will appear in is the WORLD RECORDS pageÁ!!!!!!!!!!!! Visszaadta!!!
1kva pipát nem láttam és az volt bepipálva, hogy n em akarok ott lenni..(ilyesmi)
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12750 üzenetére
Szuper
Már csak magamat kéne megtalálni -
lipi67
nagyúr
A HWBOT-on addig kattintgattam, kitöröltem magam vagy mi
Tudna segíteni valaki angolos? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12736 üzenetére
simán.
mellesleg megkérdeztem bnő apját, mer' ő méregetett, hogy van e enki otthon. aztmondja melohelyről hozta, de most nem tudja elhozni, de (idézem) mennyé' be a ZÉMÁSZBA oszt' adnak. csak igazolvány kell nekik
szoval bemegyek, rákérdezek oszt' mérek, oszt' jovan'.
-
lipi67
nagyúr
már írni se tudok (AMS) Mondjuk..1kutya
(#12731) bzs73 Hát..Boltold mert 17k az nagyon ok érte. 47k meg olcsó nagyon a q9550-ért.
Ha az a proci az amire gondolok, megtartani 1 hétig se fogod, de viszont az új, garis, és mehet gyorsan (jó áron) apróba. Benyomsz mellé 1-1 Iponos linket és jól is vagy. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12724 üzenetére
Ha mellette lenne még egy "Zafír" is, tudnám, hogy ki bújt a bőrömbe
(#12726) bzs73: Szar, hogy el kell adnod ilyen procikat is mert megunod őket. Hülye egy véred van
(#12729) kulerr : Én nap mint nap? Hál'Istennek ritkán téved ide 1-1 javítani való Ajemdé. Amihez utoljára privátként leültem az Tildy AMD-je volt! Én akkor leszek AMS-s amikor Kolompárra magyarosítok Te Isten átka!!! -
-
kulerr
őstag
válasz
lipi67 #12720 üzenetére
mielőtt engem is ide sorolnál te lator hangsúlyozom, h nekem nincs és nem kell az AMD...neked előbb lesz saját részre AMD-d mint nekem
olyannyira h lehet hamarabb lépek a következő szintre Intelnél mint te, ellenben ha a biznisz azt kívánja jó pénzért összerakom másnak a hőn áhított PC-jét abból amiből akarja.
Az agyam eldobom én egyszer rakok össze egyet és AMD-s vagyok te meg nap mint nap leülsz egy elé de INTEL ős vagy
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12720 üzenetére
Hát a végét járja a procim.1-2 nap és el kell dönteni kihez megy,mert van már ajánlat.A volt e8400 nem kerül vissza hozzám,de nem is erőltettem.Vagy e8600es lessz,vagy egy jó q9550.Még átgondolom kell-e nekem 4 magos,mert e8xxx széria is elég nekem,főleg e8600es-ből.
Na jó éjt mindenkinek. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12715 üzenetére
Nagyon "fickós" vagy! Mit csodálkozol. B@szod a hdd-t, elmegy..ilyen ez a randa sex!
Á! Ha AMD-t vennék, menne Race-nek a privi, hogy más nick kell, így itt nem maradhatok(#12716) hackeeeee: Tudom! Ebből indultál ki. Jogos..(Add el a notiot, vegyél yorkot és gépezz kevesebbet..
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12714 üzenetére
Ez oké. De 1 a baj, még mindig C1E/EIST marad, ami lókakit nemér..
Ez az 1ik ok, amiért le akarom cserélni az asztali masinát, és a CnQ hatékonyabb. Jelenleg 130-140W konnektorból idle-ben a gép, pedig ugye 3Ghz-n megy asszem 0,93V-n..
Ezt akarom csökkentei, mert mostanság nem nagyon játszok, csak néha, és ha be van kapcsolva a gép, akkor ne nagyon fogyasszon már feleslegesen, ha nem muszáj.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12712 üzenetére
Eladod 1ütt.(proci-lap)
Veszel egy p45-öt olcsón, meg egy 2xxx vagy 3200-est. Játszol vele kicsit és beleszaladsz egy olcsó yorkba. Eladod a kis procit, a maradék zsét (mert ugye marad) hozzácsapod és veszel egy yorkot..-Tervnek jó, nem?(#12713) kimi02: Mikor majd i7 999-es 40k lesz akkor add el csak. Addig meg elég lesz mindenre
( Én is azt várom..920-as nem kellene, már nem)
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12709 üzenetére
Meg, de léggel nem ok, sőt..AMD még dobozában is égetné a kezem..
(Gyuri és társai) rajtam röhögnének 1 életen át, hogy átmentem a sötét oldalra. Olyan kis áruló lennék
Kekem ez ok, nagyon is, csak engusz küldené már a ventifelfogatót, lenne kész a ventitartó panel a házba, le tudnám belülről festetni stb..
#12710) hackeeeee: Nagyon szívesen!
(azé' aludj még 1et rá!!!)
Gyuri hirdet q9550-et új-garival 52k, de van olcsóbban is szerintem. S amilyen AMD mizéria van, megtartanád a p35-öt, s előbb utóbb beesik egy olcsóbb p45-ös deszka..
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest