Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
válasz
sandroo #1144 üzenetére
Kormánnyal játszol vagy bill? A fék segítséget kapcsold ki mindenképpen. ABS, kipörgésgátlót kapcsold csak be. Kipörgésgátló mehet közepesre szerintem mert úgy is ráérzel majd. Ív-et meg váltót tetszés szerintire. De ne idegeld magad ezen, hogy nemtudod megverni az AI-t. Nekem se megy Legend szinten, sőt néha még Experten sem... Igazság szerint nem is eröltetem agyonra magam mert kezdek rájönni, hogy ez az F1 nem az én műfajom. Ne add fel, csak gyakorolj sokat ha időd engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest