Hirdetés
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
helo
valaki nem tudja mivan a steam al mert nagyon sok embernek ugyan az a baja mindt nekem és nem tudni miért??
Valaki tud valamit légy szí írjon -
sNORh
addikt
-
Csabee.
nagyúr
milyen szerverfigyelőt használtok?
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
akkor a másik source accomon lehet sos source amit haverom használ, de tudom hogy van egy
kk megymajd a mail thx 
kicsit beindúlt a totyik.. mamár a 3. oldal

-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
értem
amúgy tök jó az avatarod
még régebben is feltűnt!Majd egyszer cs-zheténk így ph-sok , ha meglesz nekem is

-
parandroid
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Csabee.: Azért gyűjtjük, hogy néha játsszunk vele.

sNORh: Dobd át priviben, hogy mit akarsz írni, és lefordítom neked. A HL1 Anthologyhoz amúgy sima DoD jár, nem a Source. Én is kaptam hozzá most egyet, meg Team Fortress Classicot is.
zH.: Igen,a dobozosokhoz néha adnak extra játékokat is, ilyen volt anno pl a HL2, de ha most veszel Orange Boxot akár online, abban is van Portal és TF2 is. CS-t és DoD-t pedig már szerintem semmihez nem adnak, ezek túl jól tejelnek, de szerintem már a TF sem sokáig lesz kapcsolt áru, kinőtte már magát népszerű játékká.
p
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
tudsz jól angolul? van egy régi CS1 Anthologyim, és resetelnikéne, behúzták még régen, megkéne fogalmazni mitkéne irni

most hogy igy mondtad, vanrajta egy Day of Defeat Source
-
Csabee.
nagyúr
de ti ezeket gyűjtitek? vagy játszotok is vele?
nekem nincs sok időm játszani, elég lenne nekem a sima css mert az is eltudja venni az időm! esti órákban játszanék. -
parandroid
félisten
Ja, én is erre gondoltam. Emellett Day of Defeat Source akcióra vártam már egy ideje, de csak nem lett, úgyhogy épp ma csengettem ki érte a 8 EUR-t, meg megvettem a komplett HL1-et kiegészítőkkel 4 EUR-ért, mert az nekem kimaradt az életemből. A HL2 már megvolt Orange Boxként, bár a végigjátszása motiváció híján félbemaradt.
p
-
v!ct0y
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Lehetne valami CSS akció is a steamen mert most ez a half life 1,5 euróért...

Szerintem a Cs-t vette annyiért

-
parandroid
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha a kódja fel van használva, akkor sütheted. A CSS tipikusan az a játék, amit nem vennék használtan. Főleg, amikor újan is ugyanannyiba kerül.
Egyébként nem értem, hogy zH mit vett 8000 forintért anno, ugyanis a Steam account ingyenes. A hozzá kapcsolt játékok fizetősek, de azok meg nem átruházhatók másik accountra. Viszont egy accounton szépen összegyűjthetsz egy rakás jó játékot, és egy helyen ott van minden; nem kell lemez a játékhoz, azonnal kéznél van a support, az online játék, látod, ha a barátaid játszanak, be tudsz csatlakozni bármelyik online játékba, tudsz IM-ezni ezen keresztül, és nyomon követhetsz egy csomó mindent. nekem nagyon bejött, az első steam játékom nekem is a CSS volt, de azóta vettem már egy csomó játékot Steamen, többségét potom pénzért.
p
-
Csabee.
nagyúr
nagyon szépen köszönöm ! tényleg segítőkészek vagytok!

azért hardveraprón a bontatlan cs-t meglehet venni nem? mert itt egy srác 4000ér árulja blokostol fóliázottan mindenestől.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Steamen 15 EUR: [link]. Az OTP-s bankkártyák többségét elfogadják. Tegyél egy próbát.
Ha végképp nem bízol az idegen nyelvű vásárlásban, akkor CDGalaxisnál is van párszáz forinttal többért: [link]. Gyakorlatilag ugyanúgy egy Steames kulcsot adnak, mintha a Steamen vennéd, letöltöd a Steam klienst, aktiválod, és máris ugyanott vagy.
Viszont náluk egy-két nap, mire megrendeled, elutalod a pénzt, megkapják a pénzt, és emailben elküldik a kódot, Steamen pedig azonnal megvan, és még kicsit olcsóbb is.
p
-
romero28
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
tört szeróról tudnak IP címtartomány szerint is bannolni . tehát hiába dinamikus az ip-d .
engem a biscuit szeróról így bannolt a főadmin . persze a honlapjukon megkérdőjeleztem a hozzáértését , vagyis , hogy szerintem egy adminnak el kellene tudnia dönteni , hogy valaki csal-e , vagy csupán jó játékos .
-
apollo12
veterán
most nézem olyan sok embernek 2 napja nem jelentkezet mindt én lol
nekem 121 emberem van és abbol 23 nak 2 napja nem jelentkezett steam ja -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Nos. 1.6-tal többen játszanak, mint sourcba. Hogy melyik a jobb? Nem tudom. Ezt igazából ki kell próbálni, szubjektív.
A source-ba sok újítás jött, de a legfőbb a grafika volt. Ami a source ellen szól, hogy én úgy tudom, hogy rosszabb a hitbox mint 1.6-ban, de cáfoljatok meg. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem tudom. Azt mondják, ha belátják nem cheatelek, hogy ez nem egy pro szerver, mennyek inkább warozni stb. De az a vicc, hogy közel nem vagyok High, még sokat kéne fejlődni. De van mikor ezzel a G9-cel, olyat rántok, hogy 200 fokban adok egy egy hites fejest.

Nem, nem cheatelek és ez az accountom már régóta. (ez az első) Már csak azért sem cheatelek, mert ha meguntam a gamet, nem kibanoltatom Vac-cal az accot, hanem eladom jó pénzért.
Nekem ilyen a felfogásom...De ezek alapján ne akarjon senki se beállítani pro-nak, mert mint már írtam, közel sem vagyok az.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
én játszottam vele, igazándiból nem a szépsége miatt szeretik sokan hanem a játékélménye miatt!
steam-en nem szeretném megvenni mert nem értek hozzá
meg sok sok angol szöveg és azért annyira nem vagyok perfekt belőle! illetve csak otp-s számlám van. -
Csabee.
nagyúr
ahhoz hogy sourc-ozzak hol a legolcsóbb megvenni a játékot? jobb szerintetek mint az 1.6?
-
apollo12
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
jo de azt se tom mit irjak és mitcsináljak és hova
nekem abba kéne segitség mert a email cimemre nem küldték el -
-
Vasinger!
nagyúr
Hogy tudnak úgy lebanolni tört szeróról, hogy nem tudok visszamenni? :S
ID alapján mióta tudnak törtön banolni? Ezt nem értem, kérem valaki világosítson fel.
-
romero28
senior tag
válasz
üzenetére
dusztkettő
, minden pályát kell gyakorolni meg minden .
sznájper mód
bevágta a füstöt kezdőre és aszongya az jó mert nem látnak
, igaz te sem látod őket
aztán átment b-re
átjösztök mozogtok
kevlárnak meg mindennek nem sok haszna van 
nem kis röhögőgörcsöt kaptam ettől a videótól , köszi

-
apollo12
veterán
légyszi valakisegitsen
-
Tomekk.
aktív tag
Tudnátok mondani olyan magyar szerver IP-ket amiken játszanak is? Egy év után elővettem a játékot, de kb 2 szervert találtam amin játszanak. köszi
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak akarva akaratlanul is nem 1x láttam már ezt a videót 

most is felmentem a magyar szerverre és mindegyik beleugat...... tiszta idegesítő, de lekell némítani a hangot és akkor már élvezhető
kk megymajd a mail thx