Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
A helyzet az,hogy direkt ezért a fórumon észre vehető flegmaság miatt vásároltam meg,és próbáltam ki így
Abból a 4.000 forintból futotta volna jobb dolgokra is,mint pl. egy olcsóbb étteremben vacsorázás a barátnőmmel,vagy akármi.Érdekes,hogy pont te mondod,hogy vásároljam meg,akinek eredetibe ugyan úgy vannak problémák,legalább is a kommentjeidet olvasva,de úgy tűnik,ezek már megoldódhattak.Most magadat próbálod meggyőzni,vagy engem?Ez egy rakat ... .Ezt az eredeti nem eredeti témát meg most be is lehetne fejezni,mert a vége mindig ugyan az lesz,és még egy warn-t nem szeretnék úgy begyűjteni,hogy ennek a témának indítója ismét te voltál,de más issza meg ezért a levét.
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abból a 4.000 forintból futotta volna jobb dolgokra is,mint pl. egy olcsóbb étteremben vacsorázás a barátnőmmel,vagy akármi.