Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74 #4584 üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.
speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
-
Psychonaut
veterán
válasz
speedydb23 #4581 üzenetére
Köszönöm, ez nagyszerű tanács, de egyrészt nem segít semmit, másrészt nem válasz a kérdésemre. Nem akarok a világ legjobbjaival virtuális ligában versenyezni, mert más hobbikat fontosabbnak tartok. Én csak élvezni szeretném a játékot, és jelenleg a két szint közötti nagy különbség nem segít ebben.
-
Psychonaut
veterán
Köridejeitek valahol megtalálhatóak? Szeretném magam elhelyezni, bár én amatőr módon, kontrollerrel és bekapcsolt assistokkal játszom, de mégis érdekelne, hova lehetne fejlődni.
Illetve még egy kérdés: valami mod esetleg nincs arra, hogy a nehézségi fokozatok normálisabban legyenek elosztva? Kínában 7 másodperc van az AI köridejei között Intermediate és Professional szint között, előbbi túl lassú, utóbbi túl gyors, így nem túl élvezetes a karrier mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest