Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #1006 üzenetére
Szólhatsz,a helyzet nem lett jobb.Azok is fent vannak már.Most mentési bibi nincs,amit állítólag az én gépem kreál (mert hogy ha nektek jó a lemez,akkor nálam a gépben van a bibi,hogyne).Teljesen jó játék lenne,ha nem lennének benne ilyen idegesítő bugok,de ez van,így egy forintot sem ért meg nekem.Mondjuk csak azért vettem meg,hogy itt fórumon ne dobáljanak már engem sz*rral,mert már kicsit idegesítő,hogy felsőbb rendűen beszéltek a másikkal,ha a másiknak tört játéka van.Most meg,hogy megvettem,már az én készülékem a hibás.Hát ok,biztos így van.Egyébként,az updatelés előtt nem volt ilyen,tehát a szezonban olyan 4 futamot letoltam,utána updateltem fel 2-ig,új szezont kezdtem,1. versenyen már hiba,most a 4-est felraktam,a mentési hiba eltűnt,de a többi maradt,a kilépéses dolog meg jobb lett annyival,hogy most már rajtnál dob ki.
A tört verzió jobban működik,mint az eredeti
djrooba: De,indítottál,múltkor is,és most is,és mindegyik ilyen vitának egy a vége,és egy ember szívja meg.De ez a játék tört alatt nem volt sz*r,csak már akkor,amikor 1 szezont letoltam.Szándékosan az eredeti verziót sem moddoltam tele,de a hiba már 1 verseny után meg is jött.És ki írta,hogy te kocka vagy?Ez hogy jön egyáltalán ide?Én se vagyok kocka,csak nagyon örülnék,ha 5 napos munka után egy hétvégi napon,amikor unatkozok,és elő veszem ezt a játékot,akkor egy 100%-os versenyt/50%-os versenyt úgy szeretnék lenyomni,hogy nem kapok büntetést,mert kereket cserélek,nem rak fel esős gumit száraz helyett,nem lép ki random a játék.A másik meg hogy nem poénból b*sztam ki 4.000 forintot az ablakon.Milyen tájékozott lehetsz arról,hogy én mit csinálok egésznap.Távcsővel a fáról lesel be a házamba,még abba a 3 napba is,amikor nem vagyok otthon?
Örülök,ha 1 nap után aludhatok.Biztos hétköznaponként az az első gondolatom,hogy munka után gépezek.Élni nincs kedvem,nem hogy még játszani,főleg nem ezzel a játékkal.
Mellesleg,te mit csináltál,hanem sírtál amiatt,hogy kilépdesett a játék nálad állandóan?Neked még előszeretettel segítettek is,szóval problémád nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest