Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Így sem tudom a DVD-ről telepíteni, hogy működjön. Ez csak először sikerült, a legelső telepítésnél, ezután az újratelepítésnél már csak a steamről hajlandó telepíteni.
Azért a Live-nál ilyen problémák nem voltak/vannak. Elég durva, hogy megvásárolom a játékot és nem tudom a DVD-ről telepíteni a későbbiekben. Vagyis tudom csak a steam nem hajlandó észrevenni, hogy fel lett telepítve.Ez mindenkinél így van aki újratelepíti a játékot - természetesen a jogtiszta termékre értem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest