Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Analóg fényképezés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.

speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest