Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.

speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Mobile
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest