- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #9099 üzenetére
meg hogy a kacsák előtt legyen inni..
-
GabN73
addikt
a tűzfal jelentette a gondot...
nálam -
satomee
senior tag
Értem.Még egy ok hogy maradjon még a jó öreg XP...
-
Genius007
őstag
Nekem Vista alatt volt sokszor, hogy 300fps-el rohangálok, de mégis akadt a játék egy picit, vagy a szemem romlott már el, de olyan volt mintha akadoztam volna, Win7 alatt most jó minden. (kivéve a ventrilo 2.1.4) ugye ...
Mellesleg Warok előtte mindig tolok egy pc restartot, mert ha megy a gép 3-4órát - napot, és utána css-zni akarok, akkor is olyan mintha szaggatna picit. -
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9086 üzenetére
nembaj,addig sem tudnak belőni xD
-
GabN73
addikt
szerintetek mitől laggolok?
ms normális 15-20-25 attól függ milyen szerón játszok.Vagyis én ne mlaggolok de mások szerint igen -
Sziasztok!
Hol lehetne a legolcsóbban 100%osan legális CD key-t venni? Itthon 6000Ft a CD Galaxisban, Ebayen van 20 dolcsiért, esetleg van valahol olcsóbban? Hol nézzem? Nem tudtok megbízható céget akik ilyenekkel foglalkoznak akár belföldön akár külföldön csak olcsó legyenKöszi
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. CS1.6-om van, de mostanában igencsak kezdenek kihalni a nem-agyonkonfigolt ismertebb szerók(xzn, Subidubi[régebben Tiszfüred&Subidubi]). Régóta filózok a CSS megvételén, de nem tudom, hogy megéri-e, a pénzt másra is tudnám költeni. Vannak olyan magyar szerók, amik sok slotosak, normális lowmid playerek vannak, és mindig van rajtuk 10 ember?
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9076 üzenetére
háde ha ő hírdet mid-high -ra akkor mit tegyen az ember?
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9072 üzenetére
waron volt
-
Spam123
tag
Hello all!
Ma megvettem a CS:S-t és érdekelne, hogy milyen beállítások mellett érhetem el a legjobb FPS-t.
A konfig: 4850 VGA E8500 4.0 GHz-en. Nos? Gondolok én itt élsimításra és AF-re.
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #9048 üzenetére
5 vagy 6 1 golyós dezi rántásra,+3 kill 1 körben...
szerinte egy csiter whs szar vagyok aki a szervergép mellett lakik (ugye a ratehax úgy maradt)
érdekes BB2-n (Bedbojz tú) mindenki ratehaxol de onnan egy embert se kickelnek... -
Djuree
félisten
válasz
sid.:Rc211v #9057 üzenetére
thx
-
Djuree
félisten
na vettem frankó fülest végre, már évek óta nem volt mikrofonom
ez még belefért a keretbe a jobbak közül:
creative fatal1ty gamer headset -
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #9053 üzenetére
na jó, annyira nem régi mégsem, 2005-ös accja van, de olyan szinten játszik most, mint amikor megismertem....
-
marcusek
csendes tag
Én csak 1 re tippelnék, de lehet a 2 is. Amúgy Ede hol az anyja kínjában van? Ha valaki rálel szóljon neki hogy megint el kell verni pár csókát, mert megint kifelejtettek minket a tesztből. Arra jutottak hogy a lányok jobban CS-znek, mint a fiuk, ami igaz is, ha leszámítanak minket, és meg is tették....lehet rászokom cod4-re, ott legalább megbecsülik az embert
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #9048 üzenetére
rohadt régi játékos, de hála az only bb pubnak nagy low...
-
GabN73
addikt
valaki ismeri / itt van a fórumon a 40 nevű gyerek?
BB-n admin -ennyit fűznék hozzá- -
Genius007
őstag
BOT HALMAZ!
-
sNORh
addikt
nyehh.. hát igen
azis előfordul, de inkább gyakori az elviszek 10k-t, 2k-ig emléxek, a többit asziszem elvesztettem, másnap mondják olyan köröket rendelek, nemis ismerem kiknek, meg 3cigi(nemcigizek csak ha iszok xd) ilyenek
Djuree neem mondjad, öntsd ki nekem, mi nyomja kisszived..
-
h.adam.92
őstag
FEEL THE OFF!!!!
-
Djuree
félisten
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Olyan Problémám van, hogy testvérem gépén, xp-n, nem akar elindulni a css, nálam vistán teljesen tökéletes, már egy ideje játszom vele, most felraktam neki is, fel is telepíti minden gond nélkül, de aztán nem lép bele, elindul valami, fekete képernyő stb, aztán újra visszalép az asztalra, és nem ír ki semmit....
Üdv, Mian.
-
zH.
senior tag
Hagyjad sno-t ,mert hibernálta magát és a gép válaszol helyette
igaz ; elég nagy feszültségen megy ,így az is előfordulhat ,hogy egyszer csak elfüstöl és inaktív lesz itt fórumon
De az is előfordulhat ,hogy lefagy a windows és elkezd közösségi életet élni.khm közösségit
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #9011 üzenetére
haggyad a droidot, azt sem tudja hol a feje
:'DDD
-
GabN73
addikt
nah re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest