Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Raspberry Pi
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ausztál nagydíj: Hamiltonnal összeérek,de egyértelműen az én hülyeségem.Az 1-es kanyarba elég nehéz lett volna beférni úgy,hogy ne koccoljak vele.Ez után Pérez nem veszi észre,hogy fékezek,ő később fékez,kiforgat.
Malajzia: Gyakorlatilag Räikkönen nekem esik,le töri a szárnyam,egyértelműen az ő hibája.
Kína: Rossz rajt,kocc Bottassal.Utána kocc volt Alonsoval is,mert nem tudta eldönteni,hogy kimegy-e a bokszba,vagy sem.Hogy ne gondoljam azt,hogy "Lehet-e még ennél rosszabb?" hirtelen Maldonado befékezett az alapból 150-200 km/h-as kanyarba úgy 60-ra,neki is menetem

Igazából Melbourne bánt a legjobban.Fix 2.-dik hely lett volna.Akár még Malajziában s lehetett volna egy fix 2-3. hely.Kínába pedig nem tudom.Egy halvány pontszerzés talán.
Most Bahreinben nulla kocc volt.A 6.-dik körben álltam ki,bezzeg akkor nem cseréltek szárnyat,milyen érdekes
6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal.