Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Úgy is van
Fura, mert nem bootol a win, ha nincsenek bekapcsolva, viszont direkt figyeltem, ALT-TAB-oztam komolyabb progik-játékok esetén Everest-re, de nem láttam semmiféle "kóros elváltozást", max visszaesett picit a fesz, de felfelé sosem lépte át a biosban beállított "bűvös határt", igaz, nemigen dolgoztam még meg 1,3 felett...
Most örvendezek az 500fsb-s stabilitásnak (P5Q-s topikban sztorizzuk páran), aztán megyek tovább..., meg lehet, én is csinálok egy ilyen háttértáras trükköt egy XP-nek, hogy tudjak biost downgrade-elni.
A linket köszönöm, már vagy 5-ször letöltöttem, több helyről is, nem a progiban vagy a leírásban a hiba.
Szerintem ez rendszerhülyeség lesz, mert ha elindítom a telepítőt és jönnek a rejtélyes hibaüzenetek, akkor már a 7.0...-es verziókat sem tudom használni, viszont újraindítás után érdekes, megint működnek, szóval ez Vista gubanc.
(Mondjuk, nem véletlenül nem írják oda a gyártói oldalon sem, hogy "Vista" a kompatibilitási fejlécbe...) Annak örülök, hogy legalább az új verziókat visszahoztam, bár erre a "csodára" az Asus EZInstall is képes BIOS alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Rendszergazda topic
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Intel Core I9 9900K
- HP omen 17-w131ng bontva
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fura, mert nem bootol a win, ha nincsenek bekapcsolva, viszont direkt figyeltem, ALT-TAB-oztam komolyabb progik-játékok esetén Everest-re, de nem láttam semmiféle "kóros elváltozást", max visszaesett picit a fesz, de felfelé sosem lépte át a biosban beállított "bűvös határt", igaz, nemigen dolgoztam még meg 1,3 felett...