Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruckus
tag
Hali!
Van egy kis gond. Prime 95 folyamatosan húzza minden indulás után a gépemet, de nem látom futni a progit, a feladatkezelőben sem látszik, csak a vista energiagazdálkodás kijelzésénél mutatja.
Mit csináljak vele ? -
Ruckus
tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Hali! Próbáltam 8x450-en, de nem bootol be a vista. 1,325V a CPU fesz és 1,4 a NB
a pci e 100-ra van állítva, máshoz nem nyúltam. Nem tudom min kellene állítani, hogy úgy is menjen (8-8-8-15 ram beállítással). Lehet, hogy a Kingmax ramok nem bírják? (2x1 GB 800)Próbáltam 8x500-on is, de úgy már a rendszer tesztelésnél kifagyott a fekete képernyő.Kiírta a 4001 MHz-et és csett.
Várom a tanácsokat.
THX
-
Ruckus
tag
Hali!
Jelenleg 3.6 GHz-en fut a proci (e8400), fsb-t emeltem 400-ra, 9-es szorzóval, adtam egy kis feszt a cpu nak és a ramoknak. Futtattam intel burn test nevű progit, semmi gond nem volt vele, estig ment a gép, igaz csak alapjáraton(letöltések) nem volt fagyás. A pontos értékeket majd leírom, ha rebootolok egyet.
, fejből nem megy.Utána újra várom a segítséget, hogyan tovább a stabilitás talaján.
Előre is köszi mindenkinek.
Nem melegedik !!!
Alapjáraton:
Real Temp: 32 , 29 fok
Core Temp: 37 , 35 fok
Stalker alatt : +5fok -
Balee22
csendes tag
Helló,
Ma tuningoltam a procim: E8500, most jelenleg 450*8-on van, memória: 1080-on.
Az alaplapon minden feszültséget autón hagytam és ezeket irja ki az EasyTune2:PLL: 1.5 - 1.75
Termation: 1.2 - 1.5
Reference az default 0.76
CPU VCore: 1.25 - 1.4MCH Core: 1.1 - 1.3
A CPU-Z szerint a proci 1.323V-on megy.
A kérdésem az lenne, hogy ezek optimális feszültségek, vagy a tuninghoz mérten magasak? Ha magasak akkor melyiket kéne lejjebb állítanom? -
Karesz87
csendes tag
hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kezdő tuningos vagyok, e4500 proci és gigabyte p35 ds3 alaplapom van. Fesz emelés nélkül szeretném egy picit felhúzni, de az fsb minimális emelése után is újraindul és visszaállítja az alap 200ra.
Köszi
Karesz -
fsb1000
nagyúr
Üdv ismét!
Egy új eredmény léggel:E5200 2,5 @ 4.0 Ghz (valid) 400x10
E5200 2,5 @ 3.75 Ghz (primestabil) 300x12,5
Vid: 1.22V
A magok max. 70°C-ig mentek fel.Ha viszakapom a vizes/peltieres hűtésem talán lesz 4G primestabil is.
Esetleg nincs valakinek kisebb VID-del E5200-asa egy teszt erejéig?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Sikerült

-
Ruckus
tag
Örülök, hogy valaki jelentkezett.

Talán valami elindul....
Köszi a linket tanulmányozni fogom.Várom a további tapasztalatokat, és működő stabil beállításokat.
THX

-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Tegnap raktam össze a gépem, E6750, és 425FSP-vel (3,4ghz)ment egész este, játszottam is.most reggel, viszont az alap órajel 800mhz, és hiába állítgatom a biost nem veszi be az állításokat. Próbáltam már Clear cmost is de nem segített!

Mi a problem??
Segítsetek.
-
laragirl83
őstag
Mert 0.5-ös szprzóval csak a gond van, nem éri meg a vesződséget...
Amúgy meg írta is, nem akar nagyon nyomulni, csak stocknál gyorsabb legyen.
500as FSB pedig ma már alap amúgy szinte, nekem eddig az összes wolfdalem vitte, még a 8200as is... vagyis a 4GHz is gyakorlatilag garantált lenne, főleg 8500-al, és talán még 1.3V-on vagy az alatt is képes lenne rá, de ott már tesztelgetni kéne rendesen, meg ram is közbeszólhat főleg 2*2gb, necces...
Bőven jó amúgy is 3.6GHz ma mindenre, legyen játék vagy app...!
-
Ruckus
tag
Hali!
Az én kérdésemre nem tud vagy nem akar senki válaszolni?Pedig bíztam benne, hogy itt segítőkész emberek lesznek a hozzászólások alapján.
EnnyiKöszi
Azért jó lenne, ha valaki jelentkezne, aki rutinosabb nálam.
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Akkor már miért nem 9,5*400? Annyira nem jó az a feles szorzó tuningnál? Másnak meg mégis 7,5-es szorzón megy az 500 feletti fsb. Vagy ez a dolog csak egy etalon bevett szokás, és tisztelet a kivételnek?
-
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Nehogy ne bírja már el a 9-es szorzóval a 400-as FSB-t az E8500. 40MHz tuningnak marhára nincs sok értelme (okés, magasabb FSB), de minimum 3,6-ot hadd menjen.

-
Balee22
csendes tag
Sziasztok,
Valaki segítsen PLS, a gépem:
Gigabyte EP45-DS3R
Core2Duo E8500
Geil Ultra DDR2 2*2Gb 1066Ha valakinek ilyen konfigja van segíthetne nekem, hogy mit hogyan állítsak be a lehető legjobb teljesítményhez. (nem akarom szarráhúzni a gépet, csak a gyárinál gyorsabb legyen
) Előre is köszönöm. -
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Változott a választási lehetőség: P45 DS3 vagy P45 DS3P vagy P35 DS4.
Szeretnék elérni egy jó 500fsb fölötti értéket 24/7-re! -
fütyőke
csendes tag
Sziasztok!
először járok itt és sok jot olvastam, hallottam erről a fórumról!a segítségeteket szeretném kérni abban,hogy az alábbi konfigból mit lehetne kihozni és hogyan is fogjak neki.A biosban még csak-csak eligazodok,de a hozzá nem értésemmel nem akarok kárt tenni benne.
Ime a gépem: gigabyte p31ds3l alaplap
c2d e8400 proci
2x2GB zeppelin 800MHz ddr2 ram
Gb.NX96T512H 9600gt videokari
500GB Samsung vinyo
400W táp+ vista 32bit op.rendszerElőre is köszi mindenkinek az építő hozzászólást
-
Ruckus
tag
Sziasztok!
Először járok itt.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi tuningot lehetne kicsikarni a gépemből. Leírom a felépítését:
deszka: Asus P5K-C, proci intel E8400 C2D, 2 x 1GB Kingmax ram 800MHz
Vid.kari:Gigabyte 8600 GT 256MB DDR3, 550W-os táp, Cooler Master Hyper TX2 procihűtőAbszolút kezdő vagyok tuning téren, várom a lehetőségeket. Jó lenne egy link, ahol le van írva a tuningolás alapfokon, hogy képbe legyek. MSN-en, vagy Skype on is várom a segítőkész kollégákat.
THX
-
Mankó
veterán
Adjatok nekem egy gyors választ!
P35 DS4 vagy P45 DS3 10k körül lenne mindkettőre a felár. -
maci74
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni: nemrég vettem 1 E8400 procit.a meglévő gigabyte P31DS3-L alaplapomba raktam 2x2GB 800 Ram ill.GF9600GT videokari társaságába.a gondom az lenne h. 3,6GHz en/9*400/ a képernyőm pillanatra elsötétül,majd ujraindul 1 hibaüzenet társaságában miszerint a videókari illesztőprogramja nem válaszolt,majd ujraindult.Probáltam fixálni a pci-e fsb-t is de akkor is ugyanez a gond.Mi lehet a hiba?Ha tudtok segítsetek,előre is köszi -
katt777
félisten
Mint írtam (laragirl-nek) (E)P35-DS3-ról.
Proci visz 9x450-et, RAM-ok 1154-et, de a legjobb tuning a 3.8GHz 1127MHz-es RAM-okkal. Szeretem, ha a rendszer teljesítménye maximális, nem egy-egy részéé.
Egyébként 1.587(0.86V)-3.3GHz(@1.14V)-en hajtom, ahogy az igénybevétel kívánja, szóval ált. celeronizálva takarékoskodom, ha dolgozom, játékra meg ott a nafta (EPU6
). Nem kell több a VGA alá még DX10-ben sem (tesztek a honlapomon, ill. logouton is néhány). Epuval spec több tuningot is lehet adni neki aut, miközben megmarad a csökkentett 2D-mód, de fölösleges. De nézd csak meg a honlapomon a Tesztek-et, vagy a logout-omat. -
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Sztem 10k-t kellene ráfizetnem, s úgy gondolom, akkor már P35 DS4.
Sajnos mindenképpen kell a lapcsere, mert úgy tünik fsb korlátos a lap.
-
laragirl83
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Nem, de erre való az internet....

Mondjuk kérdés mennyiben ússza meg a cserét, de nem hiszem hogy 1:1ben menne, ráfizetni meg SZVSZ nem éri meg.
PCI-E2.0, nabumm, jelenlegi VGAk mennek nélküle is, ez maaajd csak később lehet szempont. Ez majd akkor jön jól ha SLIGTX280X2ők mennek majd
ICH10 vs 9... sebesség szempontjából elhanyagolható a különbség.
Lényeg, VÁLATNI p35 ds3-ról P45 ds3-ra nem éri meg, hacsak nem 1-2 ezer Ftból kijön a csere.Persze, ha 0ról indulunk és ősrégi gép helyére vásárolunk, akkor nyílván P45 jobb választás!
-
katt777
félisten
válasz
laragirl83
üzenetére
Ha csak nem nézzük a plusz szolgáltatásokat, a kisebb melegedést, és a jobb tuningolhatóságot, no meg persze az ezért kifizetni szükséges pénzkülönbséget. Nekem megérte P5Q-ra váltanom 6k-ért, mert az ráadásul szépen jön is vissza a villanyszámlában.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Miért próbáltad?
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Na ezzel én is így vagyok, inkább a DS4 lenne a megoldás.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kornel8585
üzenetére
Monjuk első körben onnan, hogy kitöltöd a "cuccok" részt az adatlapodon, és elárulod, hogy mi van a gépben. De ha titoktartási fogadalmat esküdtél, akkor megkeresed a lapod gyártójának honlapján a lapodat, és megnézed.
-
kornel8585
tag
sziasztok.van e4500as procim(65nm).Most vettem egy e7300(45nm).és nem indul be a gép?honnan tudom h a lapba jóe a 45nmes proci?előre is köszi
-
katt777
félisten
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nálam meg ugyanilyen olcsó 1154-et is visznek. 1200-at tud a lapom, szóval azért aztán totál értelmetlen drága RAM-okat venni. Max. esetleg egy jó időzítés miatt, de amennyivel az olyanok drágábbak, már vehet az ember jóval komolyabb procit. Ezért vsz. sosem lesz tuningram-om. Arról nem is szólva, hogy a Dominator-ok képtelenek voltak pl. stabilan menni EP35-DS3-ban.
Mankó: Nálam is 4db 1GB-os Kingmax megy, a Dom.-ok pedig 2GB-os modulok voltak (2 db).
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Vid: 1.1000V Kíváncsi leszek mit megy.
-
Mankó
veterán
Mond valakinek ez az FPO valamit? Q820A821
-
Hunter2
addikt
Léteziki olyan pin mod amivel alap 400-as FSB-re lehet drótozni a procit?
-
Mankó
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Viszont az a CSX "csak" 800as, s 2gb-s modul esetén nem biztos, hogy vinni fogja azt az 1000+-t.
A jól megyet meg arra írtam, hogy valakinek egyszerűen nem megy együtt a 4, max 800on. Ahhoz képest viszont egész jó az a +40Mhz. -
Mankó
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Majd ha tuningolsz 2gb-os modulokat, vagy 4*1Gb-ot együtt akkor megváltozik a véleményed.
2*1Gb esetén persze mások ezek a felállások. Mentek ezek 1200at is, csak sokat kellett volna sz@rakodni a beállításokkal. De ment. S ha belegondolunk, hogy db-ja 4ezer alatt van, akkor ezek igen is szép eredmények. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Miért kell egyfolytában belémkötni és mellébeszélni?

Ki beszélt itt ár/érték arányról? Kolléga nincs megelégedve, hogy a drágábban vásárolt ramjai helyett ezt kapta. Erre jött a válasz, hogy mi a baja, mert jól mennek. Mi megy jól a +40Mhz-en. Ez jóó? Gratula hogy viszi a gyári órajelet!
Ettől engedtessék meg már, hogy nem esik hanyatt.És akkor mégegyszer leírom, így talán érthetőbb lesz:
Lehet, hogy ár/érték arányban nagyon jó. De a +40Mhz-es tuningeredmény azért messze van a "jól megy"-tól. Éééééérted? Köszönjük MSE!Egyébként igazad van. Valóban ennyiért nem kapni olyan ramot, ami viszi az 1000-et. Viszont +64 Ft-ért már kapni CSX-et (8064 Ft a 2GB KIT). Ez komoly beruházás tényleg... Ilylenkor kapok dührohamot, amikor valaki pár száz forinton veri a nyálát,és ezért képes belémkötni. Mert 2GB kit esetén kb. +100-500 Ft-ért már több gyártótól is válogathatunk.
-
MZsoltee
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem az a lényeg mi van ráírva hanem hogy mennyibe kerül. Kit érdekel amarketing, az a lényeg hogy 1000+on megy és ennyiért nincs mégegy memória ami ez tudná, enniy
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nem is erről van szó. Lehet én vagyok a naiv de egy olyan ramra, amire az van ráírva, hogy 1066, elvárható, hogy menjen 1000+Mhz-t. Az meg, hogy egy 1066-os ram megy 1100-at, erős túlzással sem nevezehtő "jól megynek"-nek.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy Egy E8500-ös, ami viszi a 3,2-t, jól húzható, mert viszi a 3,2-t. Hiszen nem az a lényeg, hogy 2 Ghz-es a proci, és az viszi a 3,2-t, vagy egy 3,0 Ghz-es viszi a 3,2-t, mert a lényeg, hogy megavan a 3,2? Attól, hogy az eredmény jó, mert megvan a 3,2, attól még nem szép eredmény egy 3,0Ghz-es procitól.
Így egy 800-s ramtól szép eredmény az 1100, de egy 1066-ostól szerontem nem nagy durranás, és +40Mhz-es tuninggal kijelenteni, hogy "jól mennek", szerintem elég gyenge érv...De lehet én gondolom rosszul. Itt szó sem volt az ár/érték arányról, csak a "jól mennek"-et tartottam túlzásnak...
-
tocsek18
senior tag
ups sry
thx az útbaigazítást 
-
tocsek18
senior tag
hali, e8500 procihoz milyen coolert vegyek, hogy ha 4ghz-re szeretném húzni?
-
MZsoltee
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem az a lényeg hogy 800as vagy 1066 hanem hogy 1GBot megkapsz 4kért vagy az alatt és stabilan mennek 1000+mhzen.
-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A csere-ramokat nem teszteltem, lehet egy próbát megér!

-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A memória téma elég zűrös, egy kedves PH-s félisten b.szik gariztatni a ramjaimat (tönkrement 2x1GB/1066 Goodram Pro) és csereramként (amíg a gariztatás folyik) kaptam 2x1GB/1066-os kingmaxot, ami 1,9V BIOS, ~1,85V valós feszen megy, azaz messze nincs túlfeszelve, sőt.....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Még az sem probléma. Nem tudom pontosan a hiba okát. Ez volt a szitu:
Proci teszt 3,6-on (7,5x480), 24 óra Small test, proci hiba nélkül lefutott, memók alapon 1333-on. (A lapomba úgy állítom be a memót, ahogy akarom)
Amint megemeltem a memót 1800 fölé, szétesett a win, sose kelt életre töbebet. Még ez sem lett volna baj, mert megelégedtem volna az 1800-al is, de sajna itt is csak bootolt a win, de rendszeresen fagyott, memtest hibázott.
Hirtelen megfontolásból visszavettem az FSB-t 450-re, és felnyomtam a memót 2000-re. És láss csodát, azóta stabil. Prime blend hiba nélkül megy, memtest 15 órát fut hiba nélkül. Nem értem az összefüggést igazából, mert megpróbáltam lentebb venni a memót 1800-ra, de úgy ugyan úgy szétesik. Tehát most így 9:20 arányban ketyeg az FSB:Memó, és hibátlanul működik, de amint megváltozik az arány, már nem megy. Úgyhogy így használom. Igazából 3375Mhz-en ketyeg a proci, ez is bőven elég. Lenne, ha nem lenne ez a nem indulós probléma.
Én mindenféleképp megpróbálnám nálad a szinkront, mert lehet ott a bibi...illetve írták, hogy lehetséges ilyenkor, hogy a memó túl van feszelve. Próbáltad már alapfesszel így használni a memót?
-
Mankó
veterán
Holnap jön a 8500am, mennyire sanszos, hogy eltudok érni 1.3V alatt egy kis szorzós 550es FSB-t? Még ha nem is E0-ás akkor is lehetséges?
Lap Giga P35-DS3.
Ramok bírnák 1100on, mivel most is 1104-en mennek.
Köszi -
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A ram:fsb arányra gondolsz mint hiba okára? Tehát pl. az aszinkron mód lehet a bűnös? (cpu: 9*400=3,6GHz, ramok: 400*2,5=1000Mhz).
-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem hasonló problémám van: az első gépindítások átlag fele sikertelen, a windows desktop megjelenik de a start menü, stb nem és így, lefagyva marad a rendszer. Csak reset segít, de utána minden simán megy.

-
TazLeacher
nagyúr
Lenne egy kérdésem:
-Proci 8 óra prime blend stabil.
-Memó 15 óra Memtest86+ stabil.Viszont véletlenszerűen előfordul, ha bekapcsolom vagy újraindítom a gépet, hogy felpörög minden, de a proci nem csippan, és se kép, se hang. Se semmi. Az esetek 90%-ában megnyomom a resetet, "újraindul", és akkor már bootol, a maradék 10%-ban ez nem segít, ilyenkor kikapcsolom a gépet, bekapcsolom, és már megy is a boot. Véletlenszerűen fordul elő, nem tudom semmihez kötni.
Mitől lehet?
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
LinX 42 percet ment hiba nélkül. Jó kis progi, nálam +5fokot nyomott a Prime-hoz képest.
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Small FFT ment másfél órát, utána blend több mint 10 órát hiba nélkül. Mondtam is, hogy most már ok, erre játék kidobott 5 perc alatt. De csak win-ig, azért ez elég furcsa nem?
8*460on meg semmi gond, pedig ott is kap ugyanennyi feszt a proci, MCH, ram ugyanazon a feszen.
Holnap jön a Corsair vx450es, ha azzal is szüttyög, akkor tényleg X aktás.mod.: VGA nincs húzva, sosem volt.
-
Mankó
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Orthos + Prime95 együtt ment másfél 2 órát hiba nélkül. Ez már elég figyelemre méltó nem?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére

És a hőfokokkal mi a pálya?

Köszi a segítséget!

-
laragirl83
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
A LinX-et elméletileg elég 2-3 órát is nyomni, ha addig nem hibázik CPU akkor utána sem fog.
De mint írtam ez CSAK A CPU-t terheli.Ezután jöhet Prime95 BLEND! teszt! 12+ óra...
Na ezek után már mondhatod stabil a gép, persze VGA OC még bekavarhat de azt artifactolásból ki lehet szűrni...
-
laragirl83
őstag
Attól fögg, P95-el mit teszteltél? Small FFT's? Az csak CPU... attól még game alatt MCH és RAM befoshat...
Blend test kell, az terheli MCH-t is, ergó RAM-ot is.
De még mindig VGA élkül megy a téma.
Játék alatt egyszerre kapnak terhelést a dolgok, lehet attól válik instabillá, táp nem bírja stb...
Szóval ennyi
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Miért? Nálam az az alap. Nem piszkáltam így használom....
-
Mankó
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Akkor arra adj nekem választ, hogy nekem ment 12+ Prime stabilan a gép, de a játék meg 2 perc alatt kidobott azon a frekin. Hol van akkor a bibi?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére
A Prime95-el kell 12+ órát tesztelni?
Vagy bármelyik jó? (Orthos, Linx)
A Linx jobban izzasztja a gépet azt vettem észre.
Az E6420-as procim 65 fokon mozog, lehet ez így 12+ óráig?
Most lett egy E6750-es procim, ennek mennyi lehet terhelés nélkül és alatt a hőfok??

Köszi a segítséget.

-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nincs mit ezen kezdeni, overéktől kezde westlake-ig mindenki megondja, 12+ óra KELL a stabilitáshoz, hogy rá lehessen mondani, ez alatt max. csak jó eséllyel stabil, lehet mondani.
De kb. 6 milliószor ki lett ez tárgyalva, nem csak itt, hwsw-n is, meg XS-en is, mindnehol ez a megszokott, 12+.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Ne kezdjük már megint....

-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Azért tudjuk, ha biztosra akar menni az ember nem árt 12+ óra tesztelés Prime95-el...
Értek már engem meglepetések 5-6 óra nyúzás után is
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
oké, köszi!

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Ha rendesen ki van tesztelve akkor nem. Futass Prime95 smallFFT, és blend tesztet 2-2,5h keresztül. Ha bírja akkor stabil.
De ha valami gond van a stabilitással úgyis ki fog vágni kék halállal, fagyás, vagy bármi egyéb anomália kíséretében. Sokan használják 500fsb környékén a gépet.
Én is... -
Sziszifeca
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
köszi

De az nembaj, vagy nem tesz kárt ha overlock: 69% ???

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
7x450...
Minnél magasabb az FSB annál jobb a géped össz. teljesítménye. Sokat dob +50fsb. Érezhetően dinamikusabb lesz a géped. -
Sziszifeca
őstag
Halihó srácok!
Most a gépemet hogy üzemeltessem?? :
E6420-as procim van.7x450 @3.2GHZ vagy
8x400 @3.2GHZ???
Melyik a jobb?
Van jelentősége?
-
laragirl83
őstag
-
dokee78
félisten
Ez a Linx tesztprogi is szol ha hiba van?
Hogyan kell használni és jobb mint a Prime? -
dokee78
félisten
Melyik jobb beállítás RAM-nál?
Command Rate 1T vagy 2T?A MemSet végleg tárolja a beállításokat vagy csak a következő újraindításig?
-
Mankó
veterán
Hát jó kérdés. De volt amikor elindult a játék, betöltötte a pályát, utána két lépés és már kint is voltam Win-ben. A ház oldalán van egy 12es venti, az fújja rá a levegőt. Nem hiszem, hogy az a baj, mert most hogy visszavettem 8*460-ra úgy meg simán játszottam 40 percet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Előre is köszönöm.
). Nem kell több a VGA alá még DX10-ben sem (tesztek a honlapomon, ill. logouton is néhány). Epuval spec több tuningot is lehet adni neki aut, miközben megmarad a csökkentett 2D-mód, de fölösleges. De nézd csak meg a honlapomon a Tesztek-et, vagy a logout-omat.