Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
lipi67
üzenetére
Ez most egy 1000 dolláros pályázat melynek keretein belül egy olajfuró platform szerűsségre kell luxus üdüllőt tervezni. Nem ez a munkája, csak együtt járunk edzésre, és ez a hobbija, de múltkor ezzel a képppel nyert egy laptopot (futurisztikus autót kellett tervezni) itt még anno az e2180-anom számolt sokat.
Ennél egy picit kevesebb fesszel is 3200-at bírja, most terhelés alatt 1.304, de 1.29el is vitte, csak egyelőre biztos vagyok, hőfokok jobb oldalt láthatóak.
Igen ide sajnos semmi sem elég, képen láthatod most tart közel 400 frame-nél és kell még ennyi, jelenleg 13perc egyetlen egy kép, itt már 10% is rengeteget számít.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Engem 3,7GHz megállított. Igaz 3,4 meg VID-en meg is volt (1,35).Utána ..szinte csinálhattam vele akármit..
- Nem hiszem, hogy bevállalom akkor. Majd körbenézek, hogy Zájecére, ami itt köröz a PH-n, hogy s ki tette rá, bár félő, hogy nem fogják tudni rá a választ.
sz.j:
(nem akartam ennyire konkrét lenni, de kb ez a lényeg) 
-
sz.j
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Én mindenütt, még 0,928V-on is disable-n használom az LC-t.
Nekem egyértelműen ez vált be.
-
puttputt
őstag
válasz
Hulk24
üzenetére
Nálam disable-n is szépen muzsikál - sőt, 3 fok minuszban, stabilan tartja, nem úgy, mint Auto-n... lehet, tényleg emelgette a feszt "üresjáratban" is feleslegesen, csak nem vettem észre -, de még nem tudom, mit hoz a "játékteszt"
, akkor derül ki a "24/7" esélyes-e, igazán...
Amúgy, ha igen, akkor mondom, én is megyek 1,275-re, meglátjuk meddig lesz stabil...
-
lipi67
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Hát ..igen. Én szeretek ilyet olvasni, mert ennek van értelme! Jó lenne(megköszönném), ha majd az idő múlásával jön a sok értékes tapasztalat-infó, megírnád. Látod, ezért is írtam, hogy megdolgozza az árát. Ilyen melóknál valóban értelmet kap a tuning, s nagyobb (gondolom ismerősödnek fizetős is) melóknál sokat számít az a fránya idő. A q66 és a 2180-as közötti különbség durva, de reális is 1ben. Ilyenkor kicsit szégyellem magam, mert én unalomból (s így nézve értelmetlenül) tuningolgatok ezt-azt, ez azért más. S az is jól kirajzolódik, most nálad, hogy "amire szükség van". Kell a kraft a proci terén, de hogy 10 éves crt, kit érdekel..
(#10593) subaruwrc "pár perc alatt.."
Nekem 2 hónap is kevés volt hozzá... 
Te! Az Xreem gyári bordákat hogy lehet biztonságosan lekapni? 2 csavar az ok, de úgy rá van tapadva, nem merem
. Gondoltam, senkinek se kell,(hirdetem..de minek) ráfabrikálok 2-3 kiló alut és kap egy kis plusz feszt.. -
X Factor
addikt
válasz
lipi67
üzenetére
Ismerősnek dolgozik, gépem darabokban hevert, csak neki kell anim render, ennek örömére mármost megvettem a quadot, de a gép többi részére nem maradt cash, ezért kapott, x1600ot, meg a sufnibol elokapartam egy crt-t. Gondolhatod jelenleg 1 képet 12-13percig csinál, kell 800, mert az anim 32mp lesz, mióta megvan 1 nap azóta megállás nélkül megy, néha megállítottam próbáltam 3.6ra belőni, de nem sikerült, egyelőre így is teljesen megvagyok vele elégedve, brutális mit produkál a 4mag.
Én is emlékszem rád, eleinte nem vettem észre a megváltozott kép miatt;) de a névről egyből eszembe jutott.
Próbakép lőttünk egy render tesztet egy fraktál kockáról elég brutál eredmény lett.
e2180@3.2ghz 233sec
q6600@3.4ghz 90sec -
lipi67
nagyúr
-
X Factor
addikt
válasz
lipi67
üzenetére
Értem én, csak azért egy több napos rendernél az a +400mhz is sokat számít. Egyelőre hagyom így, azt ha lesz időm ráállok és meglátom mire jutok.
Régen e2180-anom volt ott is kb hasonlóan jártam 3.2őt vitte elég keves fesszel, onnan meg a csillagos ég se volt elég neki.
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Alakulsz rendesen.
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.X Factor : sajna a tuning nem lineáris, s bizony, vannak üresjáratok.(hiába a plusz fesz, keveset hoz-vagy semmit- a konyhára).Mérlegelned kell. Megér-e annyi plusz feszt az a párszáz MHz Neked vagy sen.(érezhető-e hétköznapi használat közben teljesítménynövekedés)
Szerintem ..1ik sem áll. felesleges kihajtanod. Finomhangolások..Persze, hogy jó dolog, de csodákra ne számíts. Én mindíg "nyersen-durván" nézem a 24/7-es beállítást, hogy álmából kelve is tudja. Utána ha tudom, finomítok rajta, de a fesz-FSB már marad. -
X Factor
addikt
Sziasztok, meglett a quadom és vegyes az összkép, legnagyobb problémám h. 3.6-on szeretném hajtani, de egyelőre problémákba ütközöm. 8*400-on biosban beállítitott 1.35V-vel, most render alatt kap 1.3at, így megy 30 órája és ezzel teljesen stabil, néha meg-meg állítgattam próbáltam más beállítsokat, de 3.6on még 1.5V-val is megfagyott másfél óra után, innen gondolom h. olyan 1.55V körül már stabil lehet, de már ígyis 90 fokon üzemelt ami sok. Arra lennék kiváncsi , lehet h. ilyen tömérdek plusz fesz kell (0.25V) ahoz a plusz 400mhz-hez vagy a finombeállításokkal kéne variálnom?
1.28-1.29-cel is ment 4-5 órát a render, csak aztán biztosra akartam menni nehogy alvás közben induljon újra a gép, ezért adtam neki némi pluszt.
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Hát... kb. 2 fok minusz, hogy kint van (Disabled), meg eddig nem fagyott a böngésző - beírás közben néha nem tudta követni a gépelési sebességem a monitor
Na, ezt most jól megasszontam
Szerintem "tisztább, szárazabb érzés"...
C1E-vel mi is legyen? Szedjem-é ki?Hulk24 - Eddig Auto-n volt nálam is általában, de semmi komolyabb előnyét nem tapasztaltam, ezek után azt mondhatom, inkább hátrányát...
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Látod-látod!
Energiakütyük nem sok vizet zavarnak, hagyhatod nyugodtan. Én csak validnál,PI-nél lövöm ki, mert szívtam már vele.(Valid ugye mást mutatott,PI meg leheletnyivel később indult max szorzón s borult a terv
)(#10576) Hulk24: Attól függ.
Milyen fesszel,s mennyi megy a procid? (24/7) -
Hulk24
senior tag
vazze!
akkor most az LLC-t mire állítsam?
auton fityeg most... -
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
El sem fogjátok hinni
Bebootolt LLC nélkül is! Ezek szerint, a 2,06-os ramfesz erre is gyógyír tudott lenni.
C1E bent maradjon, v. érdemesebb azt is kivenni a jobb teljesítmény érdekében? - nem lesz neki sok, hogy folyamatosan 4ghz-en lesz járatva?
Haladunk, haladunk!
Nem is olyan rossz ez a lap... fix. 500fsb és felette kicsivel, nem feltétlen "energiakütyü"...
Update-re meg majd akkor visszatérek, ha érkezik egy külső vinyó, arra rögtön pakolok egy XP-t...esetleg vmi. hordozhatót, aztán meglátjuk. -
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Direkt nem vegyítettem 1hsz.-ba, annyira más.
-Ilyen 1xűen nincs, hogy nem Bootol be nélkülük a Win.LLC-t még érteném is, ha a procit "feszhatáron" hajtanád,s ha kikapcsolod, jön a droop, és kevés lesz a szufla, de a takarékos kütyük? Érthetetlen számomra.
- Ha LLC miatt fel is lépne a egy feszugrás, akkor is pont azt a pillanatot elkapni..(majd ha 1,66v körül nyomod és fellép, észre fogod venni
)
- Tegyél egy próbát a server 2003-mal, ott előjönnek e azok a problémák!(nem a boot-os dolgokra gondoltam, de gondolom ezt gondoltad Te is
) -
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Úgy tudtam, hogy erre reagálni fogsz, azt is kb, hogy ezt!
Legalább "beszélgetünk"
Persze, őrültség az 1,6v, én még ezt is elhiszem, igaz, még proci bírja, uolyan hűvös mint előtte, s több fesz se kell neki. Baj 1 szál se. A LLC..Van igazságod, de szeretnék mondani valamit.
Az aranyszabály, és a hozzá jól értő okos emberek (nem gúny, ezt komolyan írom) szerint:
1,4v-nál már baj van.
Feszt auto-n hagyni nem szabad, ramokat is manuálisan illik belőni.
LLC.-nél jöhet egy feszugrás és baj lehet (magasabb fesznél)Na: Első esetre én még példát nem tudok. Eleinte volt 1-2 (szerintem hibás)8200-as, ami meghótt, tudom, erre Te is emlékszel.(figyeltem a munkásságodat ám
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.Feszt direkt néztem auto-n. Semmit nem lőtt be túlzott értékre, korrekt volt minden.
ramok: Ha jól emlékszem, Nálad is lapra vannak bízva a mushkinjaid, és az is korrekt.
Ezekből adódóan a LLC-nál is kicsi a valószínűsége, hogy az elmélet tapasztalattá nője ki magát.(most magam ellen beszéltem). Viszont, hogy használ..az tulzás. S ha egy lapnak a stabilitása ettől függ, az laphiba szerintem.
Te vagy

-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Úgy is van
Fura, mert nem bootol a win, ha nincsenek bekapcsolva, viszont direkt figyeltem, ALT-TAB-oztam komolyabb progik-játékok esetén Everest-re, de nem láttam semmiféle "kóros elváltozást", max visszaesett picit a fesz, de felfelé sosem lépte át a biosban beállított "bűvös határt", igaz, nemigen dolgoztam még meg 1,3 felett...
Most örvendezek az 500fsb-s stabilitásnak (P5Q-s topikban sztorizzuk páran), aztán megyek tovább..., meg lehet, én is csinálok egy ilyen háttértáras trükköt egy XP-nek, hogy tudjak biost downgrade-elni.
A linket köszönöm, már vagy 5-ször letöltöttem, több helyről is, nem a progiban vagy a leírásban a hiba.
Szerintem ez rendszerhülyeség lesz, mert ha elindítom a telepítőt és jönnek a rejtélyes hibaüzenetek, akkor már a 7.0...-es verziókat sem tudom használni, viszont újraindítás után érdekes, megint működnek, szóval ez Vista gubanc.
(Mondjuk, nem véletlenül nem írják oda a gyártói oldalon sem, hogy "Vista" a kompatibilitási fejlécbe...) Annak örülök, hogy legalább az új verziókat visszahoztam, bár erre a "csodára" az Asus EZInstall is képes BIOS alól. -
cellpeti
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Na szia!
Beállítottam,úgy ahogy mondtad,de azt írja,hogy nem jó,mert pirossan villog a szöveg!
Ez nem gond?
-
laragirl83
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
1.6V feszen 45nm-es cpu-t küldeni amúgy is öngyilkosság, ha nem a LLC öli meg akkor a szépen lassú halál degradáció miatt...
Értelmes hobbi OCs szinten (levegős 4ghzes max...) a loadline calibration nem okozhat gondot, mivel ott nem lépi meg az ember azt a feszt aminél káros lehet...
-
subaruwrc
félisten
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Hát.. bocs, de szerintem is csak egy plusz, és rossz valami. Igaz Ilyen 1,3v -os feszeknél nem lehet baj belőle,de, hogy használ..Ahol ez használ, ott...szar a lap.
Ha én valós 1,6v felett ráengedném..vehetnék új procit,s nem látnék soha [ilyen validot] (nem a valid -on van a hangsúly, nem arra értettem, hanem arra ,ma du. melegben valós 1,66-on simán hajtom tiltott kütyüvel, de ha engedélyezem, 1,3v alatt teszem csak, s az is véletlen..
puttputt: Ott fura, misztikus dolgok történnek, de ezt már beszéltük. Asszem nálad az energiakütyükre is szükség volt a stabilitáshoz, igaz? -
Tails111
aktív tag
válasz
puttputt
üzenetére
Azt hiszem a x64 vista lesz a ludas ha jól emlékszem. Sajnos már nekem is kellett visszarakni régebbi biost. Nem emlékszem pontosan már több mint egy éve volt de én egy külső tároló HDD re raktam XP és onnan csináltam meg.
V.6.10.01 ez biztos hogy jó de van más verzió is azthiszem.
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Nem szeretnék ezen vitatkozni, mert mint már előbb is írtam, "... mindeki úgy csinálja ahogy jónak látja", de én, és vélhetően még egy páran, maradok/maradnak a jól bevált LC disable mellett.
Például neki is bevált, nem véletlenül ajálja.
-
puttputt
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére
Ez így mind OK, de inkább bebootoltatom a vindózt, mintsem LoadLine-ki..., nemde?
Egyszerűen nem tudom rávenni arra, hogy anélkül elinduljon a rendszer. -
puttputt
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére
Igazolom. Nálam 500fsb mellett is muszáj ON-on lennie, másként még nincs boot.
Azt nem állítom, hogy jót tesz neki... -
laragirl83
őstag
-
sz.j
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
"...Loadline calibration enabled..."
Nem szeretnék beleszólni, de nekem mások a tapasztalataim (de másoknak is), ha minél jobb eredményt szeretnék elérni, akkor LC-t szigorúan disable-re kell állítanom.
De természetesen mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja.

-
laragirl83
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Ááá nem szabad AUTO-n hagyni semmit.... megölöd a gépet.
Tedd MANUAL-ra:
DDR overvoltage +0.2
PCI-E normal maradhat
FSB overvoltage normal vagy ha kell akkor +0.1 max...
MCH overvoltage +0.1
Loadline calibration enabled
CPU voltage 1.3500-1.400V-ig léghűtéssel (ezt ki kell tesztelni...) De az az ~1.5xxV qrvaaa sok!!!! -
cellpeti
nagyúr
ezen mit változtassak?
-
cellpeti
nagyúr
Ezek a beállítások nem tetszenek a masinának!

-
puttputt
őstag
válasz
Hulk24
üzenetére
Köszi
Most tényleg jónak tűnik, úgy néz ki, sikerült rátalálnod az ideális ramfeszre - én inkább lejjebb kororásztam, 1,8-2,0 környékén, sikertelenül...
(Még azért lesz keményebb játékteszt ám!
/Amolyan "magam szabta high FTT-s"/)
Amúgy, droopolt 1,20-on is végigment a Memteszt (általában kifagy, ha kevés a fesz)...
Nekem 2002mod bios van fent, ha gondolod, küldök linket... jobb, mint a gyári, az tuti. -
puttputt
őstag
Nah... következőkre jutottam:
525fsb (7.5*)-vel bebootol, de hibásan, úgy tűnik. Daemon Tools-szal gondja volt, aztán nem akartak bennmaradni a progik a memóriában, majd újraindításnál C-s (vinyó-hiba) BSOD, szal. nem igazi megoldás, s a Memtest szerint is csak kb. max 100mb/sec. a gyorsulás az 500fsb-hez képest, ami nudli a szenvedést nézve, meg észre sem vehető a különbség.
Most 500fsb-n tényleg bevált Hulk24 - elismerés! - ötlete, nem fagyott ki semmi, a ramok feszültsége úgy tűnik, rendbejött, tényleg... már csak a feszt kéne lejjebb tornásznom, mert azért megvan így az 5 fokos melegedés...
Az igazat megvallva, így sem egetverő a diff. (445-500fsb; 9*-ről 8*szorzó), de legalább fixen 9000 és 10000 felett mér a Memtest, ami azért jó - bár ismétlem, szemmel és emberi érzékszervekkel nem észrevehető.
-
kriszbon
őstag
-
puttputt
őstag
válasz
Hulk24
üzenetére
Hali!
Köszi a hírt és a jelentkezést!
Így van, én pl. komoly alkalmazás, játék alatt kaptam állandóan-legtöbbször 0x0000010E hibát kb. 1-3 perc után, ami bár videómemóriára utal, de elképzelhető, hogy inkább ramfesz.
Megpróbálom így, mert a procinál én is elértem ezt a bizonyos "lélekhatárt", tehát amiatt már nem fagyott a rendszer progi közben sem (kb. 1,27 volt adva a procinak nálam is...), viszont a ramokkal nem tudtam mit kezdeni. Az látszott, hogy 1,8 kevés neki azon a szinten már, viszont 2,1 meg sok.
Várom a továbbiakat!
Milyen BIOS van fent nálad? -
kriszbon
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
zoo8800 leírta, hogy variálni kell a szorzóval, és az fsb-vel úgy hogy meglegyen a 3Ghz, és 1066-on menjen a ram. Emeled az fsb-t amennyire te akarod(közben látod hogy változik a ram sebesség) ha az fsb-vel nem érted el a 3Ghz-et akkor állítasz a szorzón. mikor ez megvan látod hogy mennyin menne így a ram, ha nincs meg az 1066 akkor átállítod 2.66-ra, ha úgy meg sok, akkor visszább veszed az fsb-t, hogy 1066 legyen a ram, így a procid megínt nem 3-on megy ezért jön a szorzó állítás ismét! Ha valamiben tévednék akkor bocs, de ezt neked kell összevariálnod, mert te látod hogy mi mennyit változik, ha állítod

-
válasz
Zoli1222
üzenetére
egyébként sztem elég erős a DQ6 ahhoz hogy ne adj neki annyi feszt.
sztem próblád kisebb fesszel is.
400 FSB meg sem kottyan a deszkának.
lehet csak normálra kell állitanod a feszeket és csak a VCore-t emeld.sztem a procinak is tudnia kell ezt a frekit könnyedén 1.4v-al.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Tuningolni akarom a procimat(Q6600), P35-DQ6 lapban.
AZ MCH-nak +0,2V-ot
ramnak +0,2V-ot
CPU fesznek 1,4V-ot adtam, de így se akar menni 8x400-on.
Igaz, h csak az egyik 4es tápcsati van bedugva. Lehet, h ez a baj? -
Ruckus
tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Az a vga van jelenleg is. Kíváncsi vagyok, igen.

Ha gyorsabb a proci és még stabil is, sztem az nem hátrány.
Tudom, hogy a vga a leggyengébb láncszem.
Recesszió van, egy darabig marad is sztem.
Próbáltam a 8*500 as variációt, ramnak adtam 2.1 V-ot, procinak 1.35-öt, memória 5-5-5-18 -on, be sem bootolt a gép.
Visszatettem 9 re a szorzót és 10- el emeltem még az fsb-t 420 ra, most bebootolt, de még nem teszteltem. Minden auto-n van cak a ramnak adtam 2.1-et, illetve a pcie frekit fixáltam 100-ra.
Eddig nem fagyott.
Core temppel mérem a melegedést, a magok 49-51 fokosak.Várom a javaslatokat!
THX
-
Ruckus
tag
Cső!
Asus P5Kc lapban van egy E8400-as procim. 4*1 GB 800-as Kingmax rammal fűszerezve.
Hyper TX2-es hűtővel. Raidmax Sagitta házban. Elég jó szellőzés mellett.
Azt tudom, hogy 3,6 GHz -et visz simán a proci, csak fsb emeléssel. Ezzel nem is volt gond, simán vitte. Szeretném feljebb tornászni a teljesítményt, de tanácsokat elfogadnék, hogyan is induljak neki. Ha kell fotókat tudok linkelni, hogy most milyen beállításokkal megy. Most 9*410 -e fut 3700 MHz-en, Prime 95 teszttel 1.5 órát futott stabilnak mondható.Mennyit kellen még bírnia a procinak?
Köszi a segítséget előre is.
-
Hulk24
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
szia/sziasztok
puttputt emlékszel a múltkor írtam ide a topicba, hogy 8x500 alatt egy idő után lefagy a gép...
nah rájöttem mi a gond!
a procit 1.28000v-ra állítottam a ramokat meg 2.00V-ról 2.06v-ra lőttem be a BIOSba! Azóta semmi gond, majd póbálom finomítani a beállításokat és, akkor hátha lentébb tudom vinni a CPU feszt egy kicsit! -
zoo8800
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
bios: nem hiszem...
CPU host clock control enabled
PCI express freq 100
System memory multiplier legkisebb
System voltage control manual
CPU Voltage control 1,4-1,45Vés innentől variálhatsz az FSBvel és a szorzóval (CPU clock ratio)

ha belőtted a procit, variálhatsz a RAMmal is
-
Vagtam
tag
Sziasztok Mindenki!
C0-ás E8400 léghűtéssel milyen max FSB-re lehet képes

-
zoo8800
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
procifeszt NEM hagyunk auto-n
legyen pl. fix 1,4V, kicsi + fesz az északi hídnak, az FSB-t pedig feltolod 500-ra, proc szorzó 6, RAMot visszaosztod 1:1-re (1000MHz, CL5ben)vagy próba 7es szorzóval, 430 FSB-n. Itt is a legkisebb RAM szorzót használd, ráérsz azzal babrálni

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van nekem egy P35-DS3P F12b(próbálom vissza tenni a F11est)lapom és E6320,plusz 1066 Corsair Dominatorom 2GB.
Fel szeretném tolni 1.86ról 3Ghz-re a procit.
Tuti,hogy mennie kell.Vagyis a 965P-DS4,2GB Geil Value rammal ment.
Tudna valaki segíteni,hogy mit és hol állítsak,mert próbáltam azokat a beállításokat,mint az előző lapon,de nem mentek. Főleg a ramok időzítései érdekelnének!
-
laragirl83
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
Számít, akár néhány fokot is, a hiánya pedig...
Viccet félretéve, van különbség paszta és paszta között, de általában ha veszel egy hűtőt ami nem a gyári pl. akkor ami azon van eleve (mondjuk AC hűtőkön MX1 és MX2 paszta) azt érdemes használni, mert biztos jobb, mint a noname fehér trutyi. -
puttputt
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Miccsoda "Atom"!
Még mindig nem állok sehol az Asus Update ügyében.
Odáig eljutottam, hogy az új verziók közül egyet felengedett (persze ezeken nincs downgrade), de ennyi erővel Asus EzInstall lap-biosból.
A 6.0.1.-es (állítólag ez tudja a downgrade-et) pedig nem akar felmenni.zoo: - Továbbra sem off, mert a mostani bios -hiába moddolt- eléggé hátráltat tuning-ügyben...
-
atenza
senior tag
Kössz az ötleteket, meglátjuk mi lesz ha visszaviszem...
-
atenza
senior tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Nem, update közben nem volt semmi hiba, már előtte is rossz volt, azért updateltem hátha megjavul...
Az a baj h nem tudom kipróbálni h az alaplap a rossz vagy a proci, és már majdnem egy éve megvan a gép, de mivel nem az enyém így én nem is figyeltem nagyon h jól működik-e, és nem emlékszem h az összeszerelés után ( újonnan vett ) alapbeállítás betöltésekor is 1,2Ghz-n ment-e vagy sem... Olyan volt h mivel elég tréé az intel gyári hűtője, nem volt rendesen felszerelve és ez miatt kikapcsolta a gépet, de ettől nem mehetett tönkre mert a védőmechanizmus időben közbelépett. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem akartam ennyire konkrét lenni, de kb ez a lényeg) 

, akkor derül ki a "24/7" esélyes-e, igazán...

. Gondoltam, senkinek se kell,(hirdetem..de minek) ráfabrikálok 2-3 kiló alut és kap egy kis plusz feszt..
meglesem!
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.