-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #8198 üzenetére
zsir, és jo mikor csak már US enemy van és kénytelenek vagyunk 150-es pingel jáccani
-
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #8196 üzenetére
mi moondoom-al(Genius007) volot hogy hetekig 2-3kor keltünk, meg este, és reggel 7ig war
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #8193 üzenetére
virdzsike..
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #8189 üzenetére
Zoltán...
1 hónap kihagyás után végigtoltam egy éjszakát... hát dereng vmiéjszaka: 0:00-tól 6:30-ig ^^
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #8189 üzenetére
nyugi vágom
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #8185 üzenetére
hogyan lenne ugyaon olyan a netes mint a dobozos?-.-"
hisz nincs hozzá doboz -
nike_
addikt
válasz
birozoli7800 #8183 üzenetére
És ez a dobozos verzió vagy csak az acc?
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #8177 üzenetére
jaja amugy
-
BalaNce87
addikt
Valaki tudna adni pár éppkész szervert német is jöhet (ahova feljártok), mert ott még fasza a ping, mert már a Bad boysból kissé elegem van, van 3 db szerverük és mind a 3-on 0-24-be dust2 megy + tele van hülye emberekkel. A Diomondot ismerem csak azon legtöbbször fun mapok mennek, amik nem túlzottan érdekelnek, egy két kivétellel. Deathmatch nem igazán érdekel abba hamar beleunok.
-
Dusee
őstag
Hi!
Újra raktam Win7-et, 7600 build-et (előtte 7137-es volt, azzal ment simán), és most ezt írja:
Valaki vmi 5let?
Köszi előre is!
Ha már volt ez a problem akkor bocs, csak nincs most energiám végig böngészni a totyikot -
Spam123
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a W7 x64 alól CS:S-ről? Eredetim van persze. Szóval ugyanúgy müxik minden? Ping, fps, choke nem fordul negatív irányba?
És valaki tudna segíteni, a net_graph-ban, melyik mutatja a TR-tet? És ha az alacsony, arról csak a szeró tehet?
-
apollo12
veterán
helo mitcsináljak már kétszer ujra raktam a CSS és még mindig kifagy magnetiken
meg a mindig kilép a játék ha fel mek a star wars szerverre csak ugy kikapcsolja semmi hiba üzenet vagy ijesmi
mit a csináljak -
nike_
addikt
válasz
phanzetomox #8102 üzenetére
Vagy tunkol és arra szór a fegyó
Ugye felfelé.
-
parandroid
félisten
válasz
Diablo8888 #8152 üzenetére
2004-ben volt az. Azóta már csak CS Source-ként emlegeti mindenki. Épp a minap gondolkoztam, hogy kell-e még a final a címbe, vagy sem. De ez eldöntötte a kérdést...
p
-
Diablo8888
csendes tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
ho.ho finál? erről még nem hallottam...
-
nepszter1
addikt
egy diamond ip-t kaphatok + pár normális szerver ip-t köszi
-
birozoli7800
senior tag
válasz
ZooLee19.. #8149 üzenetére
Vedd fel steamre a gyereket és ha mákod van visszajelöl. Próbálj el vele beszélgetni...
-
ZooLee19..
tag
E mail jére rájöttem.
gabesznemde@hotmail.com Ez a kis [ Moderálva. ] volt az:][ Módosította: parandroid ]
-
Genius007
őstag
válasz
Fittipaldi72 #8142 üzenetére
Vegyél eredetit!
Non-Steam-el mi nem foglalkozunk itt!
-
phanzetomox
őstag
válasz
ha jól emlékszem, nekem akkor dobott ki ilyet amikor még nem eredetivel toltam
-
ZooLee19..
tag
válasz
warez-e?: D
-
ZooLee19..
tag
válasz
raczger #8141 üzenetére
Nem steam en irt, hogy adjam kölcsön egy időre.
Nem volt pénze source ra, nekem meg volt ez az accom, odaadtam neki.
(Egyik legjobb haverom, nemvagyok geci, hogy aszondom, leszarom, dolgozzál érte.)
Szóval, végülis már nem az enyim volt már az acc, de jólenne visszaszerezni.Ennyire nem kell naÍvnak nézni..van a fő accom, 2006 eleje óta használom.Soha semmi nem volt vele.
Mind1, nem ez a lényeg, nemtudom hogy csórták el havertól.Csak az elv idegesÍt, hogy még a kis geci rámÍr az accról friends be és zsarol is , hogy vásároljam vissza, meg az, hogy Írok ide, hogy ha valaki találkozik vele az nagyon jó lenne, és szólhatna nekem, erre egyből Írja valamelyik kis vérpistike, hogy gyanős ez nekem, hogy másodlagos acc..Hát akk b+.
Hát, azt is megmondta, hogy cod4 be mi a cd key, szal sztem nem profilból nézte ki xD
Na, de télleg mind1, volt-nincs acc..Haver ezentúl jobban vigyáz a dolgaira.
Nah, bye all, sry ha kicsit fenhangon Írtam.
-
Fittipaldi72
tag
Hi all!mikor 1 pár szerverbe be akarok lépni ezt dobja ki mikor el kezdené tölteni: STEAM validation Rejected.
Ha valaki tudja miért plz irja le!előre is ty
-
raczger
őstag
válasz
ZooLee19.. #8139 üzenetére
Programmal nem lehet feltörni már jóideje steam accot, mindig kiderül hogy a júzer hibát követ el, pl túl egyszerű, egyértelmű jelszót ad meg, vagy pedig ugye ír steamen a legjobb haverod, hogy add má neki kölcsön az accod, te meg odaadod, közbe már a haverodét is elcsórták és így megszívod. Soha senkinek ne add meg a jelszavadat, még a saját tesódnak steamen sem (bátyámét is elcsórták, elég naív volt...).
Az, hogy megmondja milyen vga-ja van haverodnak nem hiszem hogy nagy cucc, gugliban rákeres a nicknevére, aztán simán meglesz úgy...
Meg mostanság csinálnak fake steames oldalakat, arra is vigyázni kell... -
ZooLee19..
tag
válasz
birozoli7800 #8131 üzenetére
Mi tűnik gyanúsnak? Hogy 2 accom van? Ez bűn vagy mi a f@sz?!
Ember jószándékkal jön ide segitséget kérni, hátha látja valaki az accot, erre mondani itt pofázik, hogy biztos kamu..grat-.- -
nike_
addikt
Hali!
Egyik haveromnak lenne egy problémája. Fent volt neki a Source, töltött hozzá magyarítást + szinkront. Aztán pár nap múlva nem indult el a cs-je, azt hiszem ezt írta ki: failure:error:module failed to initialize..
Utána valami read-del volt még probléma, mondtam neki hogy rakja újra az egészet, és törölje le a magyarítást. Úgy se volt jó.
Ma csinált egy rendszervisszaállítást olyan időpontra, amikor még nem volt feltéve a magyarítás. Újra is rakta a cs-t, jó, látszatra faja minden, de amikor menne fel egy szeróra, akkor kikapcsol a gépe!
Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi mindenkinek
-
h.adam.92
őstag
válasz
ZooLee19.. #8133 üzenetére
és mi a neve a srácnak?
-
ZooLee19..
tag
válasz
birozoli7800 #8125 üzenetére
Nem az én gépemen volt keylogger, hanem feltörte a kis köcsög a haverom gépét.(ma dumáltam a gyerekkel friends be, asonnya visszavehetem..Ha visszaveszem meghagyja a másik accját havernak....adasdaf)15 éves a kis geci!
Am az acc nem volt lopott.Egyik ismerősöm adta, mondtam.SG fórumon meg is lehet keresni.
Nemtudom milyen progit használt, de megmondta, hogy milyen videokari van haver gépébe, megmondta, hogy mi a cd kulcsa a cod 4 nek....durva...
Aztmondja, hogy visszavehetem , meg még megvehetem 10 rongyért a progit amit használ.
Kérdeztem, hogy mi a neve, hogy nem e kamu..Ingyenes progit akart nekem eladni..El is hajtottam a f@szba. Leszarommár. Nemfog engem senki zsarolni...
Ha netán lenne akkora szerencsém, hogy összefutok vele...
Olyat kap, hogy az anyja nem ismer rá:]Bár, már Írtam a steam nek egy levelet, hogy ellopta valaki, de nemhiszem, hogy viszsakapom, mert én is ajándékba kaptam.(Nemtudom az aktivációs kódot..Csak jelszót meg nevet kaptam.) De sebaj, talán visszaÍrnak majd. Ha nem akk ez van.
Én gépemen most futtattam pár progit, semmi nincs rajta.
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #8131 üzenetére
hát van ahol jóól megy a cégnek
-
satomee
senior tag
Háj ól! Kiskocsmánk új configot kapott, és bár nem tolonganak az emberek mostanában, azért betéved egy-két láma.
Aki tudja tesztelje plz: 94.199.180.16:27015
Köszi! -
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #8125 üzenetére
vagy esetleg egy olyan oldalon regisztrált
-
nepszter1
addikt
Üdv , ismét kaphatnék pár jó pub szerver-t ahol lehetőleg ne only d2 legyen köszi
-
birozoli7800
senior tag
válasz
ZooLee19.. #8122 üzenetére
Hát ha nem volt a gépeden keylogger és nem adtad ki semmilyen szemények a jelszavad akkor nem tudják ellopni. Honnan van az account? Mert az is megeshet ha egy bizonyos illetőtől veszed és lopott (persze te nem tudsz róla) az account eredeti tulaja visszakéri a steam-től.
-
ZooLee19..
tag
válasz
phanzetomox #8123 üzenetére
Nem, viccből Írtam: D Am nem
De szerencsére ez csak a "másodlagos" accom volt. -
phanzetomox
őstag
válasz
ZooLee19.. #8122 üzenetére
ez komoly ?
mik vannak..... -
ZooLee19..
tag
!!!!!!!ACCOUNTOMAT KERESEM!!!!!!
Valami kis szarházi behúzta az egyik ACC omat!
Steam név ricsi69 volt!
Ha valaki telálkozik vele nagyon megköszönném!Nemtudom hogy törhették fel, mert a jelszavam elég "változatos" volt.Nem utalt a névre.
Keyloggerre nem kattoltam. -
raczger
őstag
válasz
parandroid #8116 üzenetére
Én régebben feltévedtem külföldi sw szerverre, hát azt a káoszt... nem tudtam kit kell lőni, csubakkát vagy dártvédert
Na meg ott voltak star wars féle mapok legalább.
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #8117 üzenetére
sv_gravity 0 és még a súlytalanságot is lehet szimulálni
-
phanzetomox
őstag
válasz
parandroid #8116 üzenetére
hmm.. igazad van nem volna rossz a csillaghajón játszani
-
raczger
őstag
válasz
parandroid #8110 üzenetére
80.249.166.36:27120
Szerintem erre gondolnak, nem mentem fel még megnézni, de neve alapján
-
Genius007
őstag
Jó bazdmeg reggel 7-kor már örültem, ha enemy van, főleg hétköznap, elég nehéz találni hajnalok - hajnalán.
Zolás: PROHARDVER! Team már nincs.
Legalábbis nem tudok róla, amit én csináltam annó, az annyiban is maradt. Egy jó mixel mennék ellenetek, ha lenne gépem, de nincs.
-
parandroid
félisten
válasz
phanzetomox #8109 üzenetére
IP-t adjatok, légyszi.
p
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #8106 üzenetére
Mircelni szoktunk aztán azon belül kérdezze a rendszergarázdát
Multkor mondta keressek én elmondja hova kell belépni stb. Na olyan ügyes voltam hogy banned lett a vége igy mégse nekem kell ellent keresni
Amugy ritkán szokott gond lenni. A csitereket első körbe kirakjuk a többi meg nem ellenfél
Nagyon szeretem hogy 3an lőjük 3 irányból és 3an meghalunk. A 3ból 1 12in 2 a többi nem találta el egyszer se. Vagy 3x eltalálod wp-vel és megfordul és desert fejes a térkép túlfeléről. Persze a 3 wp-s lövés 56in3...
Tényleg PH team esetleg nem állna ki ellenünk valamikor? Magyarokkal szeretek warozni legalább értjük egymás anyázását -
Genius007
őstag
Bazdmeg Ti honnan hívtok ellent?
Vagy miért nem 10-esmixeltek akkor, ha ennyi szívás van nektek az enemy hívással.Én amikor még aktívan játszottam, akkor mindig sikerült rendes enemy-t hívni, ezt sNORh is megmondhatja!
(najó 1x 2x volt, hogy nem jöttek fel, meg ilyenek, de az utóbbi időben mindig sikerült normálisat találni). -
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #8103 üzenetére
Hát ez elég elkeseritő.
Tegnap voltam valami Star Wars magyar szerón és feküdtem a röhögéstől. Lövés közbe lézerhangok és idegbeteg lézersó a fegyóból. Ja és csak spec ruhák vannak szóval semmi sima T ruci. Boba Fett meg Yoda meg Vader. Tiszta beteg volt igy offiszon2-3 ct betalált 3-4 T-t és olyan lézeres szinvilág volt majd megvakulsz
10percig ha birtam.
Ja meg este warozni akartunk jön föl az ellen már 2 fent van és a harmadiknál VAC bácsi közbelépettNem lett war de a csapattársai ott röhögtek a haverjukon. Irták hogy nemrég vette a csét. Mi meg hogy használhatja offlineba ezentúl
-
Zolás
addikt
Elég sokat warozunk de egy-két tagot kivéve nem nagyon találkoztam a videóban lévő nevekkel.
Exxon járt fel a publikra de mindig leböktük és ideges lettMár ha ugyanaz az Exxon mint akit ismerek.
Viszont nagyon látszik a videóba hogy nem is fejre lőnek és mégis hedi ez mitől lehet?
Viszont lenne egy globális kérdésem: waron elfogadott a bunnyhop? Főleg ha erősen látszik hogy scriptes láma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest