-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy überbrutál fps cfg-t? GMA 4500-am van, és nagyon rossz a CSS. Toshiba L300-am van, Biosban nem tudom állítani, hogy mennyi memóriát kapjon a VGA, hol tudom máshol? Az oldalon azt irják, hogy állítható 1340 mb-ig. Most 128mb-al megy, 20 fps-el... Plíz valaki help! FPS Config és állítás egyaránt érdekel...
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
Kéne gy kis segíség.Konzolt hogyan tudom előhívni?Beállítottam,hogy legyen,de a ~-ra nem reagál.Mi ilyenkor a teendő? -
Dot
őstag
válasz
Studiossrác #9192 üzenetére
Most vettem meg 1031Ft volt!
-
GabN73
addikt
Valaki nem tud egy LANon vmi helyezést (top10 meglegyenXD) is elérő csapatról ahová ember kell?
-
sNORh
addikt
válasz
Studiossrác #9192 üzenetére
Oo
vennikéne vagy 3-at és csitelniwest-töl kérjük el mije van.. neki ugyse banolja
-
sNORh
addikt
válasz
Studiossrác #9190 üzenetére
miről teccik beszélni? semmi előzmény nélkül "Néztétek steamen az árát?" de MINEK?
-
Studiossrác
aktív tag
Néztétek steamen az árát? Elég szép ez az akció
-
piadex2
senior tag
-
GabN73
addikt
Bedbojz powa
felmegyek 15-0 srác beírja: ez csal...jó hát okkés,átáll TKzik minden körben,vagy meghaltam vagy 3 hps voltam...ezt kb 10 körön keresztül megcsinálta.Feljött 1 admin persze kit bannol? engem... miért él ennyi ügyes nyomorék?... -
GabN73
addikt
olcóé,jó!
-
h.adam.92
őstag
áááhh, már csak djuree hszét várom
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9180 üzenetére
vágesz ^^
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9178 üzenetére
durcábban néz ki a low ace
-
Szuperboci
senior tag
-
Zolás
addikt
válasz
piadex2 #9176 üzenetére
Mivel legyen kompatibilis? 2külön játék. Az hogy a gépeden hogy fog futni az más kérdés.
Ha csavart módon "eredeti" akkor meg lehetőleg ne ugyanabba a mappába másold be mindkettőt.Habár a STEAM ugyis saját mappát nyit magának installkor és nem igazán érdekli hogy mi mással játszol még ... -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mennyire kompatibilis a Source az 1.6-os "eredeti" CS-vel?
Kösz:piadex2
-
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9170 üzenetére
Nem frissült be mindenkinek az aimbot?
-
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #9170 üzenetére
kár érte...
-
Szuperboci
senior tag
ja bomblás uj lu lesz
azért 1 évig birtuk együtt
-
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #9168 üzenetére
amúgy most mi van a LION-nal? inaktívak lettetek? pubhiány volt vagy mi?
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9165 üzenetére
én megakarlak Westegetni egy fragmovieval.. azon wörkölök..
-
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9165 üzenetére
Mindenki ezerrel nyomja a csét nincs idő fórumozni
-
Szuperboci
senior tag
beált a topik :I
-
Genius007
őstag
Ez ha jól látom akkor egy UPC Fiber Power 120
Nekem is UPC van, (most ilyen) néha szórakozik (ugrál a ping belföldre - külföldre) de általába 10-20percen belül mindig megjavul, ha meg nem akar javulni, akkor teszek ellene okosan.Az esetek többségében bix.hu -ra 8-12pingem van, külföldre pedig 20-30.
Azt hogy milyen pontokon megy keresztül a neted, azt a tracert parancsal tudod ellenőrizni.Pl. Start -> Futtatás -> cmd -> tracert www.index.hu
C:\Administrator\MoonDoom>tracert www.index.hu
Útvonal követése a következőhöz: www.index.hu [217.20.130.97]
legfeljebb 30 ugrással:1 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
2 11 ms 12 ms 13 ms 10.102.11.254
3 12 ms 73 ms 12 ms catv-80-98-55-145.catv.broadband.hu [80.98.55.145]
4 15 ms 12 ms 12 ms 193.188.137.25
5 12 ms 14 ms 10 ms sportgeza.hu [217.20.130.97]Az útvonalkövetés elkészült.
A *-ok gondot jelentenek az esetek többségében! (de nekem direkt van így!)
Amúgy Game-re legjobb net jelenleg a DigiNET, mert bix-et 1-2-3ms alatt eléri, külföldre kb. 4-20ms
Ui.: Mondjuk van még 1-2 jó szolgáltató Wirelessen is, nem csak kábelen, pl. GeminiNET 2-3-4ms alatt eléri a bix-et, és külföldre is nagyon jó pingjük van.
-
Zolás
addikt
Közted és a játék szeró között van egy vagy két pont ahol retek lassan megy az adat.
Továbbá elég sok szeró van amiket külföldről inditanak. A szeró még lehet magyar de fizikailag kint van németbe pl.
Nekünk a warszeró pl németbe van mert a külfödiek nem tudnak gémelni a magyar szerókon. Igy meg általában ugyanaz a ping mindkét félnek.
Van valami progi ami mutatja hogy milyen vonalakon mész keresztül mire eléred a célod. Most nem ugrik be a neve de nekem is elég sok vacak helyen megy át mire elérem a szerónkat. Haver diginettel nagyobb pinggel nyomja mint én. Ha letölt közbe ha nem. Ez sajnos ilyen és mivel a te szolgáltatód nem hibázik még szólni se tudsz érte. Ahogy a kép amit beraktál mutatja az ő részén minden OK. -
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #9143 üzenetére
egyszer majd warolhatunk mi is
-
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9152 üzenetére
Hát nem gyengén nyomod a sniperrel.
Adták is az ívet keményen.Retkes csiter nem is látott stb.
De a legjobban az tetszett mikor a csávókám elkezdi: Most nagyon király klánom van két magyar bajnokkal is nyomom az egyik valami ghostie a másik meg a west. Hát szakadtam a röhögéstől. Mondom és west fent van most steamen? Nem nem a nöjénél van és offline. Közbe meg kapja a hedit a kollégától. Hát brutálisan hülyék az emberek. -
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9152 üzenetére
Megtörtént.
Ahogy össze tudom hozni nyomhatnánk egy partit. -
Genius007
őstag
válasz
Kecskemétlan #9151 üzenetére
6500/fő haggyad már
-
Szuperboci
senior tag
jövőhéten játszhatunk
itt tudsz addolni.
-
Kecskemétlan
csendes tag
-
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9141 üzenetére
Hmm egyszer waroznék ellenetek ezt hogyan tudnánk megoldani?
Van csapat is nem egyedül mennék persze
Csak kíváncsi lennék hogy mit tudok egy ilyen prőgémer ellen -
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9141 üzenetére
lassan olyan leszel mint az NVidia, minden héten kiadsz egy új GTX260-at
-
gyepet
csendes tag
NAgyon szeretem a counter strike-ot szerveren a legjobb (BB 4ever)
-
Szuperboci
senior tag
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9139 üzenetére
Mert Windows ....
Ezzel szenvedek én is ...
Sőőőt nekem most max. 100fps-el megy ...
Linux kell amin uj kernel van, és 1000Hz-n megy (google, ha nem érted)
Linemax szerverek (külföldi server 15ezer/honap) kereken 999-1000FPS-el mennek a szerverek, és semmit nem ingadozik ...Ezért is írtam, hogy aki vágja a linuxot, az írjon rám.
Winen soha nem lesz jó a cucc ... -
Genius007
őstag
válasz
Podpupi #9137 üzenetére
Regisztrálsz a supportwiki.steampowered.com oldalra, az legyen a nick neved ami az account neved is volt, sőőt még az email cimed is az legyen ami ott volt megadva.
Szépen angolul megfogalmazva leírod nekik, hogy mi a problémád, és segítenek.
Annó amikor letiltották az accountomat, akkor 2nap alatt kaptam vissza.
Természetesen igazolnod kell, hogy az account a Tied volt!
Ezt vagy a vásárlásról szóló e-maillel tudod (ha neten vásároltad), vagy a számlával amit kaptál a lemezhez (+ a lemezzel, lefényképezve a serialt, stb stb ... ) -
Podpupi
tag
Hello.Tegnap lenyultak az accuntomat mit lehet csinalni ilyenkor.Köszi
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9134 üzenetére
Írd be Server.cfg-be a többivel ne törődj, elvileg jo lesz igy
Az srcds.bat-ba pedig ezt írd:
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -autoupdate -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 +fps_max 0
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsUi.: Ez nem az amit régen írtam, szóval most ezt írd be.
-
Szuperboci
senior tag
nyugi nyugi ma csinálok egy becup2009 lan clip et
csak még nem jött meg az ichlet
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9131 üzenetére
server.cfg-be írd bele, hogy:
sv_minrate 30000
sv_maxrate 30000
sv_mincmdrate 100
sv_maxcmdrate 100
sv_minupdaterate 100
sv_maxupdaterate 100Ha ezt beleírod, akkor senki nem tud felmenni szar rate-el, és a Server is jól fog futni.
Mellesleg aki vágja a linuxot, az írjon rám. Thx
-
satomee
senior tag
Azt nem vágja véletlenül valaki hogy dedikált szervert miért nem tudom rávenni hogy 100as tick-el működjön?Az srcds.bat-ban be van állítva a "-tickrate 100" de csak 66 tick-en hajlandó menni.
-
Djuree
félisten
nekem mind1, csak hogy tudd ezer meg egy lehetőség van a csitelésre...azt mondd már meg hogy látja akit lelő, miközben nem is látszik
ja bocs, nem csít, csak röntgenlátás, superman-superman éyááóó
de nem lényeg, leszarom, mindenki úgy játszik ahogy akar, ha neki így jó, csak az én játékom ne bassza el... -
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci #9121 üzenetére
ez mekkora kamu
az a baj hogy bárki megcsinálja aim-el... -
Szuperboci
senior tag
Alig használt Razer Diamondback 3G eladó + bontatlan hozzá való hyperglade el !
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9121 üzenetére
-
Szuperboci
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci #9109 üzenetére
thx
majd kipróbálomelsőre biztos nem fog menni
-
GabN73
addikt
(ADMIN) Rendkivüli Körülmények: banned player cpt. V1rtuaL
You have been banned by Admin for 10080 minutes -
h.adam.92
őstag
válasz
Szuperboci #9106 üzenetére
nekem is van ilyen muvi szerüségem mint neked, csak az őgymond "igényesebb" mint a tiéd, de csak annyival h nincs hud van és fegyo hang
am yo lövés -
Szuperboci
senior tag
Nos akkor sorjában :
Console ba record "név" el veszed fel a játékodat ( pici lassulás észrevehető ha nincs elég izmos géped ),Stop al leállitod a felvételt.igy csinált egy "név".dem fájlt a cstrike mappába,aztán belépsz a játékba,megnyomod a shift+f2 t,bejön egy kis ablak.Ott értelem szerüen behozod a demodat,megkeresed azt a jelenetet amit szeretnél kivágni.Console ba be kell irni host_framerate 100 ,vagy ahány fps el megy a cs-d,én 300 at irtam be.Console ba startmoive "név".Most a dem fájlból csinál tga kat,elég lassú, akadozni fog,most csinálja a képeket.Amikor megvan amit szerettél volna akkor console ba stop.Arra figyelj hogy amint beirtad a startmovie t,onnantól kezdve mindent vesz,tehát csak a "tiszta" játékodat vedd fel.Most kaptál a cstrike mappába egy vagon tga fájlt.több ezer darabot.leszeded a virtual dub ot,(ingyenes)kijelölöd az összes tga fájlt és behuzod virtual dubba.Virtual dubba ---> video --->frame rate--->change frame rate to .Ide annyit kell beirnod ahány fps el vetted fel a demot.Pl én 300 al tehát ide is 300 at irtam.Itt tudsz vagdosni belőle ha valamit felvettél de mégse kéne stb. következő lépés : file ---> save as avi.itt csinál belőle videot,tömöritetlen avit.Eléggé nagy méret szokott lenni,pl egy 30 sec es jelenetnél nekem 13 gb volt.Innen már csak a fantáziádon mulik mit tudsz belőle kihozni,meg hogy mennyire értesz videoszerkeztő progikhoz.Én vegas 9 el csináltam.
Néhány kiégészités: vannak direkt movie készitésre való configok,google be keress rá,ezekben kivan szedve a hud meg egyéb nyalánkságok.
A video minősége (logikus) ha jobb grafikával ,nagyobb felbontásba veszed fel a tga-kat akkor jobb lesz.Ajánlom vegas 9 et,igaz kevesebb effekt lehetőség van benne mint az elődjeibe,viszont nem kell külső tömöritő progi,van benne hd converter.
Körülbelül ennyi igy röviden.Én igy elsőre elvacakoltam mig sikerült minden
Főleg vegasba a fadereknél.
Üdv
-
GabN73
addikt
1: naaaaaaaaa...... látszik h mittoménmilyenmód híg vagy
2: demo vagy TV demo. Utánna képekbe szétszedni azt majd utána virtualdubbal összerakni,majd Sony Vegassal megvagdosniWest: ríszpekt a csapatnak,mini clippet te csináltad vagy ki?
mert lenne egy pár dezó hitem+1 flesh kill xD
-
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci #9106 üzenetére
príma
ilyet hogy csinálsz? egyáltalán hogy lehet felvenni a játékotmeg milyen progit használsz?
-
Szuperboci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest