Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Regisztrálj, találsz az autóhoz beállításokat is, plusz a fórumon belül van külön Eredmények topik, ott a már lefutott versenyek végeredményét látod, az időkkel együtt, sajnos mivel még csak most kezdtük a ligát Monacoig vannak csak idők.
Ha érdekel a többi, akkor Archivált témák között lapozgasd a régi liga topikokat, minden futam után linkelve lettek az eredmények, sajnos ott még nem voltak kigyűjtve külön.
Az hogy kontrollerrel mész nem baj, a ligában vannak akik billentyűzettel megfutják kormányosok idejét

-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Amit ajánlottak oldal az tényleg hasznos, ott van sok-sok segítség.
Esetleg próbálkozz az autód beállításaival, azon is nagyon sok múlik, sőt, akár másodperceket is javulhatsz egy jó beállítással!

Én Williams-el kezdtem, az még az egyik legjobb választás kezdésnek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest