- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem régebben egy Asus SilentKnight II hűtőm volt, leszabályozva szó szerint hangtalan volt. Mivel erről is ezt írták páran, ezért nyugodtan vettem meg, de csalódnom kellett.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n.
Minden esetre már ott tartok, hogy a legzajosabb venti a gépemben a Corsair tápom ventije.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest