Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71
üzenetére
Rajtam nem fog az anyagi múlni, csak most nagy szervezésben van az esküvőm szeptember elejére. Vagyis azzal minden rendben van már, csak a nászút a kérdéses. Hogy otthonról repüljünk el vagy Németből. Az előbbi esetnél lenne 3-4 napom otthon a repülés előtt. A másiknál nem. Sajnos ez egy picit később fog letisztulni, de annál hamarabb nem leszek otthon. A lényeg: Amint augusztus elején látom tisztán a dolgokat kérek mindent leszervezni, majd én finanszírozom.

Új hozzászólás Aktív témák

- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 A16
- Samsung Galaxy Z Fold 6 - Kék - 256GB
- MSI Cyborg 15 B2RWFKG 15.6" FHD IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 512GB NVMe gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- darkFlash CF8 Pro
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, becélozhatna egy következő pályát és időpontot, hogy jóelőre összeálljon egy következő futam képe.