Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traky
tag
-
mokus1
addikt
Mennyit megy hajszolva egy E6850 4ghz-et megy?

-
Bagira01
veterán
Hy all. Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek van itt a legtuningosabb e4300-a
(nem magam fényezem, csak érdekel) -
Traky
tag
Sziasztok!
Lenne megint egy kérdésem: van olyan progi, amely kiírja a memóriáknak adott aktuális feszt ?
CpuZ-ben, Everest-ben nem találtam. -
Danken88
csendes tag
Gyors kérdés pls segítsetek:
e6550 vagy e6600?
(lehetőleg ne ár, hanem teljesítmény, megbízhatóság és tuning szempontjából nézzétek a kérdést)
válaszotokat előre is köszönöm

-
Traky
tag
-
mokus1
addikt
Nézegettem teszteket és kb egy E6850.et meg a E6550-et ugyan oda leeht huzni???
Gondolom akkor ha tuningra veszed akkor sokan jobb an megéri a E6550->több sikerélmény és oclsóbb is.Ezt csak én látom igy?
-
DieHard
senior tag
gondoltam fölökök egyet. anno valamelyik lapomon tudtam xp-ről, nagyon könnyü volt. amugy nem fontos, nincs problémám...
Genji: ok -
mokus1
addikt
Az extreme procik miben többek mint a sima duok??Erre soha nem jöttem rá.abban hogy ezek a jobban sikerült chipek?
-
DieHard
senior tag
sziasztok. kérdésem az lenne hogy a gépemet érdemes e húzni? illetve meddig lehet gyári hűtővel, vagy érdemes e rá venni valami komolyabb technikát? köszi
-
Traky
tag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne.
Memóriát Vista alatt mivel illik tesztelni.
Orthos Blend teszt nekem jelenleg össze vissza dobál értékeket.
Előre is köszönöm. -
mokus1
addikt
Mennyi különbség van a házhűtők között egy méretben?sok megéri a felár?
-
McKenny
tag
Csöcs!!!
Az lenne a kérdésem hogy mi az hogy?:
LDT frekvencia? ez vmi szorzós dolog? mit szoroz?
Üdv... -
petya75
tag
-
mokus1
addikt
Asus silent knight jobb hűtő mint a Tx2??
-
varga911
senior tag
válasz
Alex123
üzenetére
Videókártyának nincs FSB-je, az a PCI-E frekvencia, jól tetted hogy 100MHz-re állítottad. Csak az FSB-vel tudsz tuningolni, mert a processzorok nagy része szorzólockos, tehát csak lefelé tudod állítani a szorzót. Kivétel az Extreme Edition procik, de ilyenre nem sokunknak van pénze.
Alapfeszen nem lesz fizikai károsodás, de még gyári Intel hűtővel is adhatsz nyugodtan 1.35V-ot a processzornak. Jobb léghűtőkkel 1.4-1.5V-ig, efölé már víz javallott. A feszültség emelése csak extrém esetben öli le a processzort, inkább a hűtés a probléma, mert magasabb feszültségel több hőt termel a cucc.
-
Remington
őstag
olyan progit mondjatok már nekem ami visszamenőleg mutatja a prci hőfokát mint pl a rivatuner a vga-jét

-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Az alapfeszes tuning nem vágja haza a cuccot?
- Alex -
-
_ak_
addikt
Köszönöm az infokat!

-
_ak_
addikt
válasz
varga911
üzenetére
És lehet tudni, h melyik a jobban sikerült széria és melyik a kevésbé?
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények... -
_ak_
addikt
Gondolom még most is igaz, h a dobozos procik általában jobban tuningolhatók nem? Van esetleg vmi egyéb módja olyan core2 kiválasztásnak ami segíthet tuningban jobb példányok kiválasztásában?
-
PCMESTER
csendes tag
olyan vegyen fel msn re aki E4400tuningba othon van és ismeri a Gigabyte alaplapokat! amdpc@djuice.hu
-
ifsnow!
csendes tag

most melyik szenzor méri a valósat? mondjuk a 9 fok irreálisnak tűnik
-
pschio
őstag
hi all!
mi ezeknek a prociknak a max homerseklete? 2160-asom van. per pill 67 fokig is felkuszik. ez elmegy meg?

mennyi feszt lehet ezeknek adni kulonosebb aggodalom nelkul? most 1,425-ot adok neki.
-
Zájec
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
a hütö polirozott, ( korábban Achi használta) pontosan igy néz ki:[link]
ebben a tesztben szerepel is:[link]egyébként ez a polir miért számit ennyire, hiszen ott a maszlag a proci és
a hütö között.. vagy ha felvan polirozva akkor nem kell paszta?
egyébként tényleg kiváncsi lennék hogy az 1.5v feletti fesznél hogy
birja a hütöd az orthost.. -
-
Genji
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
-
Még nem adtam neki feszt azért kérdeztem hogy menyivel probálkozak...THX

-
Csáó E6600-ost menyi max feszel kináljam meg?Zalmi 9550 van rajta 3ghz fölött már fagy!!!

-
McKenny
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Hogyan szerezté 8800GT ilyen gyorsan vagy még csak odaképzeled?
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Az miért lehet hogy 390-es fsb-ig minden gond nélkül lehet tuningolni a procimat(E6400)az alaplapomban(Giga.N650Sli Ds4)azonban ha mondjuk 395-ös fsb-vel bootolok akkor max 20-percig bírja a rendszer majd kifagy.
Mindennek próbáltam már + feszt adni(proci,déli híd, északi híd ,fsb)de sehogy nem akar sikerülni
.A legújjabb bios van fennt(F7)és külöm hűtöm az északi hidat egy 12 cm-es ventivel max 42-fokos.Semmi ötletem nincs már.Ha valaki tudna esetleg segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv:Nikkel -
FireShadow
senior tag
hali
friss e6750-emet szeretném felpörgetni kicsit de nem szeretnem most vegig olvasni a rengeteg elözmenyt. gyari huto van rajta, most 20-30 fokos. alapfeszen kene tartani, kb 3.2-3.4 köré kéne belőni. de énmég ott vagyok leakadva hogy miert 1333 van a dobozon, miert 333at irnak a leirasokba és miert 200-ként latom ezt a biosba (vagy csak rosszul emlekszem es 333 ott is?) szoval biosba ezt atirom, talán 8as a szorzo, 420 fsb, és akkor megvan a 3.4ghz jol gondolom? tereljetek jo utra ha nem, nemtudok mit kezdeni magammal de ugytünik crysisnak lassu a proci 8800gt mellett, lassitja vagy tudom is én, mind1 de elkél némi tuning az biztos.

-
Misi89
csendes tag
hello nekem van egy Core2Duo e6300 1.86 ghz procim 266-ról 333 fsb-re raktam igy ha nem terhelt a rendszer akkor 2006Mhz ha terhelt akkor 2337Mhz , 1,2 V-re állitottam be amikor Auto-n volt akkor 1,33 ra rakta sztem az sok mert 50 fokos is volt a proci igy max 42fokos
nem fog meghalni a procim? jó ez igy? Kingston DDR2800 ramot 1000Mhz-re nem kéne rakni ugye? most picit több mint 800 -
Mr.Grincs
veterán
Hali, problemémám az hogy 2 giga ram van a gépembe és lassú a gép, de csak akkor, amikor tölti be a képernyő jobb alsó sarkába azt a pár ikont, na hogy ezzel ne legyen gondja kikapcsoltam egy csómót. és csak a vírusírtót kell neki, de ez is kb másfél perc amíg tököl vele, és dolgozik ezerrel a vinyó kb 2 percig iszonyat lassú a gép.
De utánna hasít. Nem lehet hogy esetleg RAM hiba?
2x1GB KINGMAX 800MHZ DDR2...Amikor behozom a logo breakkal a rendszertuljadonságokat akkor 2GB-t ot ír ki, a bootolásnál is, meg az everestbe is, de nemérzem annyinak....HELP me...
Valami memteszt program kéne. Vagy valami ötlet hogy mi bánat van... -
subaruwrc
félisten
Üdv.
fsb 400
pcie 100
dram 800
pcie/cpu spread spectrum disabled
vcore 1.400 bios
vdimm 2.1v 5-5-5-15 (milyen ramjaid vannak?)
vmch 1.25v
fsb termination voltage 1.4v
cpu pll voltage 1.5v
clock over charging mode auto.
cpu/nb voltage reference auto
egyelőre ennyi.ezzel elv mennie kell max kicsit kell utánna állítani.
-
Syz
senior tag
Holah Subaru
Na megvannak az új cuccaim,kellene egy kis help.A procit fel kellene vinni 2,66-ról 3,2-re de hiába olvastam a szájbarágós topicot nem sokat segített
Szóval egy kis tuninglecke kellene mit hol állítsak és mennyire 
-
subaruwrc
félisten
akkor ezzel ezt lezártuk.
futtathatok neked orthost de ugyanakkora hőfokokat produkál.
polírozott a hűtő? milyen ventivel?egyéni kérdés mindenki felé.
mekkora feszt használhatok 24/7ben max amivel nem ölöm meg egy év alatt a procit?.
az amennyit le bírok hűteni nem kielégítő mert 1.6ig bezárólag mindent letudok hűteni.
előre is kössz. -
Alex123
senior tag
Nagyon megköszönném ha valaki lépésről-lépésre leírná péld., hogy hogyan lehet fesz. emelés nélkül egy kicsivel többet kicsikarni a rendszerből, ahol még stabil minden és "nem is árt" neki.
Az alaplap: Gigabyte GA-P31-DS3L alapalap s775
Memóriák: Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2
Proci: E4500- Alex -
-
oettinger01
őstag
az adataimnál lévő confogból nem tudok kicsiholni 3.0ghz-nél többet. nem akarom elhinni, hogy itt a proci vége... 10x300on megy alapfeszen mondjuk de valahogy 300fsb fölé nem tudok menni. tudna valaki segiteni mivel próbálkozzak, hogy leküzdjem ezt a határt vagy tudomásul kell venni, hogy itt a proci vége?
-
Zájec
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
valószinü az volt hogy véletlenül lekapcsolodot az orthos..
megnézed hogy mikor indult, mennyi ideig ment,, és mikor lett lőve a kép..
hazajöttem , nyomtam neki egy ébresztöt,, és véletlenül leált az orthos..ennyi
gondolhatod .. ennyi fesszel orthost nyomni nem piskota a procinak..
sir
-t is rendesen szegény..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nem magam fényezem, csak érdekel)
Gondolom akkor ha tuningra veszed akkor sokan jobb an megéri a E6550->több sikerélmény és oclsóbb is.Ezt csak én látom igy?
ha elakadsz vegyél fel msn-re.