Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Még mindig nem cserélték ki a gyári hibás P5K-mat. 3 napon kívül döglött be, 5 napot ment az új konfig. Bevittem a nagykerben ahol elmondtam hogy nem működik ez és ez a baja. Ahol megállapították, hogy ez tényleg nem működik. Mondták hogy ehét hétfőre megmondják mivan, hogy csere vagy dőljek a kardomba. Felhívom őket ahol közlik majd holnap, kedden calll--->>Majd holnap gyere és tutti kicseréljük. Odacsapok nagy sungra, nagyon jó kedvem lett. Bemegyek, már a lépcsőn lobogtattam a szervízlapot, bemegyek, rákérdezek, és közlik, hogy semmi, mert még nem nézték át teljesen.....Ezt meg hogy vagy megnézek valamit teljesen vagy nem? Vagy el sem kezdem, főleg egy ilyen igényes cuccot, ami csupa odafigyelést meg teszetet igényel. Mondom neki, hogy akkorr tulajdonképpen semmi nem történt, ahhova küldték..és ott egymás kezébe adják a munkát... vagy csak maraha ráérősendolgoznak, végtére is idő az van...... hebegett habogott...nézett nagy szemekkel.....mire kibökte hát hogy ő beszélt velük, és hogy jövőhét hétfőre amikor sábesz van és munkaszüneti nap akkor lesz cserejóváhagyás vagy valami....Felvilágosítottam hogy hétfőn kedden, még a fű sem nő nemhogy az ASUS pöcsöljön a lapokkal. Hát de neki ezt mondták...Ám lehet hogy tényleg annyira lelkiismeretesek, hogy megcsinálják...Nah szo szo megmondta, hogy szerdára biztos lesz valami és majd hív....Persze B.Meg gondoltam. És hogy addigre felém is rendezni kell valahogy. Vagyis kéne aztán, hogy mi lesz belőle azt csak a jósiten tudja.
Áramszünet volt a szitiben és amikor visszajött az áram, kapott egy izmos túláramot és attól ment haza. Szóval akinek ilyen van az lehetőleg vigyázzon rá, ha ilyesmi előfordul a környéken. Hibajeléenség-->Bekapcsolás után elindul a cpu cooler de csak egy picit pörög fel kb 1 mpre leáll 2mp szünet majd z a folyamat ismétlődik, amíg ki nem húzom a konektorból, mertgombbal kikapcsolni nem lehet.
Bocs ha untattam valakit, de tanulságként mondtam el, meg sűrűn írogatok én is ide a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest