- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
hi,
source-hoz keresek buy scriptet (estleg CPL) es valami mod-ot ami grafikailag butitja a jatekot,mert nem birja a vga-m.
koszi -
Genius007
őstag
De nem érted. (vagy nem tudom, hogy érted-e)
Eddig is ATi karijaim voltam, és csak azzal volt gond, hogy kakasba nem lehet fellátni nuke-on, meg homok vihar van d2-n, de ezzel az uj ATi 5xxx seria-val valami nem stimmel, mert minden sokkal sötétebb, mint eddig!
Szóval valamit nagyon elbasztak, de érdekes, hogy az összes többi játék tökéletesen megy, csak CS Source-al van mindig probléma, kibebaszott VALVE -
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #9584 üzenetére
Ejnye no ATI kártyát vettél? Sajna a CS:S mindenhol sötét lesz és szarul fogsz belátni nuke-on ülöbe meg ilyen finomságok. A minőségért meg kell szenvedni
Ez sajnos minden retkes ATI kártyánál megvan. Olyat aki komolyan CS:S nyomat nem is láttam még ATI karival. Egy 7600 öreg fostalicskával is szebben látsz majd de csak ebben a játékban.
Más szóval: Ez nem bug vazze ez FICSÖRÉlvezzed more
-
-
Genius007
őstag
Valaki erre tud valami megoldást?
DirectX 7
DirectX 8 & 9
Eddig 9800GT-vel, 8800GTX, 8600GT, stb vga-kkal DirectX8 és 9-ben olyan volt a trian, mint a képen fenn DirectX 7-be.
Most viszont hogy ATi 5770-et vettem, DirectX8 és 9-ben is sötét az összes map.
Csak DirectX7-ben jó, viszont ott blokkol a zBlock ugye ...Valakinek ötlet?
-
Csabee.
nagyúr
Magyar szervereken szokott lenni ilyen mp3 beszólás hogy halál-halál-halál, brutális állat a pályán stb... honnan tudnám letölteni ?
-
Genius007
őstag
sv_minrate "30000"
sv_maxrate "30000"
sv_maxupdaterate "100"
sv_minupdaterate "100"
sv_maxcmdrate "100"
sv_mincmdrate "100"És kész!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, lehet csak a War szeron ilyen a config miatt nekem, de ha valaki szar rate-el akar feljönni, akkor azt a server automatikusan átállítja, szóval senkinek nem kell bajlódni a rate-jeivel.
Bár gondolom Mani admin plugin és a többi sír, ezért kickeli.
Mellesleg ha nem ennyi a rate, akkor kick, azzal az üzenettel, hogy.console -> rate 30000;cl_cmdrate 100;cl_updaterate 100
Viszontlátásra.
-
TGuru
tag
válasz
bivalyolo #9567 üzenetére
a játékkal nem lehet baj mivel,ha újra rakod akkor nem kapod vissza azt a cfg-t meg semmit ami addig volt
laggolni laggolhatsz a merevlemez töredezettsége miatt,vga miatt,net kapcsolatod miatt(itt nézd mega pinged is) meg még ki tudja mi miatt
az élettelenség az talán a vga hibája mivel az dolgozik azzal.Nézd meg a videó beállítást. -
TGuru
tag
25K 100 100 a fagyasztás alatt mit értesz?Mert elég idegesítő pl az amikor kickelnek ilyen miatt és nem tom beállítani mivel csak játék közben jön elő a consol
Egy olyan megoldás is lehetne,h mondjuk ütögesse,de úgy,h minden ütéssel veszítsen 5hp-t
biztos annak örülnének
amúgy van olyan szerver ahol 45K-s rate a követelés -
Xelo
addikt
közvéleménykutatás következik:
1. kérdés: a szerverünkön mi legyen a ratek (jómagyarul: rétes) elfogadotta értéke?
én ötletem: rate 20000-30000, cl_cmdrate 100-101, cl_updaterate 100-101
2. kérdés: ha valakinek nem a megengedett határon belül vannak a ratejei, mit kezdjen a szerver vele?
opciók: a, kickelje b, fagyassza c, drogozza be d, slappelje
szerintem a kick a legjobb. talán pubnál lehetne a cmdrate és updaterate 75-101, baromi sokat nem számít és legalább nem üldözi el a népeket, warkonfigban pedig a fentebb írt 100-101. mit gondoltok?jahh és egy kis MÁS: ma 22:00 - 24:00 között a host karbantart, jön az 1000fps
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #9552 üzenetére
LOL, azt hittem hülye vagyok, és halucinálok, de akkor látom nem csak én vettem észre ezt a problémát.
Nekem is ugyan ez a bajom, húzom az egeret, és mintha egy nagyon picivel később reagálna vagy mi. (bár lehet Te nem erről beszélsz)
Pedig régen is volt fenn Win7 és akkor jó volt, most feltettem a 64bit-eset hátha jó megjavul, főleg hogy 6gb ram van most ^^ -
h.adam.92
őstag
vki nemtud vmi opcsönszt arra h win7 alatt miért olyan az irányítás mintha vertical sync be lenne kapcsolva?(vgadriverben és cs-ben is offolva van)
csak mert xp után csuszik egy kicsit a célkereszt... -
bivalyolo
őstag
válasz
birozoli7800 #9549 üzenetére
életlenek lettek a textúrák és laggol is.
-
bivalyolo
őstag
válasz
birozoli7800 #9547 üzenetére
&Genius007:az addig oké ez is volt az első dolgom csak miután kitöröltem ugyanolyan elszart volt az egész cucc
ezután töröltem az egészet revoval meg cklínerrel kipucoltam de semmi -
bivalyolo
őstag
hali
elcseszett cfg-re van vmi megoldás?
mert már újratettem az egészet steamestől mindenestől de ugyanolyan maradt. -
Kitöröltem mindent a maps mappából, de akkor is ugyanez, a teljes üzenet:
Connecting to 80.249.166.150:28020 ...
Connected to 80.249.166.150:28020Counter-Strike: Source
Map: de_westwood
Players: 5 / 12
Build 3945
Server Number 9
Bad CRC for maps/de_westwood.bsp
Server is enforcing consistency for this file:
maps/de_westwood.bspHost_Error: Server is enforcing file consistency for maps/de_westwood.bsp
Mire kipróbáltam volna valamit amit a neten találtam addigra átváltottatok de_dust2-re, az meg megy.
-
Xelo
addikt
elvileg le kéne tölteni. majd kipróbálom, törlöm a winter dust2m és fellépek. egyébként örülök hogy bejön. pár dolgot még változtattam a szerveren mióta játszottál, csak le kell tesztelni h stabil-e.
nosferatue: várunk.
sok gamernek nagy az arca, szerencsére felénk még nem volt hasonló eset (legalábbis akkor nem amikor játszottam)
-
birozoli7800
senior tag
Hy mindenkinek!
Az lenne a problémám, ha nem korlátozom le az fps-em akkor rögtön felszalad a pingem. Vki tud rá vmi magyarázatot?
Ja és win 7-alatt a ventri laggolására tud már vki vmilyen megoldást?
-
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9523 üzenetére
Ha 1x beírod így ahogy mutattam, akkor többet tuti nem kell.
Max. a parancsokat kell ujra beirogatni "fps_max 0" "hud_fastswitch 0" stb ...
De ha ezeket nem akarod beírni mindig, akkor létrehozol egy autoexec.cfg file-t
beleírod a parancsokat, és viszontlátásra, minden CS Source indításnál azok fognak betöltődni. -
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9519 üzenetére
Most úgy őszintén, ebbe mi az isten nyila nehéz neked?
Rákattintasz jobb clickel a CSS-re -> Properties -> Set Launch Options -> és beírod ezt:
-console
Ennyi, le "ok"-ézod, elindítod a CSS-t, és lám lám, van console-od, nem értem ezen mit nem értesz, vagy mi nem megy neked, de magunk közt szólva, ha már ez nem megy, akkor inkább ne is erőltesd a játékot.
-
raczger
őstag
válasz
Csabee. #9519 üzenetére
CS-ben igencsak alap dolog a konzol! Igaz alapból nincs bekapcsolva, de a többségnek ez az első dolga a játéknál
Egyébként meg nem kell bezárogatni mindig a konzolt és akkor könnyen meg tudod csinálni az indítási parancsos dologgal (my games-nél jobb kat properties, set launch options és ott írd be ezt: -console ).
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9515 üzenetére
console -> fps_max 0
-
Csabee.
nagyúr
Na ma játszottam a game-val elég jó
Grafikailag! 1.6-hoz képest!
Tiszta jó -
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9513 üzenetére
Nekem az alapból bevan, és normálon van amúgy.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #9512 üzenetére
megvan
a catalyst ai-t be kell kapcsolni
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9509 üzenetére
Katába mindig alapon van, css-ben pedig saját készítésű configgal tolom, és dx8.1-ben, bár mint láthatod dx9-ben is jó.
És ha így jó, akkor alap cfg-vel is 100% hogy jó lenne a kép, ergó a hiba nálad van. -
nosferatue
tag
Este én is meglesem a szerveretek, tegnap hosszú idő után felmentem egy magyar szerverre, nem sok kellemes élménnyel gazdagodtam. Ha valakit lelőttem akkor jött a chatbe vagy voice-ba: "hát nem hiszem el, megint bemakkolt ez a f@sz". Úgy fél óráig bírtam aztán feladtam.
Főleg dod:s-el játszom source modokból, érdekes módon ott a fiatalabb játékosok felveszik az idősebbek stílusát, ergo nem káromkodják végig a játékidőt, igaz főleg angol szerverekre járkálok.
Ha a játékért játszotok, ott a helyem
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged