-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
ZooLee19.. #13767 üzenetére
Sajnos elmúlt években tényleg szinte 0 az aktivitás.
Pedig én is szívesen játszanék.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
ZooLee19.. #8149 üzenetére
Vedd fel steamre a gyereket és ha mákod van visszajelöl. Próbálj el vele beszélgetni...
-
raczger
őstag
válasz
ZooLee19.. #8139 üzenetére
Programmal nem lehet feltörni már jóideje steam accot, mindig kiderül hogy a júzer hibát követ el, pl túl egyszerű, egyértelmű jelszót ad meg, vagy pedig ugye ír steamen a legjobb haverod, hogy add má neki kölcsön az accod, te meg odaadod, közbe már a haverodét is elcsórták és így megszívod. Soha senkinek ne add meg a jelszavadat, még a saját tesódnak steamen sem (bátyámét is elcsórták, elég naív volt...).
Az, hogy megmondja milyen vga-ja van haverodnak nem hiszem hogy nagy cucc, gugliban rákeres a nicknevére, aztán simán meglesz úgy...
Meg mostanság csinálnak fake steames oldalakat, arra is vigyázni kell... -
h.adam.92
őstag
válasz
ZooLee19.. #8133 üzenetére
és mi a neve a srácnak?
-
birozoli7800
senior tag
válasz
ZooLee19.. #8122 üzenetére
Hát ha nem volt a gépeden keylogger és nem adtad ki semmilyen szemények a jelszavad akkor nem tudják ellopni. Honnan van az account? Mert az is megeshet ha egy bizonyos illetőtől veszed és lopott (persze te nem tudsz róla) az account eredeti tulaja visszakéri a steam-től.
-
phanzetomox
őstag
válasz
ZooLee19.. #8122 üzenetére
ez komoly ?
mik vannak..... -
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #8011 üzenetére
Ha mIRC-ről hívtok ellent, akkor nem 5on5.css csatiról kell hívni, mert ott csak "hülyék" vannak 80%-ban. Van jó pár csati ahol csak TOP high-ok vannak, de őket nem ajánlom.
-
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #4239 üzenetére
Sajnálom!
Reméljük azért ígyis leszünk egy páran! -
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #4077 üzenetére
Nem !
Most is warozok!Csörögj rám steam-be! És toljuk!
-
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #3975 üzenetére
A Friends név az az account neved!
Amivel belépsz css-be!nekem : indencite a friends nevem, vagyis account név, azzal lépek be, vágod!
De a " ZooLee | ANGERFIST " nem jó ... azt irja nincs ilyen, account nevedbe meg nem lehet szóköz szerintem
-
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #3967 üzenetére
SL-re nem járok!
-
illusiON
őstag
válasz
ZooLee19.. #3967 üzenetére
én akkörül még fent szoktam lenni badboyson ha értelmes emberek vannak, ezt az SL-t nem ismerem
-
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #3964 üzenetére
" Ha kipihent vagyok, akkor jólmegy nagyon "
Akkor már értem, hogy nekem miért nem adja
A sok kockuláció -
illusiON
őstag
válasz
ZooLee19.. #3960 üzenetére
cs2hu szerót végre resetelték, de pl badboyz2n olyan hogy leszámlálja a bombot, 1, akkor ugy még 3 sec eltelik és aztán robban
valami a steammel lesz szerintem mert napról napra rosszabb mindenhol..
egyébként, kezdem érezni a játékot igy 3 hónap eredetizés után egyre jobban tetszik
csak ez a tipikus nemadja meg haxtéma aggaszt
-
illusiON
őstag
válasz
ZooLee19.. #3947 üzenetére
mi az hogy nicns wp, menj OBI wp-s szerverére ha annyira hiányzik
a badboys olyan amilyen ha másért nem a közösségért néha érdemes felmenni, pl ott van zozilliusz hát rajta be lehet szarni miket mérgelődik
mod: mióta volt ez az utolsó update szerüség nekem össze-vissza laggol minden szerver, sőt nem is laggol hanem ilyen h orrom előtt a srác és hirtelen visszaugrik a játék 1 másodperccel stb, mintha csúsznade szinte minden szerveren mostmár
-
Genius007
őstag
válasz
ZooLee19.. #3947 üzenetére
Én Bad Boys-ra csak akkor járok, ha már nem tudok magammal mit kezdeni, és tömeg hentet akarok
Bár általába engem hentelnek le ott (a " sok pro " )
Én általába ide járok :
-=CHEYENNE=- Public Server (HUN)|TR100|@7slash.net
88.151.99.36:27016Kartel Kocsma [fps500+][HLstatsX||Global Ranking]
195.70.35.202:27015-<<O.S.G.>>- war server | #mozgohosting.hu
195.56.55.202:27230Stb ...
Amúgy milyen néven tolod ... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest