- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
Aki most kezdte volna a CSS-t annak ajánlom EZT
apollo12 : Próbálj jelszóemlékeztetőt kérni ,úgy belépni ,és utána átírni a jelszavad.
-
apollo12
veterán
és mit tudok csinálni???????
valaki ugyios ismer
bömi mix????????????????
a nevem -
apollo12
veterán
Helo miért van az hogy nem tok be lépni a steam be ezt irja ki : Login to Steam failed.
Eirther the specifield account does not exist, or the password was wrong.
Please check your account name and password and try again.
de nem lopták el mert be tok lépni a steampowered.com on -
chungee
addikt
Értem, köszi az infót. Nem profitolni akarok, csak átvágott a steam. Idegességből csak azért is visszaszerezni akarom a kidobott pénzt
-
Genius007
őstag
válasz
chungee #8281 üzenetére
Elvileg igen, 2db-od lesz mindenből, amit eltudsz ajándékozni, vagy meghirdetni itt PROHARDVER!-en, hogy "pénzért elajándékoznám XY játékaimat".
Ennek az emberek általába még jobban is örülnek, mert akkor 1 accountba lesz nekik minden (a sajátjukba) és arról ugye tudják, hogy nem lopott, stb ...
Szóval a válaszom az, hogy 99% hogy menni fog.Megy Privi amúgy!
Romero28: Arra csak az az 1parancs van, én is úgy használom!
-
chungee
addikt
Szeretnék 1 steam-es kérdést feltenni.
Nekem az a bajom, hogy most megvettem steam-en 4,07 EUR-ért a HL 1 Antology-t. Melynek tartalma: Team Fortress Classic, Half-Life: Opposing Force, Half-Life, Half-Life: Blue Shift.
Közben találtam itt 4,99 EUR-ért uezt mint fennt és PLUSSZ mellé CS 1.6-t és Classic DM-et adnak hozzá.
Az a kérdésem, hogy megveszem a 4,99 EUR-s csomagot, akkor értelemszerűen lesz, amiből 2 db lesz. Azokat "el lehet adni itt az apróban" ajándékként
Mert tök fölös lenne.
-
romero28
senior tag
úgy értettem , hogy ne kelljen először ráállni a kívánt fegyóra aztán fixálni vagyis kézbevenni . közben utánanéztem neten és csak egy konzolparancs volt az egész :
hud_fastswitch 1 - Gyors fegyverváltás bekapcsolása .a 0-ával lehet kikapcsolni .
nekem görgőn van a fegyóváltás és így ha görgetek rögtön vált .
scriptet azért gondoltam hogy kellhet , mert 1.6-oztam sokáig és ott kellett hozzá . -
romero28
senior tag
kellene nekem gyors fegyverváltásra egy script . tud valaki segíteni
-
romero28
senior tag
valami jó magyar szeró kéne nekem is . a BB kicsit uncsi a d2 miatt , biscuit-ról kivágott a főadmin végleg
. nem tudtok olyan szerót ahol d2-őn kívül van más map is és viszonylag sokan járnak rá
-
Djuree
félisten
-
apollo12
veterán
helo légy szí valaki mondja meg mit csináljak hogy ne fagyon ki a szeró mert má kezdem unni hogy csak 20 dikra tok bemenni
-
Genius007
őstag
Tudom ki vagy, de velem 100% hogy nem clanoztál O.o
Én egy lapon letudom írni kikkel voltam 1team a 3év alatt, és Te biztos, hogy nem szerepeltél benne.Djuree: Hát az emberi hülyeség, az nagyon feltud idegesíteni, szóval ...
Na meg Te csak csöndbe legyél, WCS-zésen kívül mást nem ismersz. -
romero28
senior tag
kinek mennyi az egy körben belőtt maximális ellenfelek száma ?
-
Genius007
őstag
Ha minden jól megy, akkor lehet, hogy Szept. 14.-e fele ujra css.
Bár ez még nem tuti, meg akkor is csak "low géppel".Mod.: Mármint ha Aug. végéig sikerül a meló ...
-
Xelo
addikt
válasz
phanzetomox #8256 üzenetére
nekem meg olyan ami hatástalanítja a tiedet
óvoda..
-
.House
csendes tag
-
.House
csendes tag
Nekem olyan van ,hogy pár mp-enként váltogatja a célkereszt színeit.
(asszem 5 szín közül)
http://www.fpsbanana.com/scripts/698A kódot írd be autoexec-be és kész
-
Janoex
tag
hahó,köszi
megprobálom -
nepszter1
addikt
Hej , valami olyasmit hallodtam hogy vannak másszínű célkeresztek ? azt hiszem az összes színbe csak tudni kell a parancsát + valami kis progi
-
.House
csendes tag
Wáh
Olyan nekem is volt már párszor
Am Pubon most én is Uzival tolom
Adja nagyon -
Xelo
addikt
belefutottam egy bugba. izomból nyomkodtam a refresh gombra szeró csatlakozásánál mert tele volt, erre eltünt minden a févöritszből.
-
.House
csendes tag
De az elején én többet makkoltam
ErreKattanjRá^ -
sNORh
addikt
gamemonitor.net nézdcsak ezkellneked, itt megtalálsz minden magyar szervert..
Az ASE ismét nemmóködik pénzhiánymiatt.. pedig énis szerettem nagyon, legjobb szerverprogivolt.. -
Janoex
tag
hello ,szeretnék egy pici infot én nem használok ASE-t se a másik HLSW-t ,csak amit a steam -be jön pályákbol választok,de ott elég kevés magyar szerver van mondjatok pár ütös magyar pályákat,persze szeretem 32-es létszámuakat.ez a kedvencem 64-es szerver Clean I koffer.ee <-- ez a neve és itt még türhetö a ping-em 60-80 között. régebben bejött a UKCS is de most már nem
,lényegében szeretnék magyar szerverre menni de nem találok
UI: az ASE-t nem tudom leszedni seholse jön be a link -je a HLSW-n meg ahova mennék nincs ember vagy jelszót kér. általános eza jelszó? --> cshu ? -
Djuree
félisten
na kezd jól menni:
na nézzed csak megfele qrva gyorsba
-
.House
csendes tag
Huuh ,ekkora célkeresztel hogy lehet játszani ?
Nekem vagy alap small ,vagy 3600-as ,attól függ milyen map ...
Váltogatom.
1sttorrent szeron járszok ,akit érdekel írjon pü-t
Raul Configgal nekem 30-70Fps körül mozog 1440x900-ba ,árnyékon kívül minden alacsonyra véve.
Statom elég változó Itt egy kép -
PifuMester
csendes tag
Kösszöntem a válaszokat alig várom h meglegyen a steam =)
-
birozoli7800
senior tag
válasz
PifuMester #8229 üzenetére
Megnyugodhatsz laggolni nem fogsz!
-
sNORh
addikt
válasz
PifuMester #8231 üzenetére
a te konfigoddal simán 250-400
-
GabN73
addikt
válasz
PifuMester #8229 üzenetére
nekem 1680x1050-ben,max grafon,semmi fps cfg, megvan a fix 300 (néhol leesik egy picit de az nem számít
)
-
PifuMester
csendes tag
Hello..
Mivel még nincs meg az erredeti source addig a no steamel nem foglalkozok..Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mennyi fpsre számitsak kb 1600x1050 vagy 1280x1024es felbontásba 26" monitoron a gépem alul vagy az infomba levan irva kösszönöm a válaszokat előre is
Counter Strike <33
-
nepszter1
addikt
Én is csatlakoznék egy teamhez ha lehetséges
-
Xelo
addikt
válasz
birozoli7800 #8226 üzenetére
nem tök8? úgyse oda lő
-
Xelo
addikt
még magamat építem
van amikor nagyon megy és jönnek a fejesek (meg az anyázások), sokszor meg 1:2 a k/d ratiom. 3 napja tolom (napi pár órát), de kezdem élvezni szal lesz ez jobb is. a baj hogy már jó ideje nem játszottam semmiféle FPS-el (kiv Fallout 3, abban meg ott van a VATS), elszoktam.
-
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #8218 üzenetére
-
GabN73
addikt
asd -- kifinomult -- asd
akinek van esze tudja hazsnálni a sok low pubhero meg nem... lövik a falat,nézik a falat stb ... még a "prökről" is simán le lehet venni h csal e...Tripower: ha ők is ratehaxolnak--ratehaxolj te is
egyszerű...
de nem értem miért kell sírni hogy ilyen rét olyan rét... há' mennyenek már kapálni -
Tripower
tag
hát még a rate haxorok azok vannak hl-ben is....
megszoktam lepödni rendszeresen.
csak nem értem az értelmét most mért öljük meg a játékot? csak ez fáj más nem az dolog hogy béna vagyok de mindig tanul az ember hogy hova ne álljon hova löjön stb...
de az ilyen formákkal nem lehet nagyon kezdeni semmit most kibannolom de meddig.... -
Tripower
tag
miért is ne? nekem is van csém csak egy igazi kezdö láma vagyok "JAJ DE LOW VAGY" jelzövel illetve....
hát a hl2 dm után érdekes azt meg kell hagyni, meg sokkal nehezebb megkülömböztetni számomra ebbe a játékban a jó játékost a prögémertöl aki igazábol cheater....ez zavar nagyon... -
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #8207 üzenetére
loooooooool
én úgy jártam hogy benyomtam 10 percre a virslit (mindent így szoktam, mert van külön ilyen gomb, így egyszerűbb benyomni az időt, nem kell külön állítgatni), gondoltam majd 2 perc után leállítom. erre elfelejtettem hogy bent van a virsli, 10 perc után sípolt a mikró hogy kész a kaja. hát kész is lett eléggé, szó szerint szénné égett. akkorára zsugorodtak a virslik mint a kisujjam, és por állapotba szedtem ki
van mindenfajta virsli, van amit csak 1 percig kell sütni, de van amit 3-ig is. ki kell tapasztalni. mostmár te is kitapasztaltad
Tripower: te itt?
-
Tripower
tag
válasz
tehát ha jól értem akkor a micro az 1:30 végén nem csilingelt hanem TERORIST WINS hangot adott?
-
GabN73
addikt
válasz
OWNED
szerinted miért kérdeztem hogy mikróban csinálja?
-
sNORh
addikt
válasz
xddddd
aztazulowot.. xd -
phanzetomox
őstag
menjetek a fr@ncba !
tegnap megróbáltam virslit mikróban megcsinálni................. és szét durrant !
alig tudtam le vakarni a cafatokat a mikró üvegről
( 800watton 1perc 30 másodpercig melegítettem) valahol 1,10 környékén pukkant egyet és szétdarabolódott
(anyám kicsit berágott rám)
-
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #8200 üzenetére
pf.. én nekem hazai pálya.. 100-as ping alatt nemis jáccokmár.. fos miklrohullámu netem min100ping
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest