- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
Infranyuszi #8498 üzenetére
juhúúj infranyuszi
1x láttalak lowpubon -
Infranyuszi
aktív tag
melyik szerókon szoktatok játszani?
-
h.adam.92
őstag
válasz
ferminator7 #8495 üzenetére
1x beírod console-ba azt csá, am is van olyan szero ami magától állítja át a rate-det
-
Genius007
őstag
válasz
ferminator7 #8495 üzenetére
Ha az autoexec.cfg-be irod, akkor nem kell ... (ha nincs olyan file, hozz létre)
-
ferminator7
csendes tag
így már jó lett hogy a console-a írtam be
ezt minden indításnál meg kell csinálni?
-
zH.
senior tag
válasz
ferminator7 #8490 üzenetére
Disconnect: Kicked by Console : Téged a szerver kickelt a kicsi rate miatt elfogadot rate , rate 25000 , cl_cmdrate 100 , cl_updaterate 100.
Biztos beállítottad őket ?
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100Ezeket írd be a consoleba
-
ferminator7
csendes tag
asszem elszóltam magam mégsem lett jó itt vannak a konzolból a dolgok:
Server Number 39
Resize parent (panel(Background) -> parent(CViewC4Panel)) not sized yet!!!
Resize parent (panel(Background) -> parent(CC4Panel)) not sized yet!!!
SetConVar: No such cvar ( ace_rates set to 3.9.999), skipping
SetConVar: No such cvar ( nadeEffects set to v1.0 STABLE), skipping
SetConVar: No such cvar ( Show_Damage set to 1.5), skipping
SetConVar: No such cvar ( hu_ho set to 2.0.0), skipping
SetConVar: No such cvar ( hu_bt set to 4.0.0), skipping
SetConVar: No such cvar ( hu_qs set to 3.2), skipping
SetConVar: No such cvar ( es_corelib_ver set to 2.0.0.250i), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_nextmap set to cs_militia), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_tickrate set to 100), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_reserve_slots set to 1), skipping
SetConVar: No such cvar ( sv_allow_wait_command set to 0), skipping
SetConVar: No such cvar ( sv_allow_color_correction set to 0), skipping
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Initializing renderer...
Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players.�zBlock 3.2.3 [� ferminator7 - 0:0:0 �] - Authenticated==============================================================
This server is protected by zBlock 3.2.3 Server PluginRecognised Console Commands: 'zb_status' / 'zb_netinfo' / 'zb_help'
Server Tickrate: 100
Important Server Cvars:
sv_cheats: 0
sv_pure: 0
sv_consistency: 0
tv_delay: 30Server Net Settings:
sv_unlag 1 sv_max_unlag 0.35
sv_minrate 20000 sv_maxrate 25000
sv_mincmdrate 80 sv_maxcmdrate 100
sv_minupdaterate 80 sv_maxupdaterate 100zBlock Settings:
zb_readyup_max: 10 / zb_startmoney: 800 / zb_matchconfig: NONE
==============================================================�WARNING, CERTAIN PROTECTIONS HAVE BEEN DISABLED
�ferminator7 connected
*DEAD* bakaszar :F
Disconnect: Kicked by Console : Téged a szerver kickelt a kicsi rate miatt elfogadot rate , rate 25000 , cl_cmdrate 100 , cl_updaterate 100.
Disconnect: Kicked by Console : Téged a szerver kickelt a kicsi rate miatt elfogadot rate , rate 25000 , cl_cmdrate 100 , cl_updaterate 100. -
zH.
senior tag
válasz
ferminator7 #8487 üzenetére
Lehet le van foglalva a slot adminnak vagy rossz a rated.
Nézd meg consoleba a teljes szöveget. -
ferminator7
csendes tag
sziasztok nekem nem megy a cs:s win7 alatt multiba azt irja ki : Téged a szerver kickelt ki... a többit sajnos nem tudom elolvasni mert nem fér ki az ablakba nem minden szervernél csinálja de amelyiken nagyon szeretnék játszani azon pont igen
tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj?
-
Tomekk.
aktív tag
honnan lehet tudni, ha nem eredeti egy szeró? meg van-e vmi hátránya ha nem eredetin játszok? vac-bant nem lehet kapni érte ugye?
-
Genius007
őstag
Ha minden igaz jövőhéttől UPC ^.^
Már csak egy normálisabb gép kellene, bár ezen is eldöcög az a szar. -
apollo12
veterán
Hát új raktam a rendszert és mindig nem jó
-
sNORh
addikt
nekem 2-400fps/2-900ms xd
nekem am akadozik laggol ha lekorlátozom az fps-t.. -
-
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #8465 üzenetére
Ez van. Netnek sok köze nincs az fps-hez hacsak nem lecsökken mert elveszik a kapcsolat. Ez hogy lekorlátozod és nálad nem lászik az fsplagg csak neked jó a szerverrel a kapcsolatod ettől még xar ahogy van. Nálad stabilabb akikkel játszol meg látják hogy laggolsz egy kicsit. Placébó
A betegnek már nem fáj de még ugyanugy beteg
-
Dj Gollum
csendes tag
megnéztem a call of duty 5-nél és ott semmi gond. nemigaz h egy 10éves játéknál meg töri a képet
ez már vicc. ez a kártya a cs-hez még tul jo is. (a karimat 2 napja rendeltem)
na mind1, ha nálam nem jo és másnél jo , akkor már alaplap gond lehet. jo lenne megúszni kölségek nélkülde én sem tok jobbat vidi kari cserénél jobbat. ez már kib.szás, viszi az uj játékot de amire nekem kéne arra meg nem jo.
-
Dj Gollum
csendes tag
Köszönöm a segítséget és az idöt, energiát
De tényleg nincs más megoldás?
-
Dj Gollum
csendes tag
sajnos ha jol értelmeztem akkor csak vga cserével oldódik meg a probléma.
ettöl féltem. De felhuzott ez a kari, legszivesebben a szakadékba dobnám XD régi vágyam teljesülne
-
válasz
parandroid #8445 üzenetére
talán mert öregszünk..
Dj Gollum-nak.
nekem az x1800xt-m tette ugyanezt.
magasabb felbontásban játszottam, mint előtte a 7800gt-mel és nekem is feltűnt.
leginkább a sarkok élek tűnnek furcsának ahogy mozogsz.
közép-alul széttöredezik a kép egy pillanatra.
valamikor írtam is róla.
ezek szerint nem márkafüggő,mert mondtam volna cseréld nvidia-ra.
próbáld meg egy másik vga-val,talán az másképp viselkedik.üdv
gúZ! -
parandroid
félisten
válasz
moongoose #8417 üzenetére
Nekem szerencsére lányom van, így Sims és Táltos Paripa központú lett az új gép (LAN-partyn nálunk azért csak beszállt lőni ő is
), de valami hasonlót raktam össze én is. Azért jópofa, hogy amikor regisztráltam a Ph!-n akkor még mennyivel mások voltak a közös témák, most meg már lépten-nyomon gyerekeknek összerakott gépekről beszélünk.
p
-
Dj Gollum
csendes tag
válasz
apollo12 #8442 üzenetére
fujitsu siemens l20w-1. de az a furcsa h egy ati x1950xt-vel nincs ilyen problémám, mivel 2 gépem van. az is furcsa h tegnap nem müködött az dvi része 9400gtnek, pár perce ujra probáltam és most már müködik. Valamennyivel szebb képet ad, jobb a képátvitel. Még mindig csikoz, töri a képet , de már annyival jobb h csak akkor látszodik ha gyorsabban fordulok az egérrel.
Délután rakok fel fotókat. remélem látszódni fog a hiba. -
Dj Gollum
csendes tag
válasz
apollo12 #8440 üzenetére
oksa.holnap megint irok. egyébként ilyen átalakitom van
http://www.playtool.com/pages/dvicompat/sldldvi.jpg nekem olyan átalakitom van ami a jobb alsó sarkon van. Dl dvi i kábel.a vga-hoz is ez való..
utána olvastam h mire ajánlják és lehet ez lesz a megoldás!"DVI - DVI kábel TFT LCD monitorokhoz. Tisztán digitális adatátvitelt biztosít a videokártya és a monitor között, kiküszöbölve a digitális-analóg-digitális konverziót. Az átvitt kép minõsége kiváló. 1600 x 1200 pixeles felbontás fölött dual-link DVI kábel alkalmazása szükséges."
csak nem ad képet ha dvi-be dugom, de berakom a másik videokarimba ott jó.
-
Dj Gollum
csendes tag
1napos az egész gép. Pentium E5600 2,8ghz ,2gb ram .más játéknál nem feltünö. Szar fajta alaplap miatt lehet? mert egy 13 000ft-s MSI G41M4-F van a gépbe.
Kifejezetten Cstrike 1.6 miatt vettem, és ott van a legnagyobb gáz.
áá ez a csikozás. Volt h egy driverrel nem csikozott de akkor a játékot ugy láttam mintha eltérés lenne a közt amit csinálok és amit látok , igaz csak egy pillanatnyi. Nem ping miatt.
Mondjuk igaz látni kellene, de nemtok hirtelen jobb hasonlatot.fraps-el lehet felveszek belöle fél percet aztán mehet fel rapidshare-re.
-
Dj Gollum
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Csak a Ti szakértelmetekben bízhatok.
Vettem Asus 9400gt-t 512mb rammal. A játék folyamatosan megy 100fps, de annyira furcsán viselkedik a kép h borzasztó. Amikor mozgatom az egeret valamelyik irányba megtörik,berezonál a kép, ráadásul olyan mintha szaggatna a játék, plusz mintha nem egy idöben történne az amit csinálok, kb 5-8ms-al mintha késne a játék. (nem a ping) Felraktam a legujabb directX-et Nvidia drivert, Net keretrendszert 2.0, 3.0, 3.5, Microsoft Visual c++ 2005, 2008-at is. A karin a Vertical Sync-et is kikapcsoltam és ugyanolyan. Próbálkoztam azzal is h átdugom a DVI részébe is, de ugy meg nem ad képet
Jó tudom h nem egy drága kártya, de hát akkor is.Találkoztatok már ilyennel? Mit lehetne ilyenkor tenni? Mi lehet a gond?
-
nike_
addikt
válasz
Csabee. #8425 üzenetére
Feltörték a szervert, gondolom felrakott valamit valaki, és mindenkinek az lett a neve hogy PhOtOsHoPpEd!, és senki sem tudott mozogni - eltűnt a billentyűzetkiosztás. A képen csak vonalak látszottak. Haveromnak is ugyanez volt, meg a Steam is jelezte, hogy valami nem okés, vmi Hacket, meg az ID-t írt ki, szóval valami babrálás volt itt a szerveren.
De újrahúztam az egész Steamet, meg a CSS-t is, és már jó.
Még 1 problémám viszont lenne: Nem tudok felvenni szervert kedvencekbe. Eddig úgy működött, hogy megnéztem milyen játék megy azon az IP-n, és úgy felvettem. IP alapján eddig sem volt jó (úgy, hogy simán beírom az IP-t és rámegyek, hogy Add). Most már sehogy sem megy.
Na ezt jól megaszontam, de remélem értitek
-
v!ct0y
veterán
válasz
apollo12 #8431 üzenetére
Gondolom mindegyik gépen van net és azt is hogy nem 3 előfizetésetek van
Tehát winreinstall, ahogy a kolega javasolta. Mert account lopásnál nálam az lenne az első, hogy más jelszó és akkor már oda se tudnál belépni.
Vagy csak te csesztél el valamit és nem mered bevallani -
apollo12
veterán
ááááááá má nem birom nem tok counter strike source zni nem igaz
idiota steam -
nike_
addikt
Pls help! Sürgős lenne!
Volt egy hacker az egyik szerón, és megváltoztatta mindenemet. Nem tudom beállítani a gombkiosztást, spray-t sem, semmit, még a nevemet is átírta. Újra is raktam a CS-t, de ugyanúgy rossz... Ilyenkor mit lehet tenni?
ps: A spray már jó, de a többi ugyanúgy szar..
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #8417 üzenetére
LOL!
Itt is kb. ilyen gép van XD
Valami MSI lap (C2D Ready)
Intel Celeron 1.7Ghz (valami uj féle, nem a régi fos)
1x 2GB ram (DDR2)
GeForce 6600 512Mb
80Gb Hdd
Valami low táp ^^De ahoz képest meglepően jól megy a CSS, 1v1 Bottal 80-110fps maxon (1280x1024)
1v5 bottal 40-90fps, 5v5 waron nem tudom milyen lenne mondjuk, és ez is csak idéglenes pc, már csak net kell, ami lehet jőhőhéten már lesz is (UPC 40mb ^^) -
-
kicsi fiamnak végre összeszedtem egy source-hoz való gépet, szinte kevéske pénzből.
asus p5b postával 6800 ft
celeron420 4500 ft
memória akad itthon.
7600gs ez is volt itthon( anno 5000-ért vettem.)
táp szintén volt itthon-házzal együtt.
40gb-os samsung slim hdd ez is volt itthon.
cpu hűtő blokk 500 ft+ venti(ez is spájzolt cucc).
apróságok monitorral együtt szintén raktározott anyag.végre engem is hagy játszani néha....
-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r #8414 üzenetére
Másfelé kacsingatok
-
raczger
őstag
Tört szerveren nincs vac, azért tud felmenni a törtes emberke többek között. Ha azt látod egy törtes szerónál, hogy van egy pajzs ikon a neve mellett az hülyeség, pontosabban ott nincs vac.
apollo12: lehet az is hogy csak szerver karbantartás miatt van, egyszer-kétszer velem is előfordult
nem szoktam megszólni mások helyesírását de a tied nagyot ütött, kérlek tanuld meg helyesen a nyelvünket, vagy pedig használd a firefox beépített helyesírás ellenőrzőjét -
Tripower
tag
tudsz loginolni! igaz nem teljesen de lehet vele szerezni néhány kellemtlen percet!
nekem ez a tapasztalatom szoktam néha szivatni öcsémet....., fent van szépen játszik és belépek az accuontjával az ö steame mindenböl kilép és visitozik hogy belépni készül még valaki azonos accal sz@rügy ha ép jó volt a war vagy ö az utolso ember zombihuntban.... -
v!ct0y
veterán
válasz
parandroid #8356 üzenetére
Találtam egy Accountos csókát...
[ Érvénytelenítette ő, amikor linkelted neki a hozzászólásom. - peterkeT ]
[ Módosította: parandroid ]
-
Zolás
addikt
válasz
apollo12 #8402 üzenetére
Uhh az kemény.
Nem vettél részt valamilyen bétatesztben? Ott van amikor meghal a Steam és lehet újrarakni az egészet.
Nincs a név előtt egy szünet jel???
A 321 előttre gondolok. Mintha kihagytál volna egy szóközt és azért nem enged be.
Ellopni azért nem lophatták el mert neten fent vagy. Ha neten se tudnál belépni akkor lennél sz@rban.
Illetve ha ellopták de még nem írták át csak be van jelentkezve vele más személy akkor se tudsz loginolni.
Nekem még nem volt ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest