Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Alakulsz rendesen.
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.X Factor : sajna a tuning nem lineáris, s bizony, vannak üresjáratok.(hiába a plusz fesz, keveset hoz-vagy semmit- a konyhára).Mérlegelned kell. Megér-e annyi plusz feszt az a párszáz MHz Neked vagy sen.(érezhető-e hétköznapi használat közben teljesítménynövekedés)
Szerintem ..1ik sem áll. felesleges kihajtanod. Finomhangolások..Persze, hogy jó dolog, de csodákra ne számíts. Én mindíg "nyersen-durván" nézem a 24/7-es beállítást, hogy álmából kelve is tudja. Utána ha tudom, finomítok rajta, de a fesz-FSB már marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen routert?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.