Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Hát ..igen. Én szeretek ilyet olvasni, mert ennek van értelme! Jó lenne(megköszönném), ha majd az idő múlásával jön a sok értékes tapasztalat-infó, megírnád. Látod, ezért is írtam, hogy megdolgozza az árát. Ilyen melóknál valóban értelmet kap a tuning, s nagyobb (gondolom ismerősödnek fizetős is) melóknál sokat számít az a fránya idő. A q66 és a 2180-as közötti különbség durva, de reális is 1ben. Ilyenkor kicsit szégyellem magam, mert én unalomból (s így nézve értelmetlenül) tuningolgatok ezt-azt, ez azért más. S az is jól kirajzolódik, most nálad, hogy "amire szükség van". Kell a kraft a proci terén, de hogy 10 éves crt, kit érdekel..
(#10593) subaruwrc "pár perc alatt.."
Nekem 2 hónap is kevés volt hozzá... 
Te! Az Xreem gyári bordákat hogy lehet biztonságosan lekapni? 2 csavar az ok, de úgy rá van tapadva, nem merem
. Gondoltam, senkinek se kell,(hirdetem..de minek) ráfabrikálok 2-3 kiló alut és kap egy kis plusz feszt..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem 2 hónap is kevés volt hozzá... 
. Gondoltam, senkinek se kell,(hirdetem..de minek) ráfabrikálok 2-3 kiló alut és kap egy kis plusz feszt..