Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Sziasztok, meglett a quadom és vegyes az összkép, legnagyobb problémám h. 3.6-on szeretném hajtani, de egyelőre problémákba ütközöm. 8*400-on biosban beállítitott 1.35V-vel, most render alatt kap 1.3at, így megy 30 órája és ezzel teljesen stabil, néha meg-meg állítgattam próbáltam más beállítsokat, de 3.6on még 1.5V-val is megfagyott másfél óra után, innen gondolom h. olyan 1.55V körül már stabil lehet, de már ígyis 90 fokon üzemelt ami sok. Arra lennék kiváncsi , lehet h. ilyen tömérdek plusz fesz kell (0.25V) ahoz a plusz 400mhz-hez vagy a finombeállításokkal kéne variálnom?
1.28-1.29-cel is ment 4-5 órát a render, csak aztán biztosra akartam menni nehogy alvás közben induljon újra a gép, ezért adtam neki némi pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest